ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Συνάντηση του νέου Αντιπεριφερειάρχη Αχαίας Χ. Μπονάνο με τον απερχόμενο Γ. Αλεξόπουλο

Στα γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας Αχαΐας υποδέχτηκε ο απερχόμενος αντιπεριφερειάρχης κ.Γρηγόρης Αλεξόπουλος το νέο αντιπεριφερειάρχη Αχαΐας
κ.Χαράλαμπο Μπονάνο όπου είχαν ολιγόλεπτη συνάντηση σε εγκάρδιο κλίμα. Ο κ. Αλεξόπουλος του ευχήθηκε καλή και δημιουργική θητεία και ο κ. Μπονάνος τον ευχαρίστησε για τη θερμή υποδοχή και δήλωσε «Πολύ σωστά σε μια ανάρτησή του ο κ. Γρηγόρης Αλεξόπουλος έγραψε ότι πάντα ένοιωθε ένοικος στη θέση που βρισκόταν και θέλω να τονίσω ότι συμμερίζομαι τη δήλωσή του απόλυτα, καθώς και εγώ σε οποιαδήποτε θέση ευθύνης ήμουνα ένοιωθα φιλοξενούμενος του αχαϊκού λαού και πάντα είχα κατά νου την αρχαία ρήση «Ανθρώπων άρχεις και ουκ αεί άρχεις».

Εξήγησα στον Γρηγόρη Αλεξόπουλο πως ότι θετικό έχει γίνει θα το κρατήσουμε και θα προσπαθήσω να βελτιώσω τομείς που κατά την κρίση μου πάσχουν, με στόχο την καλυτέρευσης της καθημερινότητας του πολίτη. Η διοίκηση έχει συνέχεια και η εγρήγορση για τα ζητήματα της περιοχής θα είναι συνεχής».

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Οι εκδόσεις ΑΓΡΑ,  ο Σύνδεσμος Φιλολόγων Πατρών και το ηλεκτρονικό λογοτεχνικό περιοδικό  ΔΙΑΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ (www.diapolitismos.net) σας προσκαλούν στην εκδήλωση παρουσία . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Στην πανευρωπαϊκή πρωτοβουλία για έλεγχο με τη μέθοδο των «σαρώσεων» (sweep) σε όλες τις πλατφόρμες των social media για τον εντοπισμό «influencers» που ασκούν εμπορικές δραστηριότ . . .
ΚΟΣΜΟΣ

Την ώρα που η ανησυχία της διεθνούς κοινότητας εντείνεται για την αντίδραση του Ισραήλ, στην ιρανική επίθεση του περασμένου Σαββάτου, και το ενδεχόμενο περιφερειακής ανάφλεξης και . . .
ΚΟΣΜΟΣ

Το ότι θα πρέπει να προστεθούν στελέχη των Φρουρών της Επανάστασης στην ευρωπαϊκή λίστα με τις κυρώσεις κατά του Ιράν, ανέφερε ο Βέλγος πρωθυπουργός, Αλεξάντερ Ντε Κρο προσερχόμε . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ο Αντιδήμαρχος Διοίκησης και Οικονομικών και αναπληρωτής Δημάρχου, Διονύσης Πλέσσας, υποδέχτηκε, την Τετάρτη 10 Απρίλη, στο νέο Δημαρχείο της Πάτρας, μαθητές του Πειραματικού Λυκείου του Πανεπιστημίου
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με το σύνθημα "Γίνε η αλλαγή που περιμένεις" και όχημα τη συνεργασία η Εθελοντική δράση Let's do it Greece απηύθυνε πανελλαδικά κάλεσμα σε Συλλόγους, Φορείς, Σχολεία και πολίτες για τον καθαρισμό τω
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ο Δήμος Ιερής Πόλης Μεσολογγίου θα πραγματοποιήσει συμβολική διαμαρτυρία με Φιλαρμονικές και συμμετοχή μεγάλου πλήθους δημοτών για τον νέο δικαστικό χάρτη και την υποβάθμιση του Πρωτοδικείου Μεσολ
Image
Image

Search