ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Ο Νικολόπουλος ζήτησε να συναντηθεί με τον Πελετίδη

Συνάντηση με τον δήμαρχο της Πάτρας Κώστα Πελετίδη ζήτησε ο επικεφαλής της «ΝΕΑΣ ΠΑΤΡΑΣ» Νίκος Νικολόπουλος, αποστέλλοντας σχετική επιστολή στην Δημοτική Αρχή.

Κατ’ αρχάς, ο Νίκος Νικολόπουλος συγχαίρει και γραπτώς τον κ. Πελετίδη για την επανεκλογή του και του εύχεται η νέα δημαρχιακή του θητεία να είναι γόνιμη και επωφελής για την πόλη και την τοπική κοινωνία.

Σε άλλο σημείο της επιστολής ο επικεφαλής της «ΝΕΑΣ ΠΑΤΡΑΣ» προκαθορίζει το πλαίσιο που θα κινηθεί η παράταξή του, αναφέροντας χαρακτηριστικά:

«Θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι τόσο προσωπικά, όσο και συνολικά η παράταξή μας, θα σταθεί αρωγός της Δημοτικής Αρχής για να στηρίξει κάθε αναπτυξιακή πρωτοβουλία και κάθε δράση που θα υπηρετεί τις ανάγκες της Πατραϊκής κοινωνίας, υπό τους αυτονόητους όρους της διαφάνειας και της νομιμότητας. Και ότι από τα έδρανα της ελάσσονος αντιπολίτευσης στο Δημοτικό Συμβούλιο θα ασκήσουμε τα καθήκοντά μας με ευσυνειδησία και διαρκή διάθεση προσφοράς, ενισχύοντας αλλά και ελέγχοντας τα πεπραγμένα της Δημοτικής Αρχής, όταν αυτά θα κινούνται αντίθετα με τις προγραμματικές μας δεσμεύσεις».

Αναφορικά με το αίτημα για συνάντηση με τον Δήμαρχο, ο Νίκος Νικολόπουλος εκθέτει στην επιστολή του το σκεπτικό της πρωτοβουλίας του, τονίζοντας:

«Τέλος, θα ήθελα να σας παρακαλέσω να καθορίσετε την ημερομηνία μίας συνάντησης, κατά την οποία θα σας επισκεφθώ στο γραφείο σας με τους συνεργάτες μου που έχουν οριστεί ως υπεύθυνοι παρακολούθησης των τομέων του δημοτικού έργου, προκειμένου να συζητήσουμε εκ του σύνεγγυς τους τρόπους με τους οποίους μπορεί να επιτευχθεί αυτή η δημοκρατική διαδικασία παρακολούθησης του έργου της Δημοτικής Αρχής και η συνεργασία με τους αιρετούς και υπηρεσιακούς συνεργάτες σας και τα στελέχη των υπηρεσιών και οργανισμών του Δήμου».

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Υπουργός Επικρατείας, Σταύρος Παπασταύρου και ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ, Γιάννης Μπρατάκος, υπέβαλαν πριν από λίγο στον Πρωθυπουργό Κυριάκος Μητσοτάκη τις παραιτήσεις τους . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Ο 17χρονος μαθητής δείχνει στην κάμερα του LIVE NEWS το χέρι που ήρθε σε επαφή με το γυμνό καλώδιο. Εξηγεί πώς τον χτύπησε το ρεύμα μέσα στο σχολείο του στη Πάτρα και φαίνεται να . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μιλώντας με κοινοβουλευτικούς συντάκτες η κα Κωνσταντοπούλου μίλησε για ψέματα από την πλευρά του Κωνσταντίνου Τασούλα. «Μην ακούτε τα ψέματα του κ. Τασούλα. Μονομερώς ο Πρόεδ . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο παραπέμφθηκε να δικαστεί ένας 40χρονος, ο οποίος συνελήφθη στις 25 Μαρτίου 2024 από αστυνομικούς του ΑΤ Αμπελοκήπων-Μενεμένης, μετά την κατ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με σταθερούς ρυθμούς συνεχίζεται η διενέργεια δειγματοληπτικών ελέγχων προς το ευρύ κοινό  εκ μέρους της 6η ΥΠΕ, σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ. Για αύριο Παρασκευή 29 Μαρτίου προγραμματίζονται δειγματολη
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συνεχίζοντας τις επαφές του με κυβερνητικά στελέχη, ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Αχαΐας,Φωκίων Ζαΐμης, συναντήθηκε με τον Υπουργό Κλιματικής Κρίσης και ΠολιτικήςΠροστασίας, Βασίλη Κικίλια.Η συνάντηση πραγμ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΪΑΣΣύλληψη αλλοδαπού για παράνομη οπλοκατοχή Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ τηςΥποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, ένας αλλοδαπός άνδρας, διότι σ
Image
Image

Search