ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Ανυπότακτη Πολιτεία: Το αίτημα της νότιας χάραξης της Πατρών-Πύργου πρέπει να επανέλθει στο προσκήνιο

Η Ανυπότακτη Πολιτεία, (Χρήστος Πατούχας, Βασίλης Κυπραίος), βρέθηκε σε σύσκεψη δεκάδων κατοίκων του Κάτω Αλισσού για συζήτηση των τεράστιων αρνητικών επιπτώσεων της διέλευσης του αυτοκινητόδρομου Πατρών Πύργου, λαιμητόμου της περιοχής τους και της ευρύτερης περιοχής.
Από την συζήτηση με τους κατοίκους, είμαστε υποχρεωμένοι να επαναφέρουμε στην επικαιρότητα το αίτημα για την Νότια Χάραξη του αυτοκινητοδρόμου και της Σιδηροδρομικής Γραμμής από το τέλος της Μεγάλης Περιμετρικής μέχρι την Κάτω Αχαΐα.
Έχουμε κατά καιρούς επισημάνει τις τεράστιες Κυβερνητικές ευθύνες, ιδιαιτέρως τις ευθύνες του Υπουργού Υποδομών για τον απόλυτο εμπαιγμό της θέλησης των κατοίκων ολόκληρης της Νότιας παραλιακής Ζώνης μέχρι την Κάτω Αχαΐα, τον εμπαιγμό ομόφωνων αποφάσεων των Δημοτικών Συμβουλίων και των δύο Δήμων. Έχουμε επισημάνει τις ευθύνες της απερχόμενης Περιφερειακής Αρχής, του Περιφερειάρχη και του Αντιπερειάρχη Αχαΐας, πλέον επικεφαλής της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης του Δήμου Πατρέων, από την πρώτη του Σεπτεμβρίου. Έχουν ολόκληρη την ευθύνη της συμφωνίας και της ανοχής στις αποφάσεις του Υπουργού, αποφάσεις που επιβλήθηκαν από τους παραχωρησιούχους της Ολυμπίας Οδού.
Ζητάμε να επανατοποθετηθεί η νέα Περιφερειακή Αρχή, ζητάμε από την Κυβέρνηση να προχωρήσει στην μελέτη της Νότιας Χάραξης, να σταματήσει τώρα το έγκλημα
Ζητάμε από τις πρόσφατα εκλεγείσες Δημοτικές Αρχές, της Πάτρας και της Δυτικής Αχαΐας, να ενεργοποιήσουν τις αποφάσεις των Δημοτικών τους Συμβουλίων, να μην αγνοήσουν τις ανάγκες του μέλλοντος, να μην γίνουν συνυπεύθυνες.
Ζητάμε από τα κόμματα και τους υποψηφίους Βουλευτές, ενόψει των προσεχών Βουλευτικών Εκλογών, να δεσμευτούν υπεύθυνα απέναντι στο αίτημα της Περιοχής. Ο χειρότερος σχεδιασμός είναι ο λανθασμένος σχεδιασμός.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με την ομιλία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στην ολομέλεια της Βουλής, ολοκληρώνεται η τριήμερη συζήτηση της πρότασης δυσπιστίας που κατέθεσαν ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ, Νέα Αριστερά και . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Πορεία στους κεντρικούς δρόμους της Πάτρας, πραγματοποίησαν φοιτητές καθώς και μικρή ομάδα αντιεξουσιαστών για την τραγωδία των Τεμπών. Οι φοιτητές διήλθαν από τον σταθμό του ΟΣΕ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Άλλο ένα κρούσμα βίας μεταξύ ανηλίκων σημειώθηκε σε Γυμνάσιο του Πύργου, όπως έγινε γνωστό σήμερα Πέμπτη (23.03.24). Δύο μαθήτριες Γυμνασίου ήταν οι πρωταγωνίστριες αυτού του νέου . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ενημερωτικά e-mail σε 136.673 επαγγελματίες και επιχειρήσεις που δεν έχουν ακόμα προχωρήσει στη διασύνδεση ταμειακής μηχανής με POS, απέστειλε η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων.  . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Πορεία στους κεντρικούς δρόμους της Πάτρας, πραγματοποίησαν φοιτητές καθώς και μικρή ομάδα αντιεξουσιαστών για την τραγωδία των Τεμπών. Οι φοιτητές διήλθαν από τον σταθμό του ΟΣΕ στην Όθωνος Αμαλίας
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Άλλο ένα κρούσμα βίας μεταξύ ανηλίκων σημειώθηκε σε Γυμνάσιο του Πύργου, όπως έγινε γνωστό σήμερα Πέμπτη (23.03.24). Δύο μαθήτριες Γυμνασίου ήταν οι πρωταγωνίστριες αυτού του νέου επεισοδίου. Σε βίν
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με σταθερούς ρυθμούς συνεχίζεται η διενέργεια δειγματοληπτικών ελέγχων προς το ευρύ κοινό  εκ μέρους της 6η ΥΠΕ, σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ. Για αύριο Παρασκευή 29 Μαρτίου προγραμματίζονται δειγματολη
Image
Image

Search