ΑΠΟΨΕΙΣ

ΑΠΟΨΕΙΣ

Μπακογιάννη: Για μένα μεσαία τάξη είναι πάνω από 1.500 ευρώ

Η μεσαία τάξη για τη Ντόρα Μπακογιάννη ορίζεται  πάνω από τα 1.500 ευρώ. Σχολιάζοντας στον ΣΚΑΪ τα στοιχεία του ΟΟΣΑ, που τοποθετεί τη μεσαία τάξη στα 500 ευρώ, η βουλευτής της ΝΔ, διαφώνησε, τονίζοντας: «Πάντα διαφωνούσα με αυτά τα στοιχεία του ΟΟΣΑ. Δεν μπορώ να ορίσω τη μεσαία τάξη αριθμητικά, αλλά μπορώ να πω μετά βεβαιότητας ότι είναι πάνω από 1.500 ευρώ και ας με βρίσουν τώρα κάποιοι. Μιλάω πολιτικά, δεν είμαι κανένας διάσημος οικονομολόγος, αν και είδαμε που μας κατάντησαν κι αυτοί». Απαντώντας στο σχόλιο ότι ο κ. Σταϊκούρας επικαλέστηκε αυτά τα στοιχεία, απάντησε: «Ο Σταϊκούρας είναι υποχρεωμένος να μιλά με τον ΟΟΣΑ και να παρουσιάζει με βάση τα τα στοιχεία του Οργανισμού. Εγώ δεν είμαι Σταϊκούρας και θεωρώ τη μεσαία τάξη εκεί που σας λέω», είπε.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ο πρώτος προπονητής που πανηγύρισε Παγκόσμιο Κύπελλο με την Αργεντινή, ο Σέσαρ Λουίς Μενότι, άφησε την τελευταία πνοή την Κυριακή του Πάσχα σε ηλικία 85 ετών. Γεννημένος στο Ροσάρ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Τη Δευτέρα του Πάσχα, στο Άνω Καστρίτσι της Πάτρας, αναβιώνει το μοναδικό έθιμο της «Λέησης» Όπως αναφέρει: ο Κώστας Μπουρδούλης στην ομάδα του facebook Πάτρα η Πόλη της Καρδιάς μ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ο χορός, η μουσική, το τραγούδι, οι φορεσιές, οι εικόνες, οι μνήμες, οι παρουσίες και το χορευτικό αντάμωμα συγκροτημάτων συνθέτουν φέτος το παζλ των εκδηλώσεων που διοργανώνει τ . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Οι συννεφιές, οι ανοιξιάτικες βροχούλες και τα δυνατά μποφόρ ήταν αφιερωμένα στη μεγάλη έξοδο των εκδρομέων και στο σούβλισμα του οβελία, καθώς από σήμερα το απόγευμα επιστρέφουμε . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Τη Δευτέρα του Πάσχα, στο Άνω Καστρίτσι της Πάτρας, αναβιώνει το μοναδικό έθιμο της «Λέησης» Όπως αναφέρει: ο Κώστας Μπουρδούλης στην ομάδα του facebook Πάτρα η Πόλη της Καρδιάς μας: "Αν ανηφορήσετε
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ο χορός, η μουσική, το τραγούδι, οι φορεσιές, οι εικόνες, οι μνήμες, οι παρουσίες και το χορευτικό αντάμωμα συγκροτημάτων συνθέτουν φέτος το παζλ των εκδηλώσεων που διοργανώνει την Τετάρτη 8 Μαΐου ο
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας δημοσιεύει συνολικά στοιχεία που αφορούν θέματα ελευθερίας κίνησης των πολιτών για το μήνα Απρίλιο του έτους 2024, όπως καταγράφηκαν στην Δυτ
Image
Image

Search