ΑΠΟΨΕΙΣ

ΑΠΟΨΕΙΣ

Α. Τραχήλη: Η τραγωδία ξύπνησε μνήμες στην Αχαΐα

«Η τραγωδία στην Δυτική Αττική ξύπνησε μνήμες στην Αχαΐα, όταν σε αντίστοιχου βεληνεκούς θεομηνίες, όπως η υπερχείλιση του χειμάρρου Διακονιάρη, είχε οδηγήσει και στην περιοχή μας στην απώλεια ανθρώπινων ζωών. Το ερώτημα είναι πόσο καλά προετοιμασμένοι είμαστε ώστε να μην βρεθούμε ξανά μπρος σε απειλητικές και για την περιοχή μας καταστάσεις». 

Αυτό ανέφερε, σε δήλωση της, το απόγευμα της Τετάρτης το μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Αθηνά Τραχήλη. Προσθέτοντας ότι τα μέτρα Πολιτικής Προστασίας δεν είναι δυνατόν να υπόκεινται στην λογική της λιτότητας αλλά να εφαρμόζονται κατά γράμμα με γνώμονα την προστασία του πολίτη και της περιουσίας του.
«Ζήσαμε μια απερίγραπτη κατάσταση, όπου συμπολίτες μας έχασαν την ζωή τους από ένα ξέσπασμα του καιρού. Οι προειδοποιήσεις των ειδικών δεν ελήφθησαν υπόψη. Το κράτος, δυσκίνητο και χωρίς συναίσθηση των αναγκών έρχεται, εκ των υστέρων, να υποσχεθεί μέτρα που αν είχαν ληφθεί λίγες εβδομάδες νωρίτερα, δεν θα χρειαζόταν η χώρα να κηρυχθεί σε κατάσταση εθνικού πένθους», σημείωσε η κ. Τραχήλη.
Επισημαίνοντας, παράλληλα, ότι η άμυνα απέναντι στις καιρικές συνθήκες είναι σημείο αιχμής για την ετοιμότητα μιας Πολιτείας και τον τρόπο που εννοεί το καθήκον της έναντι των πολιτών. «Δεν κάνουμε αντιπολίτευση. Αλήθειες λέμε, που δεν μπορούν να υπερκεραστούν από την επικοινωνιακή οίηση της κυβέρνησης», υπογράμμισε η κ. Τραχήλη.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Εργασίες σύνδεσης νέου δικτύου ύδρευσης θα πραγματοποιηθούν στην Εγλυκάδα, αύριο Παρασκευή 26 Απριλίου. Λόγω των εργασιών, από την ΔΕΥΑΠ, ανακοινώνεται ότι από τις 8 π.μ. έως τις . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Σε έκτακτη χρηματοδότηση του Οργανισμού Σιδηροδρόμων Ελλάδος (ΟΣΕ ΑΕ) με ποσό ύψους 25 εκατ. ευρώ για τα έτη 2024 και 2025 και σκοπό τη ριζική ανανέωση και τον εκσυγχρονισμό των . . .
ΕΛΛΑΔΑ

«Μπαμπά μου (μπανταούλη μου όπως σε έλεγα), σε αγαπάω απέραντα και θα μου δίνεις τεράστια δύναμη μέχρι να έρθω να σε συναντήσω και εγώ» γράφει σε ανάρτησή του ο Γιάννης Καλλιάνος, . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η εισήγηση του Πέτρου Ψωμά στο Δημοτικό Συμβούλιο: «Έρχονται σήμερα προς ψήφιση νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για το κέντρο της Πάτρας που θα αλλάξουν τη λειτουργία της πόλης ρ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Εργασίες σύνδεσης νέου δικτύου ύδρευσης θα πραγματοποιηθούν στην Εγλυκάδα, αύριο Παρασκευή 26 Απριλίου. Λόγω των εργασιών, από την ΔΕΥΑΠ, ανακοινώνεται ότι από τις 8 π.μ. έως τις 3 μ.μ. αύριο, θα υπά
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η εισήγηση του Πέτρου Ψωμά στο Δημοτικό Συμβούλιο: «Έρχονται σήμερα προς ψήφιση νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για το κέντρο της Πάτρας που θα αλλάξουν τη λειτουργία της πόλης ριζικά. Δυστυχώς θα γ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ενα επεισόδιο μεταξύ δύο γιατρών, το οποίο φέρεται να έλαβε χώρα το πρωί της Πέμπτης, σε χώρο εντός του Νοσοκομείου Πύργου, εξετάζει τόσο το Α.Τ. Πύργου, όσο και η διοίκηση του Γ.Ν. Ηλείας. Σύμφωνα μ
Image
Image

Search