ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ

H κηδεία έγινε πριν ένα μήνα αλλά «αναστήθηκε» χθες βράδυ!

Μία ασυνήθιστη ιστορία διαδραματίστηκε στο νησί της Ρόδου.

Σύμφωνα με το rodiaki.gr, τον περασμένο μήνα και συγκεκριμένα στις 24 Απριλίου, ένας άνδρας εντοπίστηκε νεκρός σε αποθήκη επί της οδού Μιχαήλ Πετρίδη.

Δεδομένης της διεύθυνσης αλλά και του σημείου που βρέθηκε η σορός του άγνωστου άνδρα, οι αρμόδιες Αρχές υπέθεσαν ότι πρόκειται για συγκεκριμένο άτομο που διαμένει εκεί και το οποίο είχε μεταφερθεί και άλλες φορές στο νοσοκομείο εξαιτίας σοβαρών προβλημάτων υγείας που αντιμετώπιζε.

 Δεν βρέθηκε πάνω του κανένα χαρτί που να πιστοποιεί την ταυτότητά του.

Το πτώμα ήταν σε προχωρημένη σήψη και κλήθηκε αμέσως η αστυνομία. Μεταφέρθηκε στο νεκροτομείο της Ρόδου και εκεί φαίνεται ότι συγγενικό του πρόσωπο βεβαίωσε ότι πρόκειται για τον 73χρονο που διέμενε στην αποθήκη αυτή.

Ενημερώθηκαν όλοι οι συγγενείς και ακολούθησε κηδεία από γνωστό γραφείο τελετών στη Ρόδο την επόμενη μέρα.

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, το βράδυ της Δευτέρας τα παιδιά του ενημερώθηκαν ότι ο 73χρονος δεν είχε πεθάνει αλλά είναι ζωντανός και φιλοξενείται στο ίδρυμα στην περιοχή των Κολυμπίων.

Στα επίσημα έγγραφα της αστυνομίας ο 73χρονος έχει καταχωρηθεί ως νεκρός. Αυτό που απομένει τώρα είναι να διαπιστωθεί ποια είναι η πραγματική ταυτότητα του πτώματος που βρέθηκε στο σημείο της αποθήκης και το οποίο ετάφη στις 25 του περασμένου μήνα στο νεκροταφείο Ρόδου.

Για την υπόθεση έχει ενημερωθεί και η εισαγγελία της Ρόδου και η ασφάλεια Ρόδου θα ξεκινήσει έρευνα προκειμένου να αποκαλυφθεί τι πραγματικά έχει συμβεί.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Μετά το σοκ της παράσυρσης πέντε ατόμων, ανάμεσά τους και τρία παιδιά, το βράδυ της Μεγάλης Τετάρτης στην Πειραιώς, ένα ακόμη τροχαίο σημειώθηκε το απόγευμα της Μεγάλης Πέμπτης αυτ . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ο Ολυμπιακός έζησε το πιο μαγικό, το πιο ιστορικό του βράδυ, μέχρι το επόμενο. Οι ερυθρόλευκοι τρέλαναν την Ευρώπη, επικράτησαν 4-2 της Άστον Βίλα μέσα στο Μπέρμιγχαμ και πλέον έχο . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Καθυστέρηση υπήρξε στην έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ανάμεσα στην Άστον Βίλα και τον Ολυμπιακό καθώς σύμφωνα με όσα ανέφεραν οι Άγγλοι υπήρξε φίλος των γηπεδούχων που έπαθε καρδια . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Die hard! Unbreakable! Πείτε το όπως θέλετε. Ο Παναθηναϊκός AKTOR έδειξε τεράστια αποθέματα ενέργειας, ψυχής και χαρακτήρα, άλωσε το Βελιγράδι στο Game 4 με 95-88 (είχε τον χαρακτή . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Παίδων Πατρών ‘’ΚΑΡΑΜΑΝΔΑΝΕΙΟ΄΄, εκ μέρους όλης της νοσοκομειακής κοινότητας, αισθάνεται την ανάγκη να εκφράσειτις ευχαριστίες της  προς τις αρχές, εκπαιδευτικές κοι
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

https://www.youtube.com/watch?v=wP6PIqx7tio&ab_channel=%CE%9B%CE%A5%CE%A7%CE%9D%CE%9F%CE%A3%CE%A4%CE%B7%CE%BB%CE%B5%CF%8C%CF%81%CE%B1%CF%83%CE%B7
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε ανακοίνωση του ΚΟΔΗΠ, αναφέρονται τα εξής: Οι Συνεχιζόμενες Δομές Παροχής Βασικών Αγαθών, το ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ και η δομή  ΣΥΣΣΙΤΙΟΥ στάθηκαν  και πάλι αρωγοί στους οικονομικά αδύναμους συμπολ
Image
Image

Search