ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Πάτρα: O Δήμος για τον τρόπο κλαδέματος των δέντρων

Επειδή μέσα από δημοσιεύματα συνεχίζεται η προσπάθεια αντιστροφής της πραγματικότητας σε σχέση με το κλάδεμα των δέντρων της πόλης, η Αντιδημαρχία Πρασίνου και Περιβάλλοντος του Δήμου Πατρέων, επαναλαμβάνει ότι ο τρόπος κλαδέματος, ποικίλει ανάλογα με τα δέντρα. Δεν γίνεται ούτε «με την ψιλή ούτε με την χοντρή», αλλά ακολουθεί αυστηρά επιστημονικές προδιαγραφές που τις καθορίζουν και τις επιβλέπουν οι έμπειροι γεωπόνοι του Τμήματος Πρασίνου, που επιμελούνται δεκαετίες τις εργασίες κλαδέματος, με κριτήρια την ασφάλεια των συνδημοτών μας και τον καλλώπισμα των δέντρων και της πόλης.

Επίσης, σε αντίθεση με τα δημοσιεύματα, το τμήμα Πρασίνου, παρά τις μεγάλες ελλείψεις του σε ανθρώπινο δυναμικό, ήδη έχει ξεκινήσει ενέργειες για τον εμπλουτισμό του πράσινου στην πόλη και ειδικά της πλατείας Υψηλών Αλωνίων με δενδροφυτεύσεις και φυτεύσεις καλλωπιστικών και άλλων φυτών, την επόμενη περίοδο. 

Οι λίγοι εναπομείναντες εργαζόμενοι θέλουν την στήριξη όλων μας, στο μεγάλο έργο που έχουν αναλάβει.

 

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Από τους αστυνομικούς Υπηρεσιών των Διευθύνσεων Αστυνομίας Αχαΐας,Ηλείας και Αιτωλίας συνελήφθησαν δυο άτομα και σχηματίσθηκαν συνολικάπέντε δικογραφίες για υποθέσεις ενδοοικογενει . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Ένα αποτρόπαιο περιστατικό σημειώθηκε στη Νίκαια όταν ένας δημοτικός σύμβουλος γρονθοκόπησε τον αντιδήμαρχο. Ο άνδρας μεταφέρθηκε στο Τζάνειο για τις πρώτες βοήθειες.  Όλα έγιναν . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Την τελευταίια του πνοή άφησε  ο πατέρας του Γιάννη Καλλιάνου, ο οποίος νοσηλευόταν στο “Αττικόν”. Ο  βουλευτής της ΝΔ και γνωστός μετεωρολόγος είχε μιλήσει για την σοβαρότη . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στο Δασύλλιο της Πάτρας το πρωί της Πέμπτης προκάλεσε μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής. Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε στο τέρμα της οδού Καραϊσκάκη και πιθανό . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Από τους αστυνομικούς Υπηρεσιών των Διευθύνσεων Αστυνομίας Αχαΐας,Ηλείας και Αιτωλίας συνελήφθησαν δυο άτομα και σχηματίσθηκαν συνολικάπέντε δικογραφίες για υποθέσεις ενδοοικογενειακής βίας στη Δυτική
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στο Δασύλλιο της Πάτρας το πρωί της Πέμπτης προκάλεσε μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής. Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε στο τέρμα της οδού Καραϊσκάκη και πιθανότατα προκλήθηκε από
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Τροχαίο ατύχημα με εκτροπή οχήματος και τραυματισμό του οδογού, σημειώθηκε λίγο μετά τη 1 τα ξημερώμαατα στην Καλλιθέα, λίγο πριν το χωριό. Για άγνωστο λόγο ο οδηγός ενός ΙΧ έχασε τον έλεγχο και το ό
Image
Image

Search