ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Δυτ. Αχαΐα: «Μέτρα για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας»

 

 

Συναντήσεις με τους προέδρους των Κοινοτήτων την τρέχουσα εβδομάδα έχει ο Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας, Σπύρος Ν. Μυλωνάς και ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑ Δυμαίων, Θανάσης Πουλίδας, προκειμένου να συζητήσουν για τα προβλήματα της ΔΕΥΑΔ και την αντιμετώπιση της λειψυδρίας.

 

Οι συναντήσεις αυτές σηματοδοτούν την έναρξη της εφαρμογής των μέτρων αντιμετώπισης της λειψυδρίας και της ανάτασης  της ΔΕΥΑΔ που είχε αναγγείλει ο Δήμαρχος προεκλογικά και ετοίμαζε όλους αυτούς τους μήνες, ως Δημοτική Αρχή. 

 

Το επόμενο χρονικό διάστημα στην ατζέντα του Δημάρχου  περιλαμβάνονται συναντήσεις  με τους δημότες στις κοινότητες, σε υπαίθριους χώρους λόγω της πανδημίας του Κορωνοϊού, έτσι ώστε να συζητηθούν διεξοδικά τα θέματα που αφορούν την ΔΕΥΑΔ αλλά και να ενημερωθούν οι δημότες για τον τρόπο με τον οποίο θα μπορούν να εξοφλούν ή να διακανονίζουν τους λογαριασμούς τους.

 

Η Δημοτική Αρχή κάνει μια μεγάλη προσπάθεια για την εξυγίανση της ΔΕΥΑΔ, έτσι ώστε να μπορέσει στο μέλλον να αποτελέσει έναν αξιόπιστο πάροχο νερού, να εξασφαλίσει την υδροδότηση, να αναβαθμίσει την ποιότητα του νερού και να κατασκευάσει/ αναβαθμίσει το δίκτυο αποχέτευσης, με στόχο να βελτιωθεί η ποιότητα ζωής των δημοτών.

 

Όλοι οι πολίτες δικαιούνται άφθονο, καθαρό πόσιμο νερό! Η Δημοτική Αρχή έχει την βούληση να το επιτύχει! Αναμένει και την στήριξη και την συμμετοχή  των συνδημοτών για να το καταφέρει! Ο Δήμαρχος και ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΔ είναι βέβαιοι πως ο λαός της Δυτικής Αχαΐας θα αγκαλιάσει την προσπάθεια αυτή και η περίοδος της λειψυδρίας θα αποτελέσει παρελθόν.

 

Εξοφλούμε, διακανονίζουμε τους λογαριασμούς υδρευσης

Δεν ποτίζουμε τα κτήματά μας με το νερό της ύδρευσης

Κάνουμε οικονομία στο νερό

 

 

Νερό Σημαίνει Ζωή! Έχουμε Νερό! Έχουμε Ζωή!

 

 Όλοι μαζί μπορούμε να πάμε τον Δήμο μας μπροστά!

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Πέντε ακόμα συλλήψεις και συνολικά εννέα δικογραφίες για ενδοοικογενειακή βία στη Δυτική Ελλάδα  Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας: Από τους αστυνομικούς Υπηρεσιών των Διε . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στη δεύτερη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Διακοφτό Αχαΐας για την ακινητοποίηση των συρμών του Οδοντωτού σιδηροδρόμου παραβρέθηκε την Παρασκευή 19 Απριλίου 2024, ο Βουλευτής Αχαΐας . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Τελετή Αφής Ολυμπιακής Φλόγας στο Πανεπιστήμιο Πατρών, Πέμπτη 25 Απριλίου 2024Στο πλαίσιο της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας για την πορεία προς τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024 «Παρίσι 202 . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η κακοκαιρία με ισχυρές βροχές και καταιγίδες στη Θεσσαλία από το πρωί του Σαββάτου (20.2.24), ενώ πλημμύρισαν δρόμοι στην Καρδίτσα και το Πήλιο. Σημειώ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στη δεύτερη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Διακοφτό Αχαΐας για την ακινητοποίηση των συρμών του Οδοντωτού σιδηροδρόμου παραβρέθηκε την Παρασκευή 19 Απριλίου 2024, ο Βουλευτής Αχαΐας και Τομεάρχης Υγείας
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Τελετή Αφής Ολυμπιακής Φλόγας στο Πανεπιστήμιο Πατρών, Πέμπτη 25 Απριλίου 2024Στο πλαίσιο της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας για την πορεία προς τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024 «Παρίσι 2024», η Ολυμπιακή Φλόγ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ενα ακόμη τροχαίο ατύχημα συνέβη αργά το βράδυ, με έναν τραυματισμό, στη διασταύρωση  Παπαφλέσσα και Κανακάρη, στην Πάτρα..   Ηταν λίγη ώρα μετά τα μεσάνυχτα όταν δίκυκλο που οδηγούσε κοπέλα και κιν
Image
Image

Search