ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Απαλλαγή ανταποδοτικών τελών αποφάσισε ο Δήμος Ερυμάνθου

Απαλλαγή από τα ανταποδοτικά τέλη για τις επιχειρήσεις που πλήττονται από την πανδημία του κορωνοϊού, αποφάσισε ο Δήμος Ερυμάνθου.

Συγκεκριμένα για τις επιχειρήσεις που διακόπτουν υποχρεωτικά τη λειτουργία τους λόγω των μέτρων διάδοσης του κορωνοϊού, προβλέπεται:

· Απαλλαγή ανταποδοτικών τελών (τέλη καθαριότητας & φωτισμού και φόρος ηλεκτροδοτούμενων χώρων).

· Απαλλαγή καταβολής των τελών κατάληψης κοινοχρήστων χώρων.

· Απαλλαγή καταβολής των τελών διαμονής παρεπιδημούντων.

· Απαλλαγή καταβολής των τελών επί των ακαθαρίστων εσόδων των καταστημάτων.

Η ρύθμιση αυτή κρίνεται αναγκαία και ανταποκρίνεται άμεσα, συντονισμένα και στοχευμένα, στον περιορισμό των κοινωνικών και οικονομικών επιπτώσεων από την εξάπλωση του νέου κορωνοϊού SARS-COV-2.

«Ο Δήμος Ερυμάνθου βρίσκεται πάντα δίπλα σε όλες τις επιχειρήσεις και τους εργαζόμενους πολίτες σε αυτή τη δύσκολη περίοδο. Επιχειρώντας να ανακουφίσουμε όσους έχουν ανάγκη, από τις πληγές που ανοίγει η πανδημία, προχωράμε σε μέτρα στήριξής τους. Είναι αναγκαίο να ξεπεράσουμε την κρίση όλοι μαζί. Είναι επιβεβλημένο να νικήσουμε όλοι μαζί» τόνισε ο δήμαρχος Ερυμάνθου Θεόδωρος Μπαρής.

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Μαθητικό Καλλιτεχνικό Φεστιβάλ – Ημέρα Δράσης του Προγράμματος «κι αν ήσουν εσύ;» την Τρίτη 23 Απριλίου 2024 στα Παλαιά Σφαγεία Πατρών. Στην εκδήλωσ . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Μέσους ετήσιους τζίρους κάτω από 30.000 ευρώ δήλωσαν στην Εφορία για το 2022 οι 140 από τους 379 συνολικά κλάδους αυτοαπασχολουμένων, ενώ μόλις 63 κλάδοι δήλωσαν μέσους ετήσιους τζ . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Έγραψε ιστορία ο τεράστιος Λευτέρης Πετρούνιας!Ο Έλληνας πρωταθλητής κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής που διεξάγεται στο Ρίμινι και έφτασε . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Η μεγάλη έξοδος του Πάσχα ξεκίνησε ήδη. Από το πρωί της Παρασκευής οι πρώτοι φοιτητές πήραν το δρόμο για τον προορισμό που θα περάσουν τις ημέρες του Πάσχα ενώ δεν είναι λίγες οι ο . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Μαθητικό Καλλιτεχνικό Φεστιβάλ – Ημέρα Δράσης του Προγράμματος «κι αν ήσουν εσύ;» την Τρίτη 23 Απριλίου 2024 στα Παλαιά Σφαγεία Πατρών. Στην εκδήλωση που είχε τίτλο «Μα
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Το πρωί της Παρασκευής 26 Απριλίου ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Κερνίτσης κ. Χρύσανθος τέλεσε την Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Ερυμανθείας Τριταίας για τους μαθητές τ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε ανακοίνωση της Αστυνομίας αναφέρονται τα εξής: Σχετικά με δημοσιεύματα που αναφέρονται σε περιστατικό με τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Πατρών ανακοινώνεται ότι μεσημβρινές ώρες σήμερα, Παρασκευή 2
Image
Image

Search