ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Πόρος:"Καρατόμησαν" τον Διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος


Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσαν το MEGA και ο ALPHA, ως αποτέλεσμα όλων αυτών ο διοικητής της αστυνομίας στο νησί απομακρύνθηκε, καθώς πήρε απόσπαση για αλλού.

Υπενθυμίζεται πως ο Δήμαρχος έχει καταγγείλει πως η αστυνομία δεν πραγματοποιούσε ελέγχους για το αν τηρούνται τα μέτρα, και πως οι μόνοι έλεγχοι που γίνονταν ήταν αυτοί που διενεργούσε ο Δήμος.


Φεύγουν μαζικά οι τουρίστες
Ο Πόρος μετρά πλέον μέχρι και 30 κρούσματα του φονικού ιού, ενώ η ιχνηλάτηση των επαφών των ανθρώπων αυτών συνεχίζεται, με αποτέλεσμα να είναι πιθανό ο αριθμός να αυξηθεί κι άλλο!


πηγή: newsit.gr

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου από τις 8.30 π.μ. έως 5 μ.μ., θα υπάρξει πλημμελής έως και πλήρης διακοπή υδροδότησης, στην περιοχή που περικλείεται από τις οδούς: Φλωρίνης, Τμήμα της Π . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με σταθερούς ρυθμούς συνεχίζεται η διενέργεια δειγματοληπτικών ελέγχων προς το ευρύ κοινό  εκ μέρους της 6η ΥΠΕ, σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ.   Για σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου προγ . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Ακριβότερο αναμένεται να είναι σε σχέση με προηγούμενες χρονιές το πασχαλινό τραπέζι, καθώς οι τιμές, τόσο στα κρέατα, όσο και σε φρούτα και λαχανικά έχουν πλέον εκτοξευτεί στα ύψη . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Η αναλυτική πρόγνωση της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας. Σποραδικές καταιγίδες τις πρωινές ώρες στο Ιόνιο και την Ήπειρο και το μεσημέρι-απόγευμα στην κεντρική και ανατολι . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου από τις 8.30 π.μ. έως 5 μ.μ., θα υπάρξει πλημμελής έως και πλήρης διακοπή υδροδότησης, στην περιοχή που περικλείεται από τις οδούς: Φλωρίνης, Τμήμα της Πανεπιστημίου, Αχαϊκή
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με σταθερούς ρυθμούς συνεχίζεται η διενέργεια δειγματοληπτικών ελέγχων προς το ευρύ κοινό  εκ μέρους της 6η ΥΠΕ, σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ.   Για σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου προγραμματίζονται δειγμα
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ανακοίνωση: Η έναρξη λειτουργίας των απογευματινών χειρουργείων στην περιοχή μας αναδεικνύει καθημερινά την κυνική ομολογία της κυβέρνησης, ότι οι ασθενείς καλούνται να ξεπεράσουν τις τεράστιες αναμο
Image
Image

Search