ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Δυτική Αχαΐα: Το μήνυμα του Δημάρχου για την εργατική Πρωτομαγιά

Συνδημότες και συνδημότισσες,

Η 1η Μαΐου καθιερώθηκε ως παγκόσμια ημέρα των εργαζομένων, εις μνήμην όσων διεκδίκησαν το οχτάωρο και καλύτερες συνθήκες εργασίας

Την ημέρα αυτή τιμάμε τους ανθρώπους που αγωνίστηκαν διεκδικώντας την οχτάωρη και πενθήμερη εργασία, την Κυριακάτικη αργία, το διάλειμμα, την ασφάλιση και την ιατρική περίθαλψη. Πράγματα τα οποία σήμερα θεωρούμε δεδομένα αλλά κατακτήθηκαν με πολλούς αγώνες και αίμα.

Δεν υπάρχουν κομματικά πρόσημα και ιδεολογίες. Η ημέρα αυτή είναι η γιορτή του αγώνα κάθε εργαζόμενου για εργασία κάτω από συνθήκες οι οποίες θα σέβονται τον άνθρωπο και την αξιοπρέπειά του.

Σήμερα που οι κατακτήσεις αυτές έχουν καθιερωθεί στο μεγαλύτερο κομμάτι του σύγχρονου κόσμου αλλά ταυτόχρονα διανύουμε και μια περίοδο αλλαγών, δεν πρέπει ποτέ να ξεχνάμε πως η εργασία, που καταλαμβάνει ένα πολύ μεγάλο μέρος της ζωής και της καθημερινότητάς μας, οφείλει να είναι δημιουργική, παραγωγική και ευχάριστη.

Τιμάμε τους αγώνες των εργαζομένων και τονίζουμε ότι χρειάζεται αγώνας για να επιτύχουμε το καλύτερο σε προσωπικό κοινωνικό και οικογενειακό επίπεδο.

Ακόμα κι αν κόψουν όλα τα λουλούδια η Άνοιξη θα έλθει! Αγωνιζόμαστε με όραμα πίστη και στόχους για ένα καλύτερο αύριο για την κοινωνία μας. Παλεύουμε, αγωνιζόμαστε, διεκδικούμε ακόμα και το ακατόρθωτο!

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συναγερμός σήμανε νωρίτερα για 25χρονη που προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή της. Αστυνομία και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, έσπευσαν άμεσα στο σπίτι της κοπέλας, στην συμβολή των οδών Μα . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

. . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

«Η Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου είναι ένα εμβληματικό έργο που αποτελεί, πλέον, σημείο αναφοράς της σύγχρονης Ελλάδας. Της Ελλάδας που μπορεί να φτάσει ψηλότερα, να αναπτύσσεται και να . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο βουλευτής της Ελληνικής Λύσης, Βασίλης Γραμμένος, μιλά για το επεισόδιο ξυλοδαρμού του από τον Κωνσταντίνο Φλώρο έξω από την αίθουσα της Ολομέλειας της Βουλής την Τετάρτη (24/4). . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συναγερμός σήμανε νωρίτερα για 25χρονη που προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή της. Αστυνομία και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, έσπευσαν άμεσα στο σπίτι της κοπέλας, στην συμβολή των οδών Μαιζώνος και Ιεροθέου,
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

«Η Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου είναι ένα εμβληματικό έργο που αποτελεί, πλέον, σημείο αναφοράς της σύγχρονης Ελλάδας. Της Ελλάδας που μπορεί να φτάσει ψηλότερα, να αναπτύσσεται και να ισχυροποιείται πολύπ
Image
Image

Search