ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ

«Απαγορεύεται να δει τον εαυτό της στον καθρέφτη» λένε οι γιατροί για την 34χρονη

«Οι ψυχολόγοι δεν της επιτρέπουν να δει ακόμη τον εαυτό της στον καθρέφτη, καθώς είναι ένα δύσκολο περιστατικό» λέει η διευθύντρια του Τμήματος Πλαστικής στο Θριάσιο Νοσοκομείο, Μαρία Καλοφώνου, για την 34χρονη κοπέλα που δέχτηκε επίθεση με βιτριόλι το πρωί της περασμένης Τετάρτης την ώρα που πήγαινε στον εργασιακό της χώρο, στην περιοχή της Καλλιθέας.

Σύμφωνα με την κ. Καλοφώνου, οι έως τώρα επεμβάσεις ολοκληρώθηκαν με επιτυχία, ωστόσο είναι ένα δύσκολο περιστατικό και εφ’ όρου ζωής θα βρίσκεται υπό ιατρική παρακολούθηση. «Μέχρι στιγμής μπορούμε να πούμε ότι κάθε μέρα την εξετάζουν γιατροί, ενώ είναι άγνωστο πότε θα πάρει εξιτήριο» δηλώνει η διευθύντρια.

Υπενθυμίζεται ότι οι έρευνες για τον εντοπισμό της δράστιδος συνεχίζονται από τις Αρχές. Ήδη η αστυνομία έχει στα χέρια της υλικό το οποίο εξετάζεται με προσοχή, προκειμένου να οδηγηθεί στο άτομο που φορώντας μαύρα ρούχα και χειρουργική μάσκα έριξε το βιτριόλι στο πρόσωπο της 34χρονης κοπέλας και στη συνέχεια διέφυγε από το σημείο ακολουθώντας στενά δρομάκια που δεν έχουν κάμερες.

Σύμφωνα με το ιατρικό προσωπικό που παρακολουθεί το θύμα, τα εγκαύματα είναι βαθιά στο πρόσωπο, στον τράχηλο και στα άνω άκρα. Το συνολικό ποσοστό εγκαύματος ήταν περίπου 18% και το βάθος ήταν στην πλειοψηφία του ολικού πάχους. Δηλαδή είχε καεί ολόκληρο το δέρμα. Το πρόσωπό της έχει χημικά εγκαύματα. Ήδη το Σάββατο η νεαρή γυναίκα υποβλήθηκε σε νέο χειρουργείο διάρκειας τριών ωρών για την κάλυψη των επιφανειών που υπέστησαν βαθιά εγκαύματα. Κατά την επέμβαση αφαιρέθηκε το καμένο δέρμα του προσώπου και αντικαταστάθηκε από υποκατάστατο δέρματος.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Με προσδοκίες για ειρήνη και ευημερία γιορτάζουν οι χριστιανοί την Ανάσταση του Κυρίου με την ευχή να φέρει το φως και την ελπίδα. Το μήνυμα της πρώτης Ανάστασης ήχησε το πρωί το . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Απίστευτο περιστατικό στην Κέρκυρα το πρωί του Μεγάλου Σαββάτου (04/05/2024) κατά τη διάρκεια του εθίμου των Μπότιδων στο νησί του Ιονίου. Σύμφωνα με το corfunews στις 11:00 ακριβ . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Λαμπρή και μεγαλοπρεπής ήταν και φέτος η υποδοχή του Αγίου Φωτός στην Πάτρα! Το Άγιο Φως έφθασε στο Επισκοπείο, λίγο πριν τις 11 το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου και το υποδέχθηκαν ο  . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Back-to-back άνοδο πέτυχε η Ίπσουιτς, η οποία τερμάτισε στη δεύτερη θέση της Championship και πήρε έτσι το εισιτήριο για τον προβιβασμό της στην Premier League τη νέα σεζόν. Η τελε . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Απίστευτο περιστατικό στην Κέρκυρα το πρωί του Μεγάλου Σαββάτου (04/05/2024) κατά τη διάρκεια του εθίμου των Μπότιδων στο νησί του Ιονίου. Σύμφωνα με το corfunews στις 11:00 ακριβώς στελέχη του Δήμου
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Εξιχνιάστηκαν, μετά από μεθοδική έρευνα των αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Δυτικής Αχαίας, 30 περιπτώσεις φθοράς ξένης ιδιοκτησίας, που διαπράχθηκαν σε κοιμητήριο στη Δυτική Αχαία. Για την υπόθ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η Ιερά Μητρόπολη Πατρών σε ανακοίνωσή της αναφέρει: Τό Μέγα Σάββατο τό πρωί, στούς κατάμεστους ἀπό εὐσεβεῖς Χριστιανούς Ναούς τῶν Πατρῶν, ἐτελέσθη ἡ Θεία Λειτουργία τοῦ Μεγάλου Βασιλείου καί ἡ πρώτ
Image
Image

Search