ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Ο ΕΕΣΠ αποχαιρετά τον Μανώλη Γλέζο

 

Ο Εμπορικός & Εισαγωγικός Σύλλογος Πατρών αποχαιρετά σήμερα ένα Μεγάλο Έλληνα που  αφιέρωσε όλη του τη ζωή στους αγώνες του λαού μας και των άλλων λαών.

Αποχαιρετά τον νεαρό φοιτητή που μαζί με τον Λάκη Σάντα έδωσαν το πιο ηχηρό χαστούκι στον Ναζισμό κατεβάζοντας την σβάστικα από την Ακρόπολη. Μια πράξη που έδωσε θάρρος όχι μόνον στον Ελληνικό λαό αλλά και σε ολόκληρη την Ευρώπη που ήταν γονατισμένη κάτω από την Χιτλερική μπότα.

Ο τελευταίος Παρτιζάνος της Ευρώπης, ο ακούραστος και ασυμβίβαστος αγωνιστής της Κοινωνικής Δικαιοσύνης ο Μανώλης Γλέζος έφυγε από κοντά μας. Έφυγε όρθιος και γελαστός όπως αρμόζει σε έναν ήρωα.

Η Ελλάδα είναι σήμερα όπως και ολόκληρος ο κόσμος φτωχότεροι. 

Μας έχει όμως αφήσει σαν προίκα το παράδειγμα του αγνού Πατριωτισμού, του ατρόμητου, ακατάβλητου και σεμνού αγωνιστή. Γι’ αυτόν τον λόγο μένει ΑΘΑΝΑΤΟΣ στην συνείδηση του λαού μας και των λαών όλου του κόσμου.

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τριανταεξάχρονος συνελήφθη χθες το μεσημέρι στη Φλώρινα για τηλεφωνικές απάτες, ενώ αναζητούνται συνεργοί του. Συγκεκριμένα ο 36χρονος κατά το διάστημα από 20-04-2024 έως 26 . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στο άκουσμα της απόφασης του ανακριτή για την προφυλάκιση του, ο 31χρονος οργανωμένος οπαδός του Ολυμπιακού, με το προσωνύμιο «Κοκός», έπαθε κρίση πανικού και προσπάθησε να αυτοτρα . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ένορκη Διοικητική Εξέταση για τις συνθήκες νοσηλείας του πατέρα του Γιάννη Καλλιάνου, διέταξε η διοίκηση του νοσοκομείου, «Αττικόν», όπως αναφέρεται στο ανακοινωθέν με το οποίο γ . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ανακοίνωση σχετικά με τη διάρρηξη που έγινε στο Υπουργείο Εσωτερικών και συγκεκριμένα στο γραφείο του προϊσταμένου της Διεύθυνσης Εκλογών.  Όπως αναφέρει το δελτίο τύπου από το Γρ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με την αρμόζουσα λαμπρότητα και τον προσήκοντα σεβασμό, στην  Ιερή Πόλη του Μεσολογγίου κορυφώνονται οι εκδηλώσεις σήμερα για τον εορτασμό της 198η Επετείου της Εξόδου των Ελευθέρων Πολιορκημένων, π
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Το Φωτεινό Αστέρι ενόψει Πάσχα, καλεί όλους να στηρίξουν τη προσπάθειασυλλογής τροφίμων, ειδών πρώτης ανάγκης, δωροεπιταγές s/m για τιςοικογένειες που δεν μπορούν να καλύψουν τα στοιχειώδη για τα πα
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Κυριακή στην Πάτρα: "Family Day" Έρχεται η Υπουργός Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας κα  Ζαχαράκη Σοφία "Family Day" Μια εκδήλωση για όλη την οικογένεια!  Ο Ελληνικός Ερυθρός Πάτρας, έχει αναλ
Image
Image

Search