ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Χωρίς νερό Οβρυά και Ρίο τη Δευτέρα

Από την ΔΕΥΑΠ ανακοινώνεται ότι «την Δευτέρα 24-02, στο χρονικό διάστημα από 08:00 έως 15:00 θα υπάρχει πλημμελής υδροδότηση έως και πλήρης διακοπή νερού στην περιοχή Οβρυάς λόγω εργασιών στο δίκτυο ύδρευσης.

Επίσης, την Τρίτη 25-02, στο χρονικό διάστημα από 08:00 έως 15:00 θα υπάρχει πλημμελής υδροδότηση έως και πλήρης διακοπή νερού στην περιοχή Ρίου καθώς και στο τμήμα του Καστελοκάμπου, το οποίο οριοθετείται από τις οδούς Πετμεζά - Καρπάθου -Καστελοκάμπου και βρίσκεται προς την πλευρά του Ρίου, λόγω εργασιών στο δίκτυο ύδρευσης.

Και στις δύο περιπτώσεις συνιστάται να περιορίζεται η κατανάλωση νερού σε όσο το δυνατόν χαμηλότερα επίπεδα.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου από τις 8.30 π.μ. έως 5 μ.μ., θα υπάρξει πλημμελής έως και πλήρης διακοπή υδροδότησης, στην περιοχή που περικλείεται από τις οδούς: Φλωρίνης, Τμήμα της Π . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με σταθερούς ρυθμούς συνεχίζεται η διενέργεια δειγματοληπτικών ελέγχων προς το ευρύ κοινό  εκ μέρους της 6η ΥΠΕ, σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ.   Για σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου προγ . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Ακριβότερο αναμένεται να είναι σε σχέση με προηγούμενες χρονιές το πασχαλινό τραπέζι, καθώς οι τιμές, τόσο στα κρέατα, όσο και σε φρούτα και λαχανικά έχουν πλέον εκτοξευτεί στα ύψη . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Η αναλυτική πρόγνωση της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας. Σποραδικές καταιγίδες τις πρωινές ώρες στο Ιόνιο και την Ήπειρο και το μεσημέρι-απόγευμα στην κεντρική και ανατολι . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου από τις 8.30 π.μ. έως 5 μ.μ., θα υπάρξει πλημμελής έως και πλήρης διακοπή υδροδότησης, στην περιοχή που περικλείεται από τις οδούς: Φλωρίνης, Τμήμα της Πανεπιστημίου, Αχαϊκή
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με σταθερούς ρυθμούς συνεχίζεται η διενέργεια δειγματοληπτικών ελέγχων προς το ευρύ κοινό  εκ μέρους της 6η ΥΠΕ, σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ.   Για σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου προγραμματίζονται δειγμα
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ανακοίνωση: Η έναρξη λειτουργίας των απογευματινών χειρουργείων στην περιοχή μας αναδεικνύει καθημερινά την κυνική ομολογία της κυβέρνησης, ότι οι ασθενείς καλούνται να ξεπεράσουν τις τεράστιες αναμο
Image
Image

Search