ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Μυλωνάς για τη διαχείριση των απορριμμάτων: "Δυο γάιδαροι μαλώνανε σε ξένο αχυρώνα"

Η ανακοίνωση του Δήμου Δυτικής Αχαΐας με τη δήλωση του Σπύρου Μυλωνά αναφέρει:

Η Δημοτική Αρχή, αναφορικά με δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών σχετικά με τη διαχείριση των απορριμμάτων, δηλώνει ότι οι ημέρες που ο Δήμος Δυτικής Αχαΐας ήταν παρατηρητής των γεγονότων σε θέματα που τον αφορούσαν έχει παρέλθει και θα αναλάβει το ρόλο που της αναλογεί, υλοποιώντας την εντολή που έχει λάβει από τους δημότες της Δυτικής Αχαΐας.

Ο Δήμος Δυτικής Αχαΐας δικαιωματικά έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στο θέμα της διαχείρισης των απορριμμάτων της περιοχής μας. Διαμηνύουμε λοιπόν προς όλες τις κατευθύνσεις ότι για τον ΧΥΤΑ Φλόκα και για όλα τα θέματα που σχετίζονται με αυτόν, όγκος απορριμμάτων, κατασκευή εργοστασίου, ταφή υπολειμμάτων, ο Δήμος Δυτικής Αχαΐας είναι ο μόνος που έχει λόγο και κανένας άλλος.

Με αίσθημα ευθύνης και σύνεσης, προασπιζόμενοι τα συμφέροντα του τόπου θα συνεργαστούμε για το σχεδιασμό και την υλοποίηση δράσεων που θα διατηρήσουν τη διαχείριση των απορριμμάτων σε υψηλά ποιοτικά επίπεδα προστατεύοντας το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συνάντηση εργασίας είχε, σήμερα, η Υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών, αρμόδια για τις Μεταφορές, Χριστίνα Αλεξοπούλου με τον Δήμαρχο Πατρέων Κώστα Πελετίδη, για ζητήματα που αφορού . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ακόμη ένα άγριο επεισόδιο βίας μεταξύ ανηλίκων βλέπει το φως της δημοσιότητας, αυτή τη φορά στην Καλαμάτα. Σε βίντεο που μετέδωσε το Action24, καταγράφεται ο άγριος καβγάς μεταξύ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε ανακοίνωση του Δήμου Πατρέων αναφέρεται: Ο Δήμος Πατρέων ανάρτησε σήμερα, 15 Μαΐου, την Παλαιστινιακή σημαία στο Δημαρχείο, ως ένδειξη αλληλεγγύης στον μαρτυρικό Παλαιστινι . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Από τη Γενική Διεύθυνση Ανάπτυξης της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας ανακοινώνεται ότι γίνεται καταγραφή στο Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα «Ανοικτή Αγορά» (Ο.Π.Σ.Α.), όλων των πωλ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συνάντηση εργασίας είχε, σήμερα, η Υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών, αρμόδια για τις Μεταφορές, Χριστίνα Αλεξοπούλου με τον Δήμαρχο Πατρέων Κώστα Πελετίδη, για ζητήματα που αφορούν στην αχαϊκή πρωτεύ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε ανακοίνωση του Δήμου Πατρέων αναφέρεται: Ο Δήμος Πατρέων ανάρτησε σήμερα, 15 Μαΐου, την Παλαιστινιακή σημαία στο Δημαρχείο, ως ένδειξη αλληλεγγύης στον μαρτυρικό Παλαιστινιακό λαό, μετά από αί
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Από τη Γενική Διεύθυνση Ανάπτυξης της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας ανακοινώνεται ότι γίνεται καταγραφή στο Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα «Ανοικτή Αγορά» (Ο.Π.Σ.Α.), όλων των πωλητών που απέκτησαν ά
Image
Image

Search