ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Η Ώρα Πατρών για τη συμμετοχή στην Πανηλειακή Κινητοποίηση

Διαβάστε την ανακοίνωση της Ώρας Πατρών:  Κύριε Δήμαρχε, Όπως γνωρίζετε στις 26/2/2020 η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα του Πανηλειακού Συμβουλίου Αιρετών με την ευρεία συμμετοχή φορέων από τους Νομούς Ηλείας, Αχαΐας, Μεσσηνίας, Ζακύνθου και Κεφαλληνίας θα συμμετάσχουν σε κινητοποίηση στη θέση Βουπράσιο για την επιτάχυνση της κατασκευής της Πατρών-Πύργου όπως είχαν δρομολογηθεί από την προηγούμενη κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ. Γνωρίζετε ότι ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών κος Καραμανλής Κωνσταντίνος επιθυμεί το έργο να δοθεί στους «αρεστούς» της κυβέρνησης της ΝΔ, εργολάβους της «Ολυμπίας Οδού» με άμεση συνέπεια το έργο να καθυστερήσει για άλλη μια 5ετία γεγονός που θα προκαλέσει νέα καθυστέρηση και νέο «κύκλο αίματος».

Η παράταξή μας ευθύς εξ αρχής στο Δημοτικό Συμβούλιο σας πρότεινε, να δημιουργηθεί κοινή συντονιστική επιτροπή, όπου θα αναλάβει πρωτοβουλίες και κοινές δράσεις, διότι μόνο έτσι η επιτυχία είναι δεδομένη. Με την ενότητα των δύο Νομών και όχι μόνο.

Κύριε Δήμαρχε, Αφού δεν συγκαλέσατε Δημοτικό Συμβούλιο για να συζητηθεί το θέμα να προχωρήσετε έστω σε συμβούλιο εκ περιφοράς, ώστε η Πάτρα να ενώσει την φωνή της με τους φορείς όλων των Νομών. Φυσικά η θέση της παράταξής μας «ΩΡΑ Πατρών» είναι η συμμετοχή μας στην ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ κινητοποίηση.

Ο επικεφαλής της «ΩΡΑ ΠΑΤΡΩΝ» Γιώργος Ρώρος

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Τραγικό θάνατο βρήκε αγρότης ηλικίας 60 ετών περίπου στον Γαλατά Ναυπακτίας. Σύμφωνα με πληροφορίες του Nafpaktianews.gr ο άτυχος άνδρας έκανε αγροτικές δουλειές και τον καταπλάκωσ . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ο Ολυμπιακός άλωσε το Palau Blaugrana για να κάνει το 3-2 στη σειρά με την Μπαρτσελόνα, παρότι είχε μειονέκτημα έδρας, και να προκριθεί για τρίτη σερί χρονιά στο Final Four της Eur . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Η Ρεάλ το έκανε ξανά με ανατροπή στο τέλος! Όταν το πήρε απόφαση, έριξε στο καναβάτσο την Μπάγερν και με δύο γκολ του Χοσέλου πήρε τη νίκη 2-1 στον δεύτερο ημιτελικό του Champions . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Μία σειρά που θα μνημονεύεται για πολλά χρόνια και για πολλούς διαφορετικούς λόγους, μία σειρά 20 δεκαλέπτων ανάμεσα σε δύο εξαιρετικά σκληρές ομάδες, ολοκληρώθηκε το βράδυ της Τετ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σοκαρισμένη παραμένει η τοπική κοινωνία της Πάτρας από τον θάνατο της 48χρονης την Κυριακή του Πάσχα (5.5.24) όταν έπεσε με το αυτοκίνητό της στον Μόλο του Αγίου Νικολάου. Σε βίντεο ντοκουμέντο που έ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Θύμα εκφοβισμού έχει πέσει ένας 53χρονος από τη Ναύπακτο, μετά την καταγγελία του για κακοποίηση ζώου. Τον Μάιο του 2018 ο άνδρας είχε καταγγείλει την κακοποίηση μιας γάτας από δύο παιδιά μπροστά από
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στο Γενικό Νοσοκομείο της Ηλείας μεταφέρθηκε μία γυναίκα μετά από τροχαίο που σημειώθηκε περίπου στις 4:00 το μεσημέρι της Τετάρτης στην ΕΟ Πύργου-Ολυμπίας, στο ύψος της διασταύρωσης Πελοπίου. Σύμφων
Image
Image

Search