ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Εφημερία Βουλκανιζατέρ για την Κυριακή 19 Ιανουαρίου

Τα καταστήματα Βουλκανιζατέρ & Εμπορίας Ελαστικών του Συλλόγου μας λειτουργούν καθημερινά με ΕΝΙΑΙΟ - ΣΥΝΕΧΕΣ ωράριο (8πμ-6μμ), το ΣΑΒΒΑΤΟ με ΕΝΙΑΙΟ - ΣΥΝΕΧΕΣ ωράριο (8πμ-3μμ), και κάθε ΚΥΡΙΑΚΗ θα υπάρχει ένα κατάστημα Βουλκανιζατέρ ανοιχτό για την αντιμετώπιση έκτακτων αναγκών από τις 9 το πρωί ως τις 3 το μεσημέρι.

Για την Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2020 από τις 9 το πρωί ως τις 3 το μεσημέρι θα εφημερεύει το ΒΟΥΛΚΑΝΙΖΑΤΕΡ: ΘΕΟΣ ΛΑΜΠΡΟΣ,

Βορείου Ηπείρου 23,

2610-340822

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Επίσκεψη εργασίας στον Οργανισμό Λιμένος Πατρών, πραγματοποίησε την Τετάρτη24 Απριλίου 2024 ο Αντιπεριφερειάρχης Τουριστικής Ανάπτυξης, Παναγιώτης Σακελλαρόπουλος, όπου είχε συνάντ . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Στη σύλληψη ενός 61χρονου σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης από τις ιταλικές Αρχές για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, πλαστογραφία και φοροδιαφυγή προχώ . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το δεύτερο χαμηλότερο ποσοστό απασχόλησης στην ΕΕ καταγράφει η Ελλάδα το 2023, ενώ οι Ελληνίδες και οι Έλληνες συγκαταλέγονται μεταξύ των Ευρωπαίων με προσόντα ανώτερα από τα απα . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Εργασίες σύνδεσης νέου δικτύου ύδρευσης θα πραγματοποιηθούν στην Εγλυκάδα, αύριο Παρασκευή 26 Απριλίου. Λόγω των εργασιών, από την ΔΕΥΑΠ, ανακοινώνεται ότι από τις 8 π.μ. έως τις . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Επίσκεψη εργασίας στον Οργανισμό Λιμένος Πατρών, πραγματοποίησε την Τετάρτη24 Απριλίου 2024 ο Αντιπεριφερειάρχης Τουριστικής Ανάπτυξης, Παναγιώτης Σακελλαρόπουλος, όπου είχε συνάντηση με τον Διευθύνον
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Εργασίες σύνδεσης νέου δικτύου ύδρευσης θα πραγματοποιηθούν στην Εγλυκάδα, αύριο Παρασκευή 26 Απριλίου. Λόγω των εργασιών, από την ΔΕΥΑΠ, ανακοινώνεται ότι από τις 8 π.μ. έως τις 3 μ.μ. αύριο, θα υπά
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η εισήγηση του Πέτρου Ψωμά στο Δημοτικό Συμβούλιο: «Έρχονται σήμερα προς ψήφιση νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για το κέντρο της Πάτρας που θα αλλάξουν τη λειτουργία της πόλης ριζικά. Δυστυχώς θα γ
Image
Image

Search