ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Συνάντηση Αντωνακόπουλου με το Διοικητή του Γ.Ν.Ν. Πύργου για προμήθεια αναπνευστικών συσκευών

Ο Δήμαρχος Πύργου Παναγιώτης Αντωνακόπουλος προσπαθεί από την πρώτη μέρα και με κάθε τρόπο να υποστηρίξει τις ιατρικές δομές του νοσοκομείου Πύργου, στηρίζοντας  τους δημότες και με σκοπό να ξεπεραστεί η κρίση του νέου κορονοϊού, με τις λιγότερες δυνατές απώλειες. Είναι άλλωστε γνωστή η πρόταση που κατέθεσε στην 6η ΥΠΕ και στο Υπουργείο Υγείας, για εθελοντική παροχή των υπηρεσιών του, ως ιατρός καρδιολόγος και Δημόσιας Υγείας.

  Σε σύσκεψη στο γραφείο του στο Λάτσειο Δημοτικό Μέγαρο, ο Δήμαρχος με τον Διοικητή του Γ.Ν.Νοσοκομείου Πύργου κ.Χρήστο Χριστόπουλο, αποφάσισαν την προμήθεια αναπνευστικών συσκευών τύπου BIPAP καθώς και ;ένα μεγάλο αριθμό αξιόπιστων, γρήγορων και μαζικών τεστ διάγνωσης test Rapid  της νόσου Covid-19 ,που προκαλεί ο νέος κορονοϊός SARS-CoV-2. Τα τεστ επιτρέπουν την ανίχνευση των κρουσμάτων και την έγκαιρη απομόνωση των φορέων.

 Φυσικά η προσπάθεια και ο αγώνας για την διασφάλιση της δημόσιας Υγείας και της παροχής κάθε βοηθείας στους πολίτες δεν σταματά ποτέ. Είναι αγώνας διαρκείας και θα φτάσει μαζί με τους δημότες,, μέχρι την οριστική νίκη. 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΪΑΣ   Σύλληψη ημεδαπού για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικώνΣυνελήφθη, προχθές το απόγευμα, σε περιοχή της Δυτικής Αχαίας, απόαστυνομικούς της ΟΠΚΕ . . .
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Μια ιδιαίτερα σημαντική αναδίφηση για τον χώρο των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης με τεκμηριωμένη επιχειρηματολογία και άκρως ενδιαφέρουσες θεματικές ενότητες θα πραγματοποιηθεί σήμερα Σ . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Πέντε ακόμα συλλήψεις και συνολικά εννέα δικογραφίες για ενδοοικογενειακή βία στη Δυτική Ελλάδα  Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας: Από τους αστυνομικούς Υπηρεσιών των Διε . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στη δεύτερη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Διακοφτό Αχαΐας για την ακινητοποίηση των συρμών του Οδοντωτού σιδηροδρόμου παραβρέθηκε την Παρασκευή 19 Απριλίου 2024, ο Βουλευτής Αχαΐας . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΪΑΣ   Σύλληψη ημεδαπού για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικώνΣυνελήφθη, προχθές το απόγευμα, σε περιοχή της Δυτικής Αχαίας, απόαστυνομικούς της ΟΠΚΕ της Υποδιεύθυνσης Ασ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στη δεύτερη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Διακοφτό Αχαΐας για την ακινητοποίηση των συρμών του Οδοντωτού σιδηροδρόμου παραβρέθηκε την Παρασκευή 19 Απριλίου 2024, ο Βουλευτής Αχαΐας και Τομεάρχης Υγείας
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Τελετή Αφής Ολυμπιακής Φλόγας στο Πανεπιστήμιο Πατρών, Πέμπτη 25 Απριλίου 2024Στο πλαίσιο της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας για την πορεία προς τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024 «Παρίσι 2024», η Ολυμπιακή Φλόγ
Image
Image

Search