ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Ωρα Πατρών: Αποκατάσταση της αδικίας σε πωλητές των λαϊκών αγορών

Την ακόλουθη επιστολή απέστειλε ο επικεφαλής της Ώρας Πατρών Γιώργος Ρώρος προς τον Αντιδήμαρχο Οικονομικών σχετικά με την χορήγηση άδειας σε πωλητές των λαϊκών αγορών:

«Έχουμε ενημερωθεί από ομάδα πωλητών των λαϊκών αγορών, ότι είχαν καθυστερήσει να υποβάλουν τα δικαιολογητικά για χορήγηση άδειας έως τις 15/1/19. Δυστυχώς έχουν βρεθεί σε ένα καθεστώς ομηρίας, εξαιτίας αυτής της καθυστέρησης χωρίς μέχρι σήμερα να έχει αποκατασταθεί το δίκαιο αίτημά τους, τη χορήγηση της άδειάς τους, την οποία κατείχαν νόμιμα ώστε να συνεχίσουν να δουλεύουν απρόσκοπτα στις λαϊκές αγορές. Αποτέλεσμα είναι να βρίσκονται με το φόβο της απομάκρυνσης χάνοντας δηλαδή τη δουλειά τους.

Οι λόγοι που δεν προσκόμισαν τα έγγραφα ποικίλουν και πιστεύουμε, ότι είναι απολύτως δικαιολογημένοι (ασθένεια, έλλειψη ενημέρωσης κ.α.).

Γνωρίζουμε ότι η κυβέρνηση δεν έχει προχωρήσει έως τώρα σε καμία νομοθετική ρύθμιση για αποκατάσταση αυτής της αδικίας. Εκφράζουμε έντονη ανησυχία ότι με τις αλλαγές που επιθυμεί να θέσει η κυβέρνηση στις λαϊκές αγορές, θα αποτελέσουν τα πρώτα «θύματα». Επειδή πρόκειται για μεροκαματιάρηδες, βιοπαλαιστές με μοναδικό εισόδημα την πώληση στη λαϊκή αγορά παρακαλούμε:

Να εισάγετε το θέμα στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο ώστε να ισχυροποιήσουμε τα επιχειρήματά σας, με απόφαση πιστεύουμε, ομόφωνη του αιτήματος προς την κυβέρνηση, ώστε να αποκατασταθεί η τάξη, το δίκαιο και η λογική.

Η παράταξή μας Ώρα Πατρών συνδράμει τις προσπάθειες μαζί με εσάς και θα δυναμώσουμε την φωνή του δικαίου αιτήματος των πωλητών».

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σήμερα, 16 Απριλίου, η απεργία στα ΜΜΕ«Με κοινή απόφαση των ΕΣΗΕΑ, ΠΟΕΣΥ, ΠΟΣΠΕΡΤ, ΠΟΕΠΤΥΜ και ΕΤΗΠΤΑ προκηρύσσεται απεργία όλων των δημοσιογράφων, τεχνικών και διοικητικών σε όλα . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Με γνωστά ονόματα στις ευρωλίστες τους τα οποία ανακοίνωσαν σήμερα (15/4), Νέα Δημοκρατία, ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και Νέα Αριστερά, μπαίνουν στην μάχη των ευρωεκλογών της 9ης Ιουνίου. Η Ν . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ο Ολυμπιακός ήταν για ακόμα ένα παιχνίδι ισοπεδωτικός κόντρα στον Παναθηναϊκό, δεν έχασε ξανά σετ (3-0) και έκανε το 2-0 στους τελικούς της Volley League ανδρών. Οι "ερυθρόλευκοι" . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Οι δηλώσεις του Σλούκα:Για το ματς: "Είναι ένα σπέσιαλ παιχνίδι, πάντα ιδιαίτερο. Πάντα ένα ντέρμπι Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός κρύβει κινδύνους, υπάρχει άγχος και το πρέπει, όπως εί . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σήμερα, 16 Απριλίου, η απεργία στα ΜΜΕ«Με κοινή απόφαση των ΕΣΗΕΑ, ΠΟΕΣΥ, ΠΟΣΠΕΡΤ, ΠΟΕΠΤΥΜ και ΕΤΗΠΤΑ προκηρύσσεται απεργία όλων των δημοσιογράφων, τεχνικών και διοικητικών σε όλα τα Μέσα Μαζικής Ενημ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού & Εισαγωγικού Συλλόγου Πατρών σε έκτακτη συνεδρίασή του αποφάσισε την συμμετοχή του Συλλόγου στην κινητοποίηση ενάντια στην ακρίβεια στις 17 Απριλίου. Το Διο
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Την παραίτησή του από τη θέση του Αντιπεριφερειάρχη Τουριστικής Ανάπτυξης υπέβαλλε σήμερα στον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριο Φαρμάκη, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Π.Ε. Ηλείας, Δημήτρης Νικολακό
Image
Image

Search