ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Συμμετέχουν στο κάλεσμα για προσφορά του 50% του μισθού τους Φαρμάκης και Μπονάνος

«Η εθελοντική προσφορά για τη στήριξη του δημοσίου συστήματος υγείας στη μάχη κατά του covid19 πηγάζει πάντα από το “διάλογο” που ο καθένας έχει με τη συνείδησή του και αποτελεί πάντα συνάρτηση του “θέλω” και “μπορώ”» αναφέρει ο Περιφερειάρχης, Νεκτάριος Φαρμάκης, σε ανάρτησή του, εξαγγέλλοντας ότι με «μεγάλη χαρά», όπως σημειώνει, συμμετέχει στην πρωτοβουλία να διαθέσει το 50% των μισθών Απριλίου και Μαΐου στον ειδικό λογαριασμό, για την ενίσχυση των νοσοκομείων της Δυτικής Ελλάδας.

Και ο Αντιπεριφερειάρχης Αχαΐας όμως, Χαράλαμπος Μπονάνος, ανακοίνωσε χθες ότι θα δώσει τον μισό μισθό του για τα νοσοκομεία, ενώ παράλληλα σημείωσε ότι βρίσκεται σε επαφές με ιδιώτες για την ενίσχυση του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Πάτρας. «Στον πόλεμο αυτό είμαστε όλοι μαζί, είμαστε σε μια κοινωνία συνεκτική. Μένουμε σπίτι με αλληλοβοήθεια» ήταν το μήνυμά του.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε το βράδυ της Πέμπτης (25/4) ο Κυριάκος Μητσοτάκης στον τηλεοπτικό σταθμό του ΣΚΑΪ. Ο πρωθυπουργός έστειλε το δικό του μήνυμα εν όψει των ε . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Το πολιτικό ντόμινο με τις «ορφανές» ψήφους των Σπαρτιατών μετά το «άκυρο» στη συμμετοχή τους στις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου, συνεχίζει να βρίσκεται ψηλά στις αντιπαραθέσεις μετα . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Για κάτι τέτοια βράδια τον πήρε, για κάτι τέτοια βράδια πήρε κι αυτός την απόφαση να περάσει στην απέναντι πλευρά του ποταμού και να φορέσει την πράσινη φανέλα. Ο Κώστας Σλούκας έπ . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ο αγώνας της Ουντινέζε με τη Ρόμα ξεκίνησε στις 14 Απριλίου, ωστόσο διεκόπη στο 71ο λεπτό, καθώς ο Εντικά κατέρρευσε στον αγωνιστικό χώρο και αποφασίστηκε να διακοπεί το ματς. Το σ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συναγερμός σήμανε νωρίτερα για 25χρονη που προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή της. Αστυνομία και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, έσπευσαν άμεσα στο σπίτι της κοπέλας, στην συμβολή των οδών Μαιζώνος και Ιεροθέου,
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

«Η Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου είναι ένα εμβληματικό έργο που αποτελεί, πλέον, σημείο αναφοράς της σύγχρονης Ελλάδας. Της Ελλάδας που μπορεί να φτάσει ψηλότερα, να αναπτύσσεται και να ισχυροποιείται πολύπ
Image
Image

Search