ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Από την 1η Ιουλίου ξεκινούν οι πτήσεις εξωτερικού προς όλα τα αεροδρόμια της χώρας

«Βαδίζουμε εδώ και εβδομάδες στη γέφυρα που μας οδηγεί στη νέα κανονικότητα» δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών και στο πλαίσιο αυτό αναφέρθηκε αναλυτικά στις δραστηριότητες που επαναλειτουργούν τις προσεχείς ημέρες. Όπως τόνισε χαρακτηριστικά:

 

Από μεθαύριο Σάββατο 6 Ιουνίου επιτρέπεται η λειτουργία της εστίασης σε εσωτερικούς χώρους καθώς και στα εστιατόρια των ξενοδοχείων, η λειτουργία κυλικείων και αναψυκτηρίων καθώς και η παροχή γευμάτων και ποτών σε υπαίθριες εκδηλώσεις και οι υποστηρικτικές δραστηριότητες για τις τέχνες του θεάματος.

Τη Δευτέρα 8 Ιουνίου επαναλειτουργούν κέντρα διασκέδασης,  nightclub, μπουάτ, ντισκοτέκ, καφενεία με τεχνικά ή μηχανικά παιχνίδια και Ίντερνετ καφέ. Επανεκκινούν επίσης οι υπηρεσίες τυχερών παιχνιδιών με μηχανήματα και οι ψυχαγωγικές μη αθλητικές λέσχες χωρίς όμως εκδηλώσεις

Τη Δευτέρα 15 Ιουνίου ξεκινούν οι πτήσεις εξωτερικού προς το αεροδρόμιο Μακεδονία της Θεσσαλονίκης. Από την ίδια μέρα επαναλειτουργούν τα καταλύματα εποχικής λειτουργίας, οι υπηρεσίες επαγγελματικής αποκατάστασης και υποστήριξης για άτομα με αναπηρίες, τα μουσεία και οι ιστορικοί χώροι, οι εγκαταστάσεις γυμναστικής, τα πάρκα αναψυχής και τα θεματικά πάρκα, τα κέντρα σωματικής ευεξίας σάουνας και σπα, τα λουτρά και ιαματικές πηγές.

Τη Δευτέρα 29 Ιουνίου επαναλειτουργούν οι κατασκηνώσεις για παιδιά και την Τετάρτη 1η Ιουλίου ξεκινούν οι πτήσεις εξωτερικού προς όλα τα αεροδρόμια της χώρας, πέραν δηλαδή των αεροδρομίων Ελευθέριος Βενιζέλος και Μακεδονία.

Από την ίδια μέρα επανεκκινούν οι δραστηριότητες που αφορούν την οργάνωση συνεδρίων και εμπορικών εκθέσεων, οι παραστάσεις με παρουσία κοινού, συναυλίες και καλλιτεχνικές εκδηλώσεις υπηρεσίες πολιτιστικών συλλόγων και σωματείων.

 

Υπενθυμίζεται ότι όλοι οι φορείς επαναλειτουργούν με συγκεκριμένους κανόνες. Ως προς το μέγιστο επιτρεπόμενο αριθμό πελατών, την ελάχιστη απόσταση μεταξύ των τραπεζιών, την απόσταση μεταξύ των εξυπηρετούμενων καθώς και εξειδικευμένα μέτρα ανά κατηγορία δραστηριότητας. Σημειώνεται ότι τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος της παραλίας λειτουργούν σύμφωνα με τους κανόνες που ισχύουν για την εστίαση.

 

Όπως τόνισε ο κ. Πέτσας «ολοκληρώνεται πλέον, με ελάχιστες εξαιρέσεις, η επανεκκίνηση της οικονομίας μας. Ας μην κάνουμε το λάθος όμως να μην εφησυχάζουμε. Πρέπει να ακολουθούμε πολύ σχολαστικά τους κανόνες και τα πρωτόκολλα υγιεινής που διαμορφώνονται με βάση τις οδηγίες των ειδικών. Η ατομική ευθύνη και η συλλογική ωριμότητα που δείξαμε από την αρχή της οικονομικής κρίσης είναι η πυξίδα που μας οδηγεί με ασφάλεια στη νέα κανονικότητα».

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στο Γενικό Νοσοκομείο του Πύργου, τραυματισμένος, κατέληξε ένας 19χρονος μετά από άγρια συμπλοκή που σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στα Χαλικιάτικα. Σύμφωνα με τις πληροφορ . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Το κλίμα νευρικότητας και ανησυχίας που πυροδοτήθηκε από τις τελευταίες εξελίξεις στη Μ. Ανατολή και ειδικότερα με την επίθεση του Ιράν κατά του Ισραήλ εξακολουθεί να αποτυπώνεται . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με την εξέταση της Δήμητρας Πισπιρίγκου η οποία ξέσπασε σε λυγμούς όταν η εισαγγελέας της έδειξε φωτογραφία της μόλις έξι μηνών νεκρής ανιψιάς της, συνεχίστηκε η δίκη της Ρούλας Πι . . .
LIFE STYLE

Το ενδεχόμενο του γάμου με τη σύντροφό του, Ιωάννα Τούνη, ρώτησε ένας δημοσιογράφος τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, κατά τη διάρκεια δημόσιας εξόδου το βράδυ της Πέμπτης 18 Απριλίου. Την . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στο Γενικό Νοσοκομείο του Πύργου, τραυματισμένος, κατέληξε ένας 19χρονος μετά από άγρια συμπλοκή που σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στα Χαλικιάτικα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του patrisnews.c
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με την εξέταση της Δήμητρας Πισπιρίγκου η οποία ξέσπασε σε λυγμούς όταν η εισαγγελέας της έδειξε φωτογραφία της μόλις έξι μηνών νεκρής ανιψιάς της, συνεχίστηκε η δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου για τους θ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με σημαντική ανταπόκριση πολιτών, ανθρώπων της αυτοδιοίκησης, καθώς επίσηςεκπροσώπων φορέων και συλλόγων πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη, 17 Απριλίου ηημερίδα με θέμα «Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-
Image
Image

Search