ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Πάτρα: Οι νέοι πρόεδροι και τα μέλη των Δ.Σ των Νομικών Προσώπων

Ομόφωνα εξελέγησαν σήμερα από το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Πατρέων, οι Πρόεδροι και τα μέλη των Δ.Σ. των Νομικών Προσώπων του Δήμου. Η Δημοτική Αρχή όπως και το 2014, δεν χρησιμοποίησε την πρόβλεψη του Νόμου που ορίζει ότι τα 3/5 των μελών των Δ.Σ. πρέπει να ανήκουν στην παράταξη της Δημοτικής Αρχής. Περιορίστηκε όπως είχε προ ημερών ανακοινώσει, στην απλή πλειοψηφία, για να διευκολυνθεί η συμμετοχή περισσότερων παρατάξεων στα Δ.Σ. των Νομικών Προσώπων. 

 Αναλυτικά:

-Για το Δ.Σ. του ΝΠΔΔ Δημοτική Βιβλιοθήκη  - Πολιτιστικός Οργανισμός, εξελέγησαν με πρόταση του Δημάρχου: Πρόεδρος Κατερίνα Γεροπαναγιώτη – Θεοδωρακοπούλου, Αντιπρόεδρος Παπαφιλίππου Κωνσταντίνος.

Μέλη: Από την παράταξη της Δημοτικής Αρχής, Λαμπρινή Αναγνώστου, Σταυρούλα Ζαρνάβαλου, Χριστίνα Κλωνιζάκη, Ανδρέας Μάζης, Νικόλαος Μπαλής και από την αντιπολίτευση,  Νικόλαος Μοίραλης, Παναγιώτης Ζαφειρόπουλος, Βικτωρία Αγγελοπούλου, Γιάννης Λύρας και Χρήστος Πατούχας.

-Για το Δ.Σ. του ΝΠΔΔ Κοινωνικός Οργανισμός του Δήμου Πατρέων, εξελέγησαν με πρόταση του Δημάρχου: Πρόεδρος Θόδωρος Τουλγαρίδης, Αντιπρόεδρος Αγγελακοπούλου Αθανασία. 

Μέλη: Από την παράταξη της Δημοτικής Αρχής, Βικτωρία Αξιώτη, Αγγελική Παπανικολάου, Δημήτρης Πελεκούδας, Βίβιαν Σαμούρη, Ιουλία Συροκώστα, Αντώνης Ταβουλάρης  και από την αντιπολίτευση, Αθανάσιος Αθανασόπουλος, Κωνσταντίνος Σβώλης, Ευγενία Σερέτη, Γρηγόρης Μαρκέτος, Παναγιώτης Ηλιόπουλος, Χριστίνα Γεωργοπούλου.

-Για το Δ.Σ του Δημοτικού Βρεφοκομείου, στο οποίο Πρόεδρος είναι ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, μέλη: Από την παράταξη της Δημοτικής Αρχής,  Ελένη Γκανά, Μαρία Νιάρου, Ανδρονίκη Ντανοβασίλη, Δημήτρης Πελεκούδας, Βίβιαν Σαμούρη και από την αντιπολίτευση: Δωροθέα Γραμμένου, Ελβίρα Ζέρβα, Μαρία Αθανασίου, Κατερίνα Χαμηλάκη.

-Για το Δ.Σ της Κοινωφελούς Επιχείρησης  - Καρναβάλι Πάτρας, με πρόταση Δημάρχου, Πρόεδρος Ήρα Κουρή, αντιπρόεδρος Δημήτρης Δημησιάνος. Μέλη: Από την παράταξη της Δημοτικής Αρχής, Απόστολος Αγγελής, Κωνσταντίνος Δραγώτης, Μαρία Λαζαρίδου, Γιώργος Μαγιάκης και από την αντιπολίτευση, Ελένη Γκέκα -  Τριανταφυλλοπούλου, Κωνσταντίνος Μαρκέτος, Μαρία Κουρμπανά, Νικόλαος Χρυσανθακόπουλος.

-Για το Δ.Σ. του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Πάτρας, με πρόταση του Δημάρχου, Πρόεδρος Πέτρος Βάης, Αντιπρόεδρος Γιώργος Μαγιάκης.

Μέλη: Από την παράταξη της Δημοτικής Αρχής, Μαριάννα Ανδριοπούλου, Μιχάλης Αναστασίου Τζέλα Λάζαρη και από την αντιπολίτευση, Μαριάννα Σταματιάδου Αναστασία Αντωνοπούλου, Θόδωρος Ντρίνιας.

-Για το Δ.Σ. της ΔΕΥΑΠ,  με πρόταση Δημάρχου, Πρόεδρος Ανδρέας Παπανικήτας (ο Αντιπρόεδρος θα εκλεγεί από το Δ.Σ. της ΔΕΥΑΠ). 

Μέλη: Από την παράταξη της Δημοτικής Αρχής, Ιουλία Γιαννιτσοπούλου, Παναγιώτης Μελάς, Αθανάσιος Μοδές, Κωνσταντίνος Μουστάκης, Αναστασία Τογιοπούλου και από την αντιπολίτευση, Ναπολέων Τριανταφυλλόπουλος, Νικόλαος Θεοδωρόπουλος, Χαράλαμπος Στανίτσας.

-Εκπρόσωποι του Δήμου Πατρέων στο Δ.Σ. του νέου φορέα Σύνδεσμος Διαχείρισης Αποβλήτων νομού Αχαΐας: Δήμαρχος Κώστας Πελετίδης, Νίκος Ασπράγκαθος, Χρήστος Κορδάς και από την αντιπολίτευση ο Γρηγόρης Αλεξόπουλος. 

 -Εκπρόσωποι του Δήμου Πατρέων στο Δ.Σ. του Αναγκαστικού Συνδέσμου Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων 2ης Διαχειριστικής Ενότητας Νομού Αχαΐας, από την παράταξη της Δημοτικής Αρχής, Μιχάλης Αναστασίου, Νίκος Ασπράγκαθος, Χρήστος Κορδάς και από την αντιπολίτευση ο Γρηγόρης Αλεξόπουλος.

-Εκπρόσωποι του Δήμου Πατρέων, στο Δ.Σ. του Αναγκαστικού Συνδέσμου Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων 1ης Διαχειριστικής Ενότητας Νομού Αχαΐας, από την παράταξη της Δημοτικής Αρχής, Ανδρέας Αθανασόπουλος, Νίκος Ασπράγκαθος, Χρήστος Κορδάς και από την αντιπολίτευση, Βασίλης Σιαδήμας, Γιάννης Τσιμπούκης. 

 

 

 

 

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Ένα αδιανόητο περιστατικό σημειώθηκε χθες το βράδυ σε κεντρικό σημείο του Πύργου που είχε σαν αποτέλεσμα ένας νεαρός να μεταφερθεί με τραύματα στο κεφάλι στο γενικό νοσοκομείο του . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΪΑΣΣύλληψη αλλοδαπού για παράνομη οπλοκατοχή Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ τηςΥποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, ένας αλλοδ . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες του Δήμου Πατρέων σχετικά με το περιστατικό ηλεκτροπληξίας μαθητή Λυκείου χθες το μεσημέρι, σε σχολικό συγκρότημα σε προάστιο της Πάτρας. Αμέσως με . . .
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η πόλη της Πάτρας μεταμορφώνεται σε έναν ζωντανό κινηματογραφικό προορισμό από τις 28 έως τις 31 Μαρτίου, φιλοξενώντας το Urban Film LUX. Αυτή η μοναδική εκδήλωση προσκαλεί τους κ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΪΑΣΣύλληψη αλλοδαπού για παράνομη οπλοκατοχή Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ τηςΥποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, ένας αλλοδαπός άνδρας, διότι σ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Εφυγε από τη ζωή σε ηλικία 67 ετών ο Νικόλαος Κεραμιδάς, μετά από πολύμηνη μάχη με ασθένεια. Γεννημένος το 1957, ξεκίνησε να εργάζεται σε εκτελωνιστικό γραφείο από το 1969 σε ηλικία 13 ετών. Διετέλεσ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συνελήφθη, προχθές το πρωί, στον Πύργο , από τους αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου, ένας ημεδαπός άνδρας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε, κακουργηματι
Image
Image

Search