ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Επίθεση με βιτριόλι: Η Ιωάννα θα δει το βίντεο με την πιθανή δράστιδα

Η αποκάλυψη της εκπομπής “Μαζί σου” της Τατιάνας Στεφανίδου στον ΣΚΑΪ. Η κατάσταση της υγείας της 34χρονης, της οποίας το πρόσωπο καταστράφηκε από το βιτριόλι. Τι δήλωσε παιδικός φίλος του θύματος.

Ιδιαίτερα σημαντική αναμένεται να είναι η αυριανή ημέρα για την 34χρονη, η οποία δέχθηκε επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα, αλλά και για τους αστυνομικούς που ερευνούν την υπόθεση και αναζητούν τη μαυροντυμένη γυναίκα, που έκανε αυτό το φρικιαστικό έγκλημα.    

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της εκπομπής “Μαζί σου” της Τατιάνας Στεφανίδου, στον ΣΚΑΪ, οι αρχές έχουν  επεξεργαστεί και “καθαρίσει” τα βίντεο με την πιθανή δράστιδα και αύριο – από τη στιγμή που θα δώσουν άδεια οι θεράποντες γιατροί- θα τα δείξουν στην Ιωάννα, καθώς και τα καρέ φωτογραφιών από τα βίντεο.

Η Αστυνομία ελπίζει ότι ίσως η άτυχη γυναίκα – η οποία παραμένει σε κατάσταση σοκ- θυμηθεί από τις εικόνες και αναγνωρίσει τη γυναίκα που της επιτέθηκε με βιτριόλι.

Η 34χρονη νοσηλεύεται στο “Θριάσιο”, με τους γιατρούς να δίνουν “μάχη” για την αποκατάσταση των εγκαυμάτων που υπέστη, αλλά και για να την στηρίξουν ψυχολογικά. Σύμφωνα με την ενημέρωση από το νοσοκομείο, μόλις το 7% του προσώπου της έχει μείνει αλώβητο, ενώ το 18% έχει πολύ σοβαρά και δύσκολα εγκαύματα. Επιπλέον, οι γιατροί δίνουν “μάχη” για να σώσουν το αριστερό μάτι της Ιωάννας που έχει καεί.

“Θέλω να μάθω γιατί μου έκανε αυτό το κακό! Θέλω γρήγορα να πιαστεί αυτό που μου το προκάλεσε, να συλληφθεί και να αποδοθεί Δικαιοσύνη…”, είναι η σπαρακτική έκκληση της στην εφημερίδα “Real News”, μέσω του δικηγόρου της, Απόστολου Λύτρα.

Η ΕΛ.ΑΣ εστίασε αρχικά το ενδιαφέρον της στη μαρτυρία του 30χρονου πρώην συντρόφου της 34χρονης, με τον οποίο χώρισε πέντε μέρες πριν από την επίθεση με το βιτριόλι, και μάλιστα είχαν καβγαδίσει. Σύμφωνα με την εφημερίδα “Το Βήμα της Κυριακής”, ο 30χρονος ανέφερε στους αστυνομικούς ότι η προστριβή τους ξεκίνησε, διότι ανακάλυψε ένα ηλεκτρονικό αρχείο, το οποίο αποκάλυπτε, κατά τη γνώμη του, μία άλλη επαφή που είχε η 34χρονη με άτομο που εργαζόταν σε ιδιωτικό κατάστημα και ήταν σύζυγος γυναίκας από το στενό πριβάλλον της. Η ΕΛ.ΑΣ. εστίασε το ενδιαφέρον της σε αυτή την διένεξη και στα 3 – 4 πρόσωπα, τα οποία εμπλέκονται σε αυτήν, τα οποία όμως παρουσίασαν άλλοθι. Και το ίδιο το θύμα, όμως ανέφερε ότι “σε καμία περίπτωση η επίθεση εναντίον της δεν οφείλεται σε αυτή τη διαμάχη”. Στην αναφερόμενη, δε, επαφή της με τον ιδιωτικό υπάλληλο μίλησε για “ανύπαρκτη υπόθεση”.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Γεμάτοι με ξερά χόρτα και κλαδιά που δημότες κλαδεύουν από τις αυλές και τους κήπους τους τα περιβόλια τους, έχουν γεμίσει τα σημεία περιμετρικά των κάδων, ακόμα και δίπλα από παιδ . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος ο 45χρονος που κατηγορείται για το θάνατο του 65χρονου Γερμανού στα Φέρμα Ιεράπετρας. Με τη διαδικασία τ . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Γεωργία Αδειλίνη απέστειλε στη διευθύνουσα την Εισαγγελία Εφετών Λάρισας παραγγελία προκειμένου να διενεργηθεί πειθαρχική ευθύνη της Εισαγγελέως Πρωτ . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τον δρόμο προς τη φυλακή έδειξε το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης σε 48χρονο που καταδικάστηκε τελεσίδικα επειδή παρενόχλησε σεξουαλικά και εξύβρισε μία νεαρή γυναίκα, μέ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σήμερα Παρασκευή, 19 Απριλίου, στις 11 το πρωί, θα τελεστεί το ετήσιο μνημόσυνο για τους έξι Πατρινούς που βρήκαν πριν από 33 χρόνια, τραγικό θάνατο από τη φονική έκρηξη βόμβας στην οδό Βότση.   Το
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

 Η Επιτροπή Ειρήνης Πάτρας – Δυτικής Αχαΐας σε ανακοίνωσή της αναφέρει: Η Επιτροπή Ειρήνης Πάτρας και Δυτικής Αχαΐας της Ε.Ε.Δ.Υ.Ε στο πλαίσιο της κλιμάκωσης της πολύμορφης δράσης της, που βρίσκε
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με σταθερούς ρυθμούς συνεχίζεται η διενέργεια δειγματοληπτικών ελέγχων προς το ευρύ κοινό  εκ μέρους της 6η ΥΠΕ, σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ.   Για σήμερα Παρασκευή 19 Απριλίου προγραμματίζονται δειγμ
Image
Image

Search