ΑΠΟΨΕΙΣ

ΑΠΟΨΕΙΣ

Για την τελευταία συνεδρίαση του ΚΟΔΗΠ

Γράφει ο Γρηγόρης Μαρκέτος, Μέλος Διοίκησης ΚΟΔΗΠ, ''Ώρα Πατρών''/Γιώργος Ρώρος,  Διευθυντής ΕΣΥ , Παιδίατρος  

Στις 31 Μάρτη 2020 συνεδρίασε το Διοικητικό Συμβούλιο του Κοινωνικού Οργανισμού του Δήμου Πάτρας με 16 θέματα. Δυστυχώς επελέγη η παράξενη οδός να γίνει η συνεδρίαση αυτή με αποστολή mail και όχι με τηλεδιάσκεψη.

Στάθηκε έτσι αδύνατη η ανταλλαγή απόψεων και η συνδιαμόρφωση αποφάσεων. Με τον τρόπο αυτό δεν ελέγχεται η απαρτία ή η ύπαρξη απουσιών γι'αυτό άλλωστε από την παραμονή της σοβαρής αυτής συνεδρίασης, έσπευσαν εντελώς προκλητικά να ενημερώσουν ότι υπερψηφίζουν και τα 8 μέλη της Λαϊκής Συσπείρωσης (βλέπε ΚΚΕ), αντί να περιμένουν στις 10:00 πμ 31/3/20 όπως έγραφε η πρόσκληση που οι ίδιοι έστειλαν. 

Όσον αφορά την ουσία κάποιων θεμάτων δυστυχώς η αίσθηση που δημιουργείται σε μας, είναι απαλλαγή μεγάλων κατηγοριών συμπολιτών - με υψηλό εισόδημα - από τα τροφεία σε βάρος των πραγματικά ευπαθών ομάδων του Δήμου μας (για παράδειγμα δωρεάν τροφεία σε οικογένειες με ετήσιο εισόδημα 25.000 ευρώ).

 

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνελήφθη 20χρονος οδηγός που οδηγούσε επικίνδυνα και διαπιστώθηκε ότι δεν είχε δίπλωμα. Συνελήφθη επ’ αυτοφώρω, τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα (20/4), 20χρονος οδηγός Ι.Χ.Ε . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στην πολιτική κρισιμότητα της μάχης των Ευρωεκλογών έδωσε έμφαση ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, που επισκέφθηκε νωρίτερα τον Άγιο Δημήτριο στο λεκανοπέδιο Αττικής. Ο κ. Μητσ . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Καθηγητές και μαθητές της Β' Λυκείου Λουτρακίου τρόμαξαν, όταν το λεωφορείο στο οποίο επέβαιναν έβγαζε καπνούς εν κινήσει. Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με το loutrakiblog.gr, τ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στα τέλη Μαΐου αναμένεται η απολογία του παιδίατρου από την Πάτρα που κατηγορείται ότι ασέλγησε σε βάρος του παιδιού του, όταν αυτό ήταν βρέφος, με την εκδίκαση της υπόθεσης να συν . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στα τέλη Μαΐου αναμένεται η απολογία του παιδίατρου από την Πάτρα που κατηγορείται ότι ασέλγησε σε βάρος του παιδιού του, όταν αυτό ήταν βρέφος, με την εκδίκαση της υπόθεσης να συνεχίζεται χθες στο Μι
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Για την προσβασιμότητα και την συμπερίληψη μίλησε η Υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών, αρμόδια για τις Μεταφορές, Χριστίνα Αλεξοπούλου στην 6η Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση της Περιφερειακής Ομοσπονδία
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΪΑΣ   Σύλληψη ημεδαπού για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικώνΣυνελήφθη, προχθές το απόγευμα, σε περιοχή της Δυτικής Αχαίας, απόαστυνομικούς της ΟΠΚΕ της Υποδιεύθυνσης Ασ
Image
Image

Search