ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Πάτρα: Υπηρεσία εξυπηρέτησης πολιτών σε αδυναμία από το Δήμο

Το προσωπικό του Κοινωνικού Οργανισμού σε συνεργασία με υπηρεσίες του Δήμου Πατρέων αναλαμβάνει την καταγραφή και εν συνεχεία την εξυπηρέτηση των κατοίκων του Δήμου μας οι οποίοι δεν μπορούν ή δεν επιτρέπεται να μετακινηθούν από τις κατοικίες τους και αδυνατούν να εξυπηρετηθούν.

Συγχρόνως συνεχίζονται οι υπηρεσίες βοήθειας στο σπίτι από τη Δομή ΒσΣ ( Βοήθεια στο σπίτι) και με ενίσχυση του προσωπικού του, όπου χρειαστεί.

Συστήνεται υπηρεσία ενίσχυσης των πληθυσμιακών ομάδων, που αδυνατούν ή δεν επιτρέπεται να μετακινηθούν από τις κατοικίες τους και αδυνατούν να εξυπηρετηθούν, υπό το συντονισμό του Προϊσταμένου Τρίτης Ηλικίας του ΚΟΔΗΠ Γ. Κολοκυθά.

Η εν λόγω υπηρεσία θα ξεκινήσει από σήμερα.

Σκοπό θα έχει την καταγραφή των συμπολιτών μας εκείνων που δεν διαθέτουν οικογενειακό ή φιλικό περιβάλλον που αδυνατούν να μετακινηθούν από τις οικίες τους και χρήζουν φροντίδας ή εξυπηρέτησης σε θέματα φαρμακευτικής περίθαλψης και παροχής ειδών πρώτης ανάγκης.

Οσοι ανήκουν σε κάποια από τις προαναφερόμενες κατηγορίες συμπολιτών μπορούν να αποστέλλουν αιτήματα και ερωτήσεις στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Επίσης οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα παρακάτω τηλέφωνα:

Α΄ ΚΑΠΗ, Τηλ.επικ.: 2610311060, ώρες: 8.00 - 14.00

Β΄ ΚΑΠΗ, Τηλ.επικ.:2610453907, ώρες: 8.00 - 14.00

Γ΄ ΚΑΠΗ, Τηλ.επικ.:2610339638, ώρες: 8.00 - 14.00

Παρακαλούνται οι πολίτες, να μην απευθύνονται στην υπηρεσία εφόσον δεν ανήκουν στις προαναφερόμενες κατηγορίες.

Ο ΚΟΔΗΠ καθώς λαμβάνει μηνύματα από τον ευρύτερο πληθυσμό για ψυχολογικούς παράγοντες που δημιουργεί η παρατεταμένη έως συνεχής παραμονή στο σπίτι έχει ενεργοποιήσει τηλεφωνική γραμμή συμβουλευτικού κέντρου (2614409974), όπου ο δημότης θα μπορεί να καλεί τον ειδικευμένο ψυχολόγο για θέματα διαχείρισης άγχους, μοναξιάς, η συνύπαρξη με άλλα μέλη, σχέσεις γονέων-παιδιών, σχέσεις μεταξύ ζευγαριών, κίνδυνοι κατάθλιψης κ.λπ.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Τροχαίο ατύχημα με εκτροπή οχήματος και τραυματισμό του οδογού, σημειώθηκε λίγο μετά τη 1 τα ξημερώμαατα στην Καλλιθέα, λίγο πριν το χωριό. Για άγνωστο λόγο ο οδηγός ενός ΙΧ έχασε . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ο Δήμος Πατρέων ενημερώνει τους δημότες ότι σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, ημέρα της υποδοχής της Ολυμπιακής Φλόγας στην Πάτρα, θα υπάρξουν οι εξής κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, όπως ανακοι . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Από 12 ευρώ εκτιμάται ότι θα ξεκινήσει η πώληση του αρνιού και του κατσικιού στα κρεοπωλεία της Πάτρας, όταν οι κτηνοτρόφοι αναμένεται να τα πωλήσουν γύρω στα 8 με 8,5 ευρώ, διαφορ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στην Ένωση Διαπραγματευτών Ελλάδας εξελέγη για πρώτη φορά η Πατρινή αντιστράτηγος ε.α., πολιτευτής της ΝΔ Αχαΐας Ευσταθία Γιαννιά, όπως κάνει γνωστό με ανάρτησή της στο facebook. . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Τροχαίο ατύχημα με εκτροπή οχήματος και τραυματισμό του οδογού, σημειώθηκε λίγο μετά τη 1 τα ξημερώμαατα στην Καλλιθέα, λίγο πριν το χωριό. Για άγνωστο λόγο ο οδηγός ενός ΙΧ έχασε τον έλεγχο και το ό
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ο Δήμος Πατρέων ενημερώνει τους δημότες ότι σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, ημέρα της υποδοχής της Ολυμπιακής Φλόγας στην Πάτρα, θα υπάρξουν οι εξής κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, όπως ανακοινώθηκαν από την Αστυ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στην Ένωση Διαπραγματευτών Ελλάδας εξελέγη για πρώτη φορά η Πατρινή αντιστράτηγος ε.α., πολιτευτής της ΝΔ Αχαΐας Ευσταθία Γιαννιά, όπως κάνει γνωστό με ανάρτησή της στο facebook. Η ίδια ευχαρίστησε α
Image
Image

Search