ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Κλειτορία- Έκκληση για τα ΕΛΤΑ: Κίνδυνος συνωστισμού ηλικιωμένων

Γνωρίζοντας την ευαισθησία σας, σχετικά με την λειτουργία του ταχυδρομικού γραφείου στην Κοινότητα Κλειτορίας του Δήμου Καλαβρύτων, σας γνωρίζουμε ότι τον τελευταίο καιρό έχουμε γίνει αποδέκτες παραπόνων από πολίτες της περιοχής για το λόγο ότι η λειτουργία του εν λόγο γραφείου δεν εφαρμόζει κάποιο πρόγραμμα λειτουργίας που να το γνωστοποιεί στο κοινό προκείμενου να προσέρχεται για εξυπηρέτηση.

Λειτουργεί μια φορά την εβδομάδα χωρίς κάποια ανακοίνωση για την ημέρα λειτουργίας του και δεδομένου ότι εξυπηρετεί πάνω από τριάντα ορεινές και δυσπρόσιτες κοινότητες του Δήμου Καλαβρύτων που απέχουν δεκάδες χιλιόμετρα από την Κλειτορία, οι δημότες αναγκάζονται να μεταβαίνουν εδώ για να ανακαλύψουν ότι το ταχυδρομικό γραφείο είναι κλειστό.

Επιπλέον σας γνωρίζουμε ότι οι περισσότεροι συνταξιούχοι του ΟΓΑ λαμβάνουν τις συντάξεις τους από τα ΕΛΤΑ και πρέπει να υπάρχει συγκεκριμένο πρόγραμμα λειτουργίας του ταχυδρομικού γραφείου έτσι ώστε οι ηλικιωμένοι πολίτες που ανήκουν σε ευάλωτες ομάδες πληθυσμού και κινδυνεύουν περισσότερο από τον καθένα μας να εκτεθούν στον θανατηφόρο ιό του κορονοϊού να μην προβαίνουν σε άσκοπες μετακινήσεις.

Σημειώνεται ότι σήμερα 02/04/2020 ενημερωθήκαμε από τον πρόεδρο της Κοινότητας Λυκούριας, Δ.Ε. Κλειτορίας, του Δήμου Καλαβρύτων, κ Αθανάσιο Σβίγγο, τηλ. επικ. 6975891544, 6986533681, ότι ενημερώθηκαν, μόλις σήμερα, οι συνταξιούχοι της ανωτέρω Κοινότητας να προσέλθουν αύριο, 03/04/2020, στο Γραφείο της Κλειτορίας για να παραλάβουν τις συντάξεις τους ( η καταβολή των συντάξεων γινόταν από τους διανομείς στον τόπο κατοικίας των συνταξιούχων, χωρίς να αναγκάζονται να μετακινούνται οι ίδιοι).Αυτό σημαίνει ότι ένας μεγάλος αριθμός ηλικιωμένων θα συνωστιστεί και θα μπει σε κίνδυνο να προσβληθεί από τον ιό.

Σας παρακαλούμε ΘΕΡΜΑ για τις δικές σας ενέργειες για την άμεση αποκατάσταση του προβλήματος λειτουργίας του Ταχυδρομικού Γραφείου Κλειτορίας

Με εκτίμηση,

Σωτήριος Δουκλιάς

Αντιδήμαρχος ΔΕ Κλειτορίας

Δήμου Καλαβρύτων

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σήμερα, 16 Απριλίου, η απεργία στα ΜΜΕ«Με κοινή απόφαση των ΕΣΗΕΑ, ΠΟΕΣΥ, ΠΟΣΠΕΡΤ, ΠΟΕΠΤΥΜ και ΕΤΗΠΤΑ προκηρύσσεται απεργία όλων των δημοσιογράφων, τεχνικών και διοικητικών σε όλα . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Με γνωστά ονόματα στις ευρωλίστες τους τα οποία ανακοίνωσαν σήμερα (15/4), Νέα Δημοκρατία, ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και Νέα Αριστερά, μπαίνουν στην μάχη των ευρωεκλογών της 9ης Ιουνίου. Η Ν . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ο Ολυμπιακός ήταν για ακόμα ένα παιχνίδι ισοπεδωτικός κόντρα στον Παναθηναϊκό, δεν έχασε ξανά σετ (3-0) και έκανε το 2-0 στους τελικούς της Volley League ανδρών. Οι "ερυθρόλευκοι" . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Οι δηλώσεις του Σλούκα:Για το ματς: "Είναι ένα σπέσιαλ παιχνίδι, πάντα ιδιαίτερο. Πάντα ένα ντέρμπι Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός κρύβει κινδύνους, υπάρχει άγχος και το πρέπει, όπως εί . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σήμερα, 16 Απριλίου, η απεργία στα ΜΜΕ«Με κοινή απόφαση των ΕΣΗΕΑ, ΠΟΕΣΥ, ΠΟΣΠΕΡΤ, ΠΟΕΠΤΥΜ και ΕΤΗΠΤΑ προκηρύσσεται απεργία όλων των δημοσιογράφων, τεχνικών και διοικητικών σε όλα τα Μέσα Μαζικής Ενημ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού & Εισαγωγικού Συλλόγου Πατρών σε έκτακτη συνεδρίασή του αποφάσισε την συμμετοχή του Συλλόγου στην κινητοποίηση ενάντια στην ακρίβεια στις 17 Απριλίου. Το Διο
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Την παραίτησή του από τη θέση του Αντιπεριφερειάρχη Τουριστικής Ανάπτυξης υπέβαλλε σήμερα στον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριο Φαρμάκη, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Π.Ε. Ηλείας, Δημήτρης Νικολακό
Image
Image

Search