ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Πελετίδης: Επίσπευση διαδικασιών του προϋπολογισμού των έργων στη γραμμή Ρίο - Κανελλοπούλου

Ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, θα αποστείλει επιστολή προς τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών κ. Κ. Καραμανλή, ζητώντας επίσπευση, από την ΕΡΓΟΣΕ, των διαδικασιών σύνταξης – παρουσίασης του προϋπολογισμού των έργων υπογειοποίησης της σιδηροδρομικής γραμμής από το Ρίο έως την Κανελλοπούλου καθώς και συνάντηση επί του θέματος.

Στην επιστολή του ο Δήμαρχος Πατρέων, μεταξύ άλλων, θα αναφέρει ότι στην τελευταία συνάντησή που είχαν με τον Υπουργό, στις 9/9/2020, ο εκπρόσωπος της ΕΡΓΟΣΕ υποσχέθηκε ότι σε σύντομο χρονικό διάστημα (περίπου 2 εβδομάδες), θα έχει έτοιμο τον προϋπολογισμό των έργων για την υπογειοποίηση της σιδηροδρομικής γραμμής με την μέθοδο cut and cover από το Ρίο έως την Κανελλοπούλου.

Μέχρι σήμερα οι εκπρόσωποι της ΕΡΓΟΣΕ δεν έχουν επικοινωνήσει με το Δήμο και δεν έχουν παραληφθεί ούτε οι προτάσεις τους ούτε ο προϋπολογισμός των έργων. Αυτό το βήμα είναι αναγκαίο για να διερευνηθούν οι τρόποι χρηματοδότησης του έργου.

Στην επιστολή θα αναφέρεται ότι με την παρέμβαση του Υπουργού πιστεύεται ότι θα επιταχυνθούν οι χρόνοι της σύνταξης – παρουσίασης του προϋπολογισμού από την ΕΡΓΟΣΕ, ώστε να γίνει στη συνέχεια μια συνάντηση με παραγωγικό περιεχόμενο, η οποία θα στηρίζεται σε δεδομένα.

Στη συνάντηση αυτή ο Δήμαρχος θεωρεί χρήσιμο να συμμετέχει και ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας κ. Ν. Φαρμάκης.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΕΛΛΑΔΑ

Γνωρίζετε πόσο αλκοολ πίνουν οι ευρωπαίοι; Κάθε χρόνο στην Ευρώπη, κάθε άτομο ηλικίας 15 ετών και άνω καταναλώνει, κατά μέσο όρο 9,5 λίτρα καθαρού αλκοόλ, που ισοδυναμεί με περίπου . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Όλα τα βλέμματα στον ΣΥΡΙΖΑ, στρέφονται στην αποψινή επίσημη παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου από τον Στέφανο Κασσελάκη και φυσικά των πέντε προσώπων που έχει επιλέξει για την ολοκλή . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Από τους αστυνομικούς Υπηρεσιών των Διευθύνσεων Αστυνομίας Αχαΐας, Ηλείας  και  Ακαρνανίας συνελήφθησαν έξι άτομα και σχηματίσθηκαν συνολικά εννέα δικογραφίες για υποθέσεις ενδοοικ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Άλλη μια απώλεια σημειώθηκε το βράδυ στην εκπαιδευτική κοινότητα της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αχαΐας, καθώς έφυγε από τη ζωή ο συνταξιούχος δάσκαλος Παύλος Ριχάνης. Την είδηση του . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Από τους αστυνομικούς Υπηρεσιών των Διευθύνσεων Αστυνομίας Αχαΐας, Ηλείας  και  Ακαρνανίας συνελήφθησαν έξι άτομα και σχηματίσθηκαν συνολικά εννέα δικογραφίες για υποθέσεις ενδοοικογενειακής βίας στη
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Άλλη μια απώλεια σημειώθηκε το βράδυ στην εκπαιδευτική κοινότητα της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αχαΐας, καθώς έφυγε από τη ζωή ο συνταξιούχος δάσκαλος Παύλος Ριχάνης. Την είδηση του θανάτου του γνωστοπο
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σήμερα Παρασκευή, 19 Απριλίου, στις 11 το πρωί, θα τελεστεί το ετήσιο μνημόσυνο για τους έξι Πατρινούς που βρήκαν πριν από 33 χρόνια, τραγικό θάνατο από τη φονική έκρηξη βόμβας στην οδό Βότση.   Το
Image
Image

Search