ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Επί ποδός ο μηχανισμός του Δήμου Ναυπακτίας για την αντιμετώπιση έκτακτων συμβάντων

 

Ο Δήμος Ναυπακτίας ενημερώνει ότι, το σύνολο του μηχανισμού των αρμοδίων υπηρεσιών του, μηχανήματα και προσωπικό, βρίσκεται σε πλήρη ετοιμότητα προκειμένου να αντιμετωπίσει έκτακτα συμβάντα που θα προκύψουν από την επερχόμενη κακοκαιρία.  

Καθ’ όλη τη διάρκεια της Πέμπτης, αλλά και από τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, ελέγχθηκαν σημεία που θεωρούνται επικίνδυνα για την εκδήλωση πλημμυρικών φαινομένων και πραγματοποιήθηκαν επιπλέον παρεμβάσεις καθαρισμών και διανοίξεων.  Παράλληλα, σε ανοικτή γραμμή επικοινωνίας με τους συναρμόδιους φορείς βρίσκονται ο Δήμαρχος κ.Βασίλης Γκίζας, οι Αντιδήμαρχοι και οι Εντεταλμένοι Σύμβουλοι παρακολουθώντας την εξέλιξη και πορεία του φαινομένου. 

Σημειώνεται ότι, τα ακραία καιρικά φαινόμενα, που ξεκίνησαν με χαμηλής έντασης βροχοπτώσεις, σταδιακά, εντός της ημέρας, θα εντείνονται.   Για το λόγο αυτό, παρακαλούνται οι δημότες, τις επόμενες ώρες, να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις και να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί.

Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση της Διεύθυνσης Πολιτικής Προστασίας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου-Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου, τα φαινόμενα αναμένεται να είναι πολύ ισχυρά στο νότιο Ιόνιο, την Πελοπόννησο και τη Στερεά (κυρίως την κεντρική).  Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά δυτικοί βορειοδυτικοί 6 με 7 και στο Ιόνιο 8 με 9 μποφόρ και τοπικά 10 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση.  Στα ανατολικά από νότιες διευθύνσεις 4 με 6, βαθμιαία 6 με 7 μποφόρ.

Σε περίπτωση που οι δημότες επιθυμούν να προβούν σε αναφορά συμβάντος, μπορούν να επικοινωνούν τηλεφωνικά απευθείας με τον Δήμαρχο, τους Αντιδημάρχους, τους Εντεταλμένους Συμβούλους ή τους Προέδρους των Κοινοτήτων τους.

 

Δήμαρχος Ναυπακτίας Γκίζας Βασίλης 6945895556

Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος Κοτρωνιάς Θωμάς 6974058745

Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Χοχτούλας Ζαχαρίας 6936122900

Αντιδήμαρχος ΔΕ Χάλκειας Τραχύλης Σπύρος 6907585818

Αντιδήμαρχος ΔΕ Αποδοτίας Παπαϊωαννίδης Γιάννης 6947321545

Αντιδήμαρχος Κοιν.Αλληλεγγύης/Κοιν.Υποθέσεων Τσουκαλάς Ντίνος 6944869722

Αντιδήμαρχος Οικονομικών Υπηρεσιών Παπαβασιλείου Σωκράτης 6944738945

Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος με αρμοδιότητες στη ΔΕ Αντιρρίου Καραδήμας Χαράλαμπος 6944911442

Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος με αρμοδιότητες στη ΔΕ Πλατάνου Κούκουνας Αθανάσιος 6972859051

 

Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος με αρμοδιότητες στη ΔΕ Πυλλήνης Μουχτούρης Ηρακλής 6987480417

 

Υπεύθυνος για την εποπτεία και το συντονισμό των αρμοδιοτήτων για τα αδέσποτα ζώα συντροφιάς Ζορμπάς Ντίνος 6932307167

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η πόλη της Πάτρας μεταμορφώνεται σε έναν ζωντανό κινηματογραφικό προορισμό από τις 28 έως τις 31 Μαρτίου, φιλοξενώντας το Urban Film LUX. Αυτή η μοναδική εκδήλωση προσκαλεί τους κ . . .
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Διευρυμένη συνάντηση εργασίας, ενόψει της επικείμενης έναρξης της τουριστικής περιόδου στη Δυτική Αχαΐα, είχε ο Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας Γρηγόρης Αλεξόπουλος, ο οποίος υποδέχθηκε στ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Εφυγε από τη ζωή σε ηλικία 67 ετών ο Νικόλαος Κεραμιδάς, μετά από πολύμηνη μάχη με ασθένεια. Γεννημένος το 1957, ξεκίνησε να εργάζεται σε εκτελωνιστικό γραφείο από το 1969 σε ηλικί . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Αποπνικτική παραμένει η ατμόσφαιρα στην Πάτρα, με την σκόνη να έχει απομονώσει την πόλη, αφού ο ορίζοντας είναι τελείως κλειστός και χάθηκαν στην κυριολεξία, η Ναύπακτος, η Παλιοβο . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Εφυγε από τη ζωή σε ηλικία 67 ετών ο Νικόλαος Κεραμιδάς, μετά από πολύμηνη μάχη με ασθένεια. Γεννημένος το 1957, ξεκίνησε να εργάζεται σε εκτελωνιστικό γραφείο από το 1969 σε ηλικία 13 ετών. Διετέλεσ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συνελήφθη, προχθές το πρωί, στον Πύργο , από τους αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου, ένας ημεδαπός άνδρας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε, κακουργηματι
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Μία τεράστια τρύπα, έχει ανοίξει στο οδόστρωμα στην συμβολή των οδών Καποδιστρίου και Κουμανιώτη στην Πάτρα. Μάλιστα ένα σήμα στην τεράστια λακούβα, προειδοποιεί τους οδηγούς και τους πεζούς για τον κ
Image
Image

Search