ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

«Δύο ατοπήματα» καταλογίζει η «Πάτρα Ενωμένη» στον Πελετίδη

Με αφορμή το Δημοτικό Συμβούλιο της Τετάρτης 16/9, οφείλουμε ως παράταξη «Πάτρα Ενωμένη» να εντοπίσουμε τα δυο εξακολουθούμενα ατοπήματα από την πλευρά του Δημάρχου Πατρέων, Κώστα Πελετίδη.

 

Ατόπημα 1ο: Αναφορικά με το Φράγμα Πείρου-Παραπείρου, αλλά και άλλα σοβαρά ζητήματα της περιοχής μας, όπως το Τραίνο, κλπ, ο κ. Δήμαρχος θα πρέπει επιτέλους να συνειδητοποιήσει ότι πηγαίνοντας στην Αθήνα για συζητήσεις, εκπροσωπεί το Δημοτικό Συμβούλιο της Πάτρας και όχι μόνον τον εαυτό του ή το κόμμα του. Η απόφαση για την σύσταση οργάνου διαχείρισης-διαδημοτικού φορέα του Φράγματος, με την συμμετοχή της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και του Κράτους, είναι δεδομένη εδώ και τόσους μήνες, όμως η Δημοτική Αρχή και ο κ. Πελετίδης προσωπικά όχι μόνο δεν έχουν προχωρήσει σε οποιαδήποτε ενέργεια προς αυτήν την κατεύθυνση, αλλά, ταυτόχρονα, δεν έχουν προβεί και σε μια στοιχειώδη ενημέρωση των δημοτικών παρατάξεων. Αυτό είναι απαράδεκτο!

 

Ατόπημα 2ο: Το Δημοτικό Συμβούλιο έχει πάρει απόφαση για μη καταβολή μισθωμάτων, λόγω Covid-19, σε καταστήματα που έχει νοικιάσει ο Δήμος στον χώρο της εστίασης. Με θλίψη διαπιστώσαμε ότι η απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου απορρίφθηκε από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση και εστάλησαν ραβασάκια οφειλών με περικοπή 40% στους καταστηματάρχες. Ο κ. Δήμαρχος ήταν υποχρεωμένος να ενημερώσει το Δημοτικό Συμβούλιο για την απόρριψη της απόφασης από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση. Δυστυχώς μέχρι τώρα το απέκρυψε. Γιατί άραγε;

 

 

 

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

   Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του  Α΄Αστυνομικού Τμήματος Πατρών, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι με την χρήσηξύλινης ράβδου, έσπασε σωλήνες ύδρευσης, σε εσ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

 Συνελήφθη, προχθές το απόγευμα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς τουΤμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε αστυνομικόέλεγχο που του διενεργήθηκε, βρέθηκαν στην . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συνελήφθησαν, χθες αργά το βράδυ και σήμερα τα ξημερώματα, στην Πάτρακαι σε περιοχές της Πάτρας και της Αιγιαλείας, στο πλαίσιο στοχευμένωνελέγχων για ηχορύπανση, τέσσερα άτομα, σε . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Από τους αστυνομικούς Υπηρεσιών των Διευθύνσεων Αστυνομίας Αχαΐας,Ηλείας, και Ακαρνανίας συνελήφθησαν πέντε άτομα και σχηματίσθηκανσυνολικά οκτώ δικογραφίες για υποθέσεις ενδοοικ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

   Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του  Α΄Αστυνομικού Τμήματος Πατρών, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι με την χρήσηξύλινης ράβδου, έσπασε σωλήνες ύδρευσης, σε εσωτερικό πολυκατοικία
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

 Συνελήφθη, προχθές το απόγευμα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς τουΤμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε αστυνομικόέλεγχο που του διενεργήθηκε, βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συνελήφθησαν, χθες αργά το βράδυ και σήμερα τα ξημερώματα, στην Πάτρακαι σε περιοχές της Πάτρας και της Αιγιαλείας, στο πλαίσιο στοχευμένωνελέγχων για ηχορύπανση, τέσσερα άτομα, σε βάρος των οποίων σχ
Image
Image

Search