ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Παρατείνεται η προθεσμία για ρύθμιση οφειλών προς δήμους

Παράταση της προθεσμίας για ρύθμιση οφειλών προς τους δήμους και τα νομικά πρόσωπα αυτών, έως τις 31 Δεκεμβρίου 2019, προβλέπει τροπολογία που αναμένεται να καταθέσει το υπουργείο Εσωτερικών. Η προθεσμία έληγε στις 17 Σεπτεμβρίου και η παράταση δίνεται κατόπιν σχετικού αιτήματος του προέδρου της ΚΕΔΕ, Γιώργου Πατούλη προς τον υπουργό Εσωτερικών, Τάκη Θεοδωρικάκο και συνεννόησης του τελευταίου με τον υφυπουργό Εσωτερικών, Θεόδωρο Λιβάνιο.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Η μεγάλη έξοδος του Πάσχα ξεκίνησε ήδη. Από το πρωί της Παρασκευής οι πρώτοι φοιτητές πήραν το δρόμο για τον προορισμό που θα περάσουν τις ημέρες του Πάσχα ενώ δεν είναι λίγες οι ο . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Δύο βράδια μετά από το επικό πρώτο ματς της σειράς, Μπαρτσελόνα και Ολυμπιακός έδωσαν την Παρασκευή (26/4) ακόμα μία εκπληκτική μάχη στο Παλάου Μπλαουγκράνα. Αυτή τη φορά χαμογέλασ . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Η Λέστερ επιστρέφει στην Premier League μία σεζόν έπειτα από τον υποβιβασμό της στην Championship. Οι "αλεπούδες" δεν αγωνίστηκαν, όμως η συντριβή της Λιντς από την ΚΠΡ με 0-4 στο . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Πολύ σκληρή για να βρεθεί με την “πλάτη στον τοίχο” από το δεύτερο, μόλις, παιχνίδι αποδείχθηκε η Μονακό, που επικράτησε με 93-88 της Φενέρμπαχτσε και ισοφάρισε τη σειρά των playof . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Το πρωί της Παρασκευής 26 Απριλίου ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Κερνίτσης κ. Χρύσανθος τέλεσε την Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Ερυμανθείας Τριταίας για τους μαθητές τ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε ανακοίνωση της Αστυνομίας αναφέρονται τα εξής: Σχετικά με δημοσιεύματα που αναφέρονται σε περιστατικό με τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Πατρών ανακοινώνεται ότι μεσημβρινές ώρες σήμερα, Παρασκευή 2
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας συμβουλεύει και συνιστά στους πολίτες, οι οποίοι κατά την περίοδο εορτασμού του Πάσχα θα απουσιάζουν από τα σπίτια τους, να είναι ιδιαίτερα π
Image
Image

Search