ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Χαλκίδα: Προφυλακίστηκε 51χρονος δάσκαλος για αποπλάνηση 14χρονης μαθήτριας

Με τη σύμφωνη γνώμη του ανακριτή και του εισαγγελέα, προφυλακίστηκε ο 51χρονος δάσκαλος δημοτικού σχολείου της Ερέτριας, ο οποίος συνελήφθη το βράδυ της Δευτέρας με την κατηγορία της αποπλάνησης και της προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας μιας 14χρονης μαθήτριας της τρίτης γυμνασίου.

 

Όπως μεταδίδει το ΑΠΕ- ΜΠΕ στις 11:30 το πρωί, ο 51χρονος μεταφέρθηκε από τους αστυνομικούς στα Δικαστήρια Χαλκίδας υπό άκρα μυστικότητα και μάλιστα από άλλη είσοδο.

 

Απολογήθηκε αρχικά στον εισαγγελέα και στη συνέχεια στον ανακριτή Χαλκίδας, οι οποίοι αργότερα αποφάσισαν την προφυλάκισή του.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Ο χαλαρός έως ανύπαρκτος έλεγχος των γονέων προς τα παιδιά τους, η ανύπαρκτη έως χαλαρή επικοινωνία των γονέων με τα παιδιά τους, είναι σύμφωνα με τις έρευνες των τελευταίων ετών τ . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ένας 25χρονος αλλοδαπός που εργαζόταν σε πορτοκαλεώνα στην περιοχή του Λεήμανα Λακωνίας τραυματίστηκε θανάσιμα. Σύμφωνα με πληροφορίες ο άτυχος νεαρός βρισκόταν στο σίδερο σύν . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης παραπέμθηκε να δικαστεί ο 56χρονος παρουσιαστής εκπομπών που κατηγορείται για υποθέσεις εκβίασης δύο ατόμων μετά από δημοσιεύματα σε εφημ . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μία φρικιαστική ιστορία αναβίωσε χθες (22/04) στις δικαστικές αίθουσες στα Ιωάννινα, όπου στο εδώλιο του κατηγορουμένου κάθισε ένας 44χρονος Αλβανός που φέρεται να δολοφόνησε ένα . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ιδιαίτερα χρήσιμα συμπεράσματα για το παρόν και το μέλλον των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, εξήχθησαν από την εξαιρετική επιστημονική ημερίδα με τον ευρηματικό τίτλο:Από τον ρεπόρτερ του 19ου   αιώνα
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με την ευκαιρία του επετειακού εορτασμού για τα 100 χρόνια ΤΕΕ, υλοποιείται μια πολυποίκιλη δράση ενημέρωσης του κοινού για την προσφορά του Επιμελητηρίου, φέρνοντας πιο κοντά το ΤΕΕ, τα Περιφερειακ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σημαντικά θέματα που μεταξύ των άλλων αφορούν τη βελτίωση των υποδομών τηςΠεριφέρειας, αλλά και την αποτύπωση του κοινωνικού της έργου εγκρίθηκαν σήμεραΔευτέρα, 22 Απριλίου 2024, από την Περιφερειακή
Image
Image

Search