ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Προσφορά δεκατιανού στα Σχολεία από το Δήμο - Τα δικαιολογητικά

Από τον Κοινωνικό Οργανισμό του Δήμου Πατρέων και το Κοινωνικό του Παντοπωλείο, συνεχίζεται και φέτος η προσφορά δεκατιανού σε μαθητές του Δήμου μας, που έχουν τη μεγαλύτερη ανάγκη και δυστυχώς, λόγω της συνεχιζόμενης αντιλαϊκής πολιτικής, ο αριθμός των μαθητών αυξάνεται, συγκριτικά με τον πρώτο και τον δεύτερο χρόνο εφαρμογής του μέτρου.

Παρά τις δυσκολίες, που αντιμετωπίζει ο Κοινωνικός Οργανισμός, την πρώτη χρονιά, 2014-2015, ενέταξε στο πρόγραμμα 700 μαθητές,  το 2015-2016, 1.040 μαθητές, το 2016-2017, 1.300 μαθητές, το 2017-2018, 1.600 περίπου μαθητές και την περασμένη χρονιά, 2018-2019, ενέταξε 1.300 περίπου μαθητές.

Η χρηματοδότηση συνεχίζει να γίνεται αποκλειστικά από τον Δήμο Πατρέων, αφού το αρμόδιο Υπουργείο, δεν ανταποκρίθηκε μέχρι τώρα, στα αλλεπάλληλα αιτήματα του Δήμου για χρηματοδότηση της συγκεκριμένης δράσης.

Ο Κοινωνικός Οργανισμός του Δήμου θα συνεχίσει να είναι κοντά στις λαϊκές οικογένειες και τα παιδιά του, με όλα τα μέσα που διαθέτει.

Για να σχεδιαστεί και να υλοποιηθεί καλύτερα και έγκαιρα το πρόγραμμα, η πρώτη συλλογή των δικαιολογητικών θα ξεκινήσει από Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου μέχρι Παρασκευή 11 Οκτωβρίου, στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του ΚΟΔΗΠ, επί των οδών Ε. Βενιζέλου και Σολωμού, ενώ θα γίνονται δεκτές αιτήσεις και κατά τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς.

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Ενώπιον των ανακριτικών Αρχών της Πάτρας, θα βρεθούν τμηματικά, από το μεσημέρι της Δευτέρας και μέχρι την Τετάρτη, οι συλληφθέντες για την σοκαριστική υπόθεση διακίνησης ναρκωτικώ . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σεισμική δόνηση μεγέθους 4 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, σημειώθηκε στις 05:07 στον θαλάσσιο χώρο του Ηρακλείου Κρήτης.   Σύμφωνα με το Αναθεωρημένη Λύση του Γεωδυναμικού Ινστιτο . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ένα πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε στην Κρήτη, αφού άγνωστοι χρησιμοποίησαν drone για να αφήσουν εμπρηστικό μηχανισμό σε επιχείρηση. Συγκεκριμένα, κατέβασαν με drone εμπρησ . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Για απόπειρα απαξίωσης του έργου των Πανεπιστημιακών Καθηγητών στο Π.Γ.Ν. «Αττικόν» και προσπάθεια δολοφονίας χαρακτήρων από μέλος της Ελληνικής Βουλής, κάνει λόγο ο Σύλλογος του Δ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Πρόστιμα θα μοιράσει στους ιδιοκτήτες οικοπέδων, που δεν κόβουν τα χόρτα από τις ιδιοκτησίες τους, ο Δήμος Πατρέων, καθώς ο κίνδυνος φωτιάς ειναι αυξημένος και ο φόβος επέκτασεις πυρκαγιών εντός κατοι
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε 24ωρη απεργία από τις 05:00 το πρωί της Μεγάλης Τετάρτης 1 Μαΐου έως τις 05:00 το πρωί της Μεγάλης Πέμπτης 2 Μαΐου προχωρούν οι δημοσιογράφοι, τεχνικοί, διοικητικοί και φωτορεπόρτερ σε όλα τα ΜΜΕ.
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε ανακοίνωση της ΔΕΕΠ ΝΔ Αχαΐας αναφέρονται τα εξής: Ένας πολιτικός με πολύχρονη δράση, αποτελεσματικότητα και ουσιαστική προσφορά από όποιο μετερίζι και αν υπηρέτησε αναλαμβάνει Πρόεδρος της Επ
Image
Image

Search