ΑΠΟΨΕΙΣ

ΑΠΟΨΕΙΣ

Α. Τραχήλη: Η σκέψη μας στους έχοντες ανάγκη

«Μακάρι αυτά να είναι τα τελευταία Χριστούγεννα που τα ελληνικά νοικοκυριά περνούν σε συνθήκες κρίσης και οι τελευταίες γιορτές με την κοινωνία μας ν’ ασφυκτιά υπό το βάρος των προβλημάτων που την έχουν γονατίσει».

Αυτό επεσήμανε το μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Αθηνά Τραχήλη, σε συνέντευξη της το πρωί της Παρασκευής.

Η κ. Τραχήλη πρόσθεσε ότι αυτές τις μέρες η Γέννηση του Θεανθρώπου σημαίνει και την γέννηση της ελπίδας. Η οποία, πέρα απ’ το πνευματικό της νόημα, έχει και το χαρακτήρα της πίστης και της δύναμης να σταθούμε όρθιοι και να υπερβούμε τις σημερινές αντιξοότητες.

Προτάσσοντας, επιπλέον, το αίσθημα αλληλεγγύης ως στοιχείο ενισχυτικό της κοινωνικής μας συνοχής και συμπόρευσης.  

«Θέλω να ευχηθώ σε όλες και όλους τους συμπολίτες Υγεία, Αγάπη, ατομική και οικογενειακή ευτυχία. Και αυτές τις μέρες ο νους μας ας στραφεί προς όλους εκείνους που έχουν ανάγκη την στήριξη και την έμπρακτη αγάπη μας. Ανθρώπους που περνούν με δυσκολίες, ανθρώπους μόνους ή ασθενείς, ανθρώπους που πληρώνουν ακριβότερα το τίμημα της σημερινής κατάστασης και οι οποίοι, δυστυχώς, πολλαπλασιάζονται στην Αχαΐα και στη Δυτική Ελλάδα», σημείωσε η κ. Τραχήλη.

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Από τους αστυνομικούς Υπηρεσιών των Διευθύνσεων Αστυνομίας Αχαΐας,Ηλείας και Αιτωλίας συνελήφθησαν δυο άτομα και σχηματίσθηκαν συνολικάπέντε δικογραφίες για υποθέσεις ενδοοικογενει . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Ένα αποτρόπαιο περιστατικό σημειώθηκε στη Νίκαια όταν ένας δημοτικός σύμβουλος γρονθοκόπησε τον αντιδήμαρχο. Ο άνδρας μεταφέρθηκε στο Τζάνειο για τις πρώτες βοήθειες.  Όλα έγιναν . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Την τελευταίια του πνοή άφησε  ο πατέρας του Γιάννη Καλλιάνου, ο οποίος νοσηλευόταν στο “Αττικόν”. Ο  βουλευτής της ΝΔ και γνωστός μετεωρολόγος είχε μιλήσει για την σοβαρότη . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στο Δασύλλιο της Πάτρας το πρωί της Πέμπτης προκάλεσε μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής. Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε στο τέρμα της οδού Καραϊσκάκη και πιθανό . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Από τους αστυνομικούς Υπηρεσιών των Διευθύνσεων Αστυνομίας Αχαΐας,Ηλείας και Αιτωλίας συνελήφθησαν δυο άτομα και σχηματίσθηκαν συνολικάπέντε δικογραφίες για υποθέσεις ενδοοικογενειακής βίας στη Δυτική
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στο Δασύλλιο της Πάτρας το πρωί της Πέμπτης προκάλεσε μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής. Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε στο τέρμα της οδού Καραϊσκάκη και πιθανότατα προκλήθηκε από
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Τροχαίο ατύχημα με εκτροπή οχήματος και τραυματισμό του οδογού, σημειώθηκε λίγο μετά τη 1 τα ξημερώμαατα στην Καλλιθέα, λίγο πριν το χωριό. Για άγνωστο λόγο ο οδηγός ενός ΙΧ έχασε τον έλεγχο και το ό
Image
Image

Search