ΑΠΟΨΕΙΣ

ΑΠΟΨΕΙΣ

Τα δημοτικά τέλη της Πάτρας ακριβότερα κατά 13%!

Γράφει ο Αλέξανδρος Χρυσανθακόπουλος, επικεφαλής Πάτρα Διεθνής Σύγχρονη Πόλη

 Όπως είναι γνωστό δηλώθηκαν κατόπιν απειλής προστίμων απο την κυβέρνηση και αυξήθηκαν κατά 23% τα φορολογούμενα τετραγωνικά των ακινήτων της Πάτρας τον τελευταίο χρόνο! Αποτέλεσμα είναι να υπολογίζεται να εισπραχθούν το 2021 23% περισσότερα χρήματα απο το 2020. Η απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου μειώνει τα δημοτικά τέλη κατα 10% επομένως θα πληρώσουμε κατά μέσο όρο 13% περισσότερα χρήματα το 2021! Ο Δήμος Πατρέων είναι ανάμεσα στους 30 Δήμους με τα περισσότερα αδήλωτα τετραγωνικά μέτρα. Για τον Δήμο Πατρέων προκύπτουν βάσει στοιχείων της ΔΕΔΔΗΕ 1.287.610 τ.μ. και από την επιφάνεια δήλωσης 1.585.142 τ.μ. Προκύπτει δηλαδή ένα ποσοστό αύξησης των τετραγωνικών κατά 23%. Η διαφορά στα πρόσθετα τ.μ. ανέρχεται σε 297.532. Επομένως η τοποθέτηση μου στο Δημοτικό Συμβούλιο περί κρυφής αύξησης των δημοτικών τελών, που την έκανε γαργάρα η δημοτική αρχή, είναι απολύτως τεκμηριωμένη! 

 

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΕΛΛΑΔΑ

Ποινική δίωξη για 5 πλημμελήματα ασκήθηκε από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών στους 28 συλληφθέντες για την κατάληψη της Νομικής. Συγκεκριμένα κατηγορούνται για: διατάραξη λειτου . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στον ενίσχυση του κρίσιμου ρόλου των Ενόπλων Δυνάμεων μέσα από την ανάπτυξη της εγχώριας ναυπηγικής βιομηχανίας αναφέρθηκε ο πρώην υπουργός Ναυτιλίας και πρόεδρος των Ναυπηγείων Σκ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Θλίψη και συγκίνηση προξένησε στην κοινωνία της Πάτρας η δυσάρεστη είδηση του θανάτου του Κωνσταντίνου Βασ. Χρυσανθακόπουλου στα 49 του μόλις χρόνια. Ο εκλιπών νοσηλευόταν τις τελ . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία του Καινουργίου στο άκουσμα της είδησης της αυτοκτονίας όπως όλα δείχνουν ενός άνδρα ηλικίας 57 ετών. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο άνδ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Θλίψη και συγκίνηση προξένησε στην κοινωνία της Πάτρας η δυσάρεστη είδηση του θανάτου του Κωνσταντίνου Βασ. Χρυσανθακόπουλου στα 49 του μόλις χρόνια. Ο εκλιπών νοσηλευόταν τις τελευταίες μέρες στο Γε
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Θλίψη και συγκίνηση προξένησε η δυσάρεστη είδηση του θανάτου της Ξανθής χήρας Νικολάου Πετρόπουλου που έφυγε από τη ζωή στα 89 της χρόνια. Η εκλιπούσα ήταν η μητέρα της Βικτωρίας (Βίκυς) χήρας Άγγελο
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συνάντηση εργασίας είχε, σήμερα, η Υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών, αρμόδια για τις Μεταφορές, Χριστίνα Αλεξοπούλου με τον Δήμαρχο Πατρέων Κώστα Πελετίδη, για ζητήματα που αφορούν στην αχαϊκή πρωτεύ
Image
Image

Search