ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Ο Γρηγόρης Μαρκέτος της «Ώρα Πατρών» για τους 98 εργαζόμενους του ΚΟΔΗΠ

Ο Γρηγόρης Μαρκέτος μέλος στο ΔΣ του ΚΟΔΗΠ στη χθεσινή συνεδρίαση του οργανισμού ψήφισε το θέμα που τέθηκε για την μετατροπή των συμβάσεων 98 υπαλλήλων του οργανισμού σε αορίστου χρόνου.

Ο Γρηγόρης Μαρκέτος υπερψήφισε το αίτημα και διαμορφώθηκε ομόφωνο ψήφισμα για την στήριξη των εργαζομένων, την άμεση δικαίωση και την απρόσκοπτη συνέχιση της εργασίας τους.

Σε άλλο θέμα της συνεδρίασης ο Γρηγόρης Μαρκέτος επεσήμανε στον πρόεδρο του ΚΟΔΗΠ ότι η προηγούμενη κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ αποσύνδεσε την ασφαλιστική ενημερότητα από την υγειονομική περίθαλψη προσφέροντας ελεύθερη πρόσβαση στις δημόσιες δομές υγείας σε 2,5 εκατ. ανασφάλιστους, μετά από μια συλλήβδην αναφορά του Προέδρου προς όλες τις κυβερνήσεις.

Επίσης ο Γρηγόρης Μαρκέτος τόνισε ότι είμαστε περήφανοι για το έργο στην υγεία και στην κοινωνική αλληλεγγύη που έθεσε και υλοποίησε η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στην Κέρκυρα βρίσκεται από την Μεγάλη Πέμπτη ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Στέφανος Κασσελάκης, για να περάσει τις γιορτινές ημέρες του Πάσχα, στο νησί. Ο Πρόεδρος β . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Νεκρός έπεσε ένας άνδρας το μεσημέρι του Μεγάλου Σαββάτου στη Θεσσαλονίκη, μετά από πυροβολισμό που δέχτηκε από διερχόμενο όχημα στην οδό Τσιτσάνη, στην περιοχή της Σταυρούπολης. . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Εξιχνιάσθηκε από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αμυνταίου, υπόθεση απάτης και παράνομης πρόσβασης σε σύστημα πληροφοριών ή δεδομένων, που τελέστηκε τέλη Νοεμβρίου 2023, σε . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Συνεχείς είναι οι έλεγχοι που διενεργούν αστυνομικοί Υπηρεσιών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, με σκοπό τον εντοπισμό ατόμων που ενέχονται σε περιπτώσεις διακίνη . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Εξιχνιάστηκαν, μετά από μεθοδική έρευνα των αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Δυτικής Αχαίας, 30 περιπτώσεις φθοράς ξένης ιδιοκτησίας, που διαπράχθηκαν σε κοιμητήριο στη Δυτική Αχαία. Για την υπόθ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η Ιερά Μητρόπολη Πατρών σε ανακοίνωσή της αναφέρει: Τό Μέγα Σάββατο τό πρωί, στούς κατάμεστους ἀπό εὐσεβεῖς Χριστιανούς Ναούς τῶν Πατρῶν, ἐτελέσθη ἡ Θεία Λειτουργία τοῦ Μεγάλου Βασιλείου καί ἡ πρώτ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ένας άνδρας 62 ετών καιπατέρας δύο παιδιών, εντοπίστηκε νεκρός το Μ.Σάββατο σε στάβλο από γείτονά του, στη θέση Αγριλιά Βασιλικού. Δίπλα του βρέθηκε η κυνηγετική καραμπίνα, ενώ ο ίδιος έφερε τραύματα
Image
Image

Search