ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Τηλεδιάσκεψη Πελετίδη με τους επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων για το τρένο

Πραγματοποιήθηκε σήμερα τηλεδιάσκεψη του Δημάρχου με τους επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων, με θέμα τις εξελίξεις για τη διέλευση του τρένου από την πόλη μας. Συγκεκριμένα, απασχόλησε η αιφνιδιαστική απόφαση της κυβέρνησης, εν μέσω της πανδημίας του κορωνοϊού, να ενεργοποιήσει παλιά εργολαβία που είχε ακυρωθεί και αφορά εργασίες για επιφανειακή διέλευση στο τμήμα Ρίο – Κανελλοπούλου.

Κατά τη διάρκεια της τηλεδιάσκεψης, έγινε ενημέρωση για το θέμα από τον Δήμαρχο και ακολούθησε ανταλλαγή απόψεων. Ο κ. Ν. Παπαδημάτος, χωρίς δική του ευθύνη, για τεχνικούς λόγους, δεν μπόρεσε να συνδεθεί και να συμμετέχει στη συζήτηση. Στη συζήτηση εκφράστηκε για μία ακόμα φορά η επιμονή όλων των δημοτικών παρατάξεων στην ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 16 ης Οκτωβρίου 2016, που απαιτεί:

- Την υπογειοποίηση της σιδηροδρομικής γραμμής από το Ρίο έως

Αγ. Ανδρέα – Νέο Λιμάνι – Νότιες Συνοικίες, πράγμα σύμφωνο με

το Γενικό Πολεοδομικό Σχεδιασμό.

- Δημιουργία γραμμικού πάρκου στην επιφάνεια.

- Να μη σταματήσει η λειτουργία του Προαστιακού έως το Ρίο.

Συμφωνήθηκε ότι θα παρθούν όλα τα αναγκαία μέτρα, προκειμένου να ασκηθεί πίεση για να υλοποιηθεί η απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ο Εμπορικός Σύλλογος Πάτρας ανακοίνωσε το εορταστικό ωράριο για τα καταστήματα, που έχει ως εξής:   Μεγάλη Παρασκευή 03/05/2024: 13.00 – 19.00Μεγάλο Σάββατο 04/05/2024: 09.00 – 1 . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Μεγάλη Παρασκευή σήμερα, ημέρα απόλυτου πένθους για όλη τη Χριστιανοσύνη. Η Εκκλησία και πιστοί βιώνουν την κορύφωση του Θείου Δράματος, με τον θάνατο, την ταφή και τον θρίαμβο τη . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Πυροσβεστικής, προφυλακιστέος κρίθηκε χθες, ημεδαπός, μετά την απολογία του στην ανακρίτρια Ιωαννίνων, ο οποίος συνελήφθη προχθες αργά το βράδυ, στο πλα . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Παίδων Αγία Σοφία ο 5χρονος τον οποίο χθες βράδυ παρέσυρε ενα διερχόμενο αυτοκίνητο στην οδό Πειρα . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ο Εμπορικός Σύλλογος Πάτρας ανακοίνωσε το εορταστικό ωράριο για τα καταστήματα, που έχει ως εξής:   Μεγάλη Παρασκευή 03/05/2024: 13.00 – 19.00Μεγάλο Σάββατο 04/05/2024: 09.00 – 15.00Κυριακή του Πάσχ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Επίθεση στον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο από τον πρώην Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβρόσιο, που τον κατηγορεί πως παραβίασε κανόνες της Εκκλησίας και συναντήθηκε με τον «αφορισμένο» (όπως ο ίδιο τον αποκαλεί
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε ανακοίνωση του Ιατρικού Συλλόγου Πατρών αναφέρονται τα εξής: Το Διοικητικό Συμβούλιο στηρίζει ομόφωνα τις αποφάσεις των περιφερειακών ενώσεων εργαστηριακών ιατρών για τον περιορισμό της λειτ
Image
Image

Search