ΑΠΟΨΕΙΣ

ΑΠΟΨΕΙΣ

Γ. Βαρουφάκης: Το ΜέΡΑ 25 θα κερδίσει το στοίχημα

Του Γιάνη Βαρουφάκη, Γραμματέα ΜέΡΑ 25

«Έχουμε μια χώρα, η οποία εδώ και ενάμιση χρόνο είναι κλεισμένη στα σπίτια της λόγω της πανδημίας, έχουμε ανθρώπους οι οποίοι υποφέρουν, πεθαίνουν, είναι άρρωστοι, πηγαίνουν στα νοσοκομεία και βλέπουν την κατάσταση σε ένα εθνικό σύστημα υγείας αλλά ταυτόχρονα γυρνάνε πίσω στο σπίτι τους και βλέπουν το χαζοκούτι, όποιο κανάλι και να βλέπουν, είναι σαν γραφείο Τύπου της ΝΔ, γιατί είμαστε η μόνη χώρα στον κόσμο, δεν έχει ξαναγίνει πουθενά αλλού, ούτε ο Ερντογάν δεν το έκανε αυτό που ο υπουργός Προπαγάνδας της κυβέρνησης μοιράζει δεκάδες εκατομμύρια στους φίλους του τους καναλάρχες προφανώς για αυτό τα κανάλια λειτουργούν ως σαν να ήταν γραφεία Τύπου της κυβέρνησης της ΝΔ. Όμως αυτό θα αλλάξει και θα αλλάξει γιατί με το που η πανδημία αρχίσει να φεύγει, θα φύγει κάποια στιγμή, το τσουνάμι των λουκέτων, της ανεργίας, της ανέχειας, το 5ο μνημόνιο το οποίο είναι προδιαγεγραμμένο, όπως έχω πει πολλές φορές στη Βουλή θα χτυπήσει τον κόσμο, εδώ είναι ο ρόλος του ΜέΡΑ25.

 

Αντίθετα με το ΣΥΡΙΖΑ, που δεν έχει το ηθικό ύψος και ανάστημα να μιλήσει για μια ουσιαστικά διαφορετική πολιτική, γιατί είδαμε τι έκαναν. Εν πολλοίς, η κυβέρνηση Μητσοτάκη συνεχίζει το έργο της κυβέρνησης Τσίπρα, τα νομοσχέδιά τους είναι επέκταση, πολλές φορές έρχονται και κυρώνουν αυτά που έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ, μιλάνε για προστασία της πρώτης κατοικίας, αλλά δεν λένε κουβέντα, κιχ, η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, όταν εμείς τους προτείνουμε κοινό μέτωπο στη βάση της κατάργησης της πώλησης των κόκκινων δανείων. Δεν είναι δυνατόν να προστατεύσεις το σπίτι του άλλου, εάν δεν σταματήσεις την πώληση του δανείου του σε ένα αρπακτικό ταμείο που έρχεται να του φάει το σπίτι. Εμείς λοιπόν το ΜέΡΑ25 θα είμαστε εκεί με τον προγραμματικό μας λόγο με όχι μόνο το «όχι» αλλά και το «ναι» σε συγκεκριμένες λύσεις για τα συγκεκριμένα προβλήματα που θα προστατεύσουν πραγματικά την κοινωνία, τους πολίτες, τους μικρομεσαίους, τους μισθωτούς, τους άνεργους, τους νέους, τις γυναίκες μπροστά σε αυτή τη λαίλαπα που έρχεται. Αυτό είναι το στοίχημα για το ΜέΡΑ25 και θέλω να πιστεύω ότι θα το κερδίσουμε».

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

LIFE STYLE

Οι πρόβες των χωρών που διεκδικούν τη θέση τους στον μεγάλο τελικό της Eurovision έχουν ολοκληρωθεί κι όλα τα βλέμματα είναι πλέον στραμμένα στους ημιτελικούς που θα πραγματοποιηθο . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Έπειτα από έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, εξιχνιάστηκαν συνολικά δέκα διαρρήξεις σπιτιών, που έγιναν από τον Σεπτέμβριο του 2023 έως τον Νοέμβριο του . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Με το πρόσχημα ότι ήθελαν να ψωνίσουν μπήκαν τρεις γυναίκες Ρομά σε ένα κατάστημα παιδικών ρούχων στην Άρτα, το βράδυ της Μ. Τετάρτης, αλλά όταν έφυγαν χωρίς να αγοράσουν κάτι, η ι . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στην Κέρκυρα βρίσκεται από την Μεγάλη Πέμπτη ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Στέφανος Κασσελάκης, για να περάσει τις γιορτινές ημέρες του Πάσχα, στο νησί. Ο Πρόεδρος β . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Εξιχνιάστηκαν, μετά από μεθοδική έρευνα των αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Δυτικής Αχαίας, 30 περιπτώσεις φθοράς ξένης ιδιοκτησίας, που διαπράχθηκαν σε κοιμητήριο στη Δυτική Αχαία. Για την υπόθ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η Ιερά Μητρόπολη Πατρών σε ανακοίνωσή της αναφέρει: Τό Μέγα Σάββατο τό πρωί, στούς κατάμεστους ἀπό εὐσεβεῖς Χριστιανούς Ναούς τῶν Πατρῶν, ἐτελέσθη ἡ Θεία Λειτουργία τοῦ Μεγάλου Βασιλείου καί ἡ πρώτ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ένας άνδρας 62 ετών καιπατέρας δύο παιδιών, εντοπίστηκε νεκρός το Μ.Σάββατο σε στάβλο από γείτονά του, στη θέση Αγριλιά Βασιλικού. Δίπλα του βρέθηκε η κυνηγετική καραμπίνα, ενώ ο ίδιος έφερε τραύματα
Image
Image

Search