ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Αμπελώνας Λάρισσας: Μέτρα καραντίνας από σήμερα

 Έκτακτα μέτρα, με απαγόρευση λειτουργίας όλων των καταστημάτων μετά τις 23.00 το βράδυ, των ζωντανών εκδηλώσεων, λιτανειών, λαϊκών αγορών, κλ.π., από σήμερα Δευτέρα και για 10 ημέρες τίθενται σε εφαρμογή, στην τοπική κοινότητα του Αμπελώνα του Δήμου Τυρνάβου Λάρισας, λόγω των αυξημένων κρουσμάτων κορωνοϊού των τελευταίων ημερών.

Ειδικότερα, όπως ανακοινώθηκε από την Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, με βάση τα νέα επιδημιολογικά δεδομένα, με εντολή του Υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκου Χαρδαλιά, σε συνεννόηση με τον Καθηγητή Σωτήρη Τσιόρδα και με απόφαση του γενικού γραμματέα Πολιτικής Προστασίας, Βασίλειου Παπαγεωργίου, για επιτακτικούς λόγους αντιμετώπισης σοβαρού κινδύνου δημόσιας υγείας και ειδικότερα για τον περιορισμό της διασποράς των επιπτώσεων της νόσου COVID-19, αποφασίστηκαν τα κάτωθι περιοριστικά μέτρα:

- Απαγόρευση λειτουργίας όλων των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος από τις 23.00 έως τις 07.00 της επομένης.

- Αναστολή κάθε είδους εκδήλωσης όπως live πάρτυ, εμποροπανηγύρεις, λιτανείες, λαϊκές αγορές κλπ.

- Απαγόρευση κάθε είδους συνάθροισης πολιτών άνω των 9 ατόμων για οποιονδήποτε λόγο, τόσο σε δημόσιο όσο και σε ιδιωτικό χώρο.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΕΛΛΑΔΑ

Το Ορθόδοξο Πάσχα αλλά και η μεταφορά της Πρωτομαγιάς οδηγούν σε «πάγωμα» συναλλαγών στις τράπεζες για έξι ημέρες. Λόγω της εορτής του Πάσχα και της μεταφοράς της αργίας της Πρωτο . . .
ΚΟΣΜΟΣ

Σε επιφυλακή έχει τεθεί η επιστημονική κοινότητα στις ΗΠΑ μετά τη γνωστοποίηση πως η γρίπη των πτηνών έχει μεταπηδήσει στις αγελάδες και εξαπλώνεται ταχύτατα σε κοπάδια.Όπως αναφέρ . . .
ΚΟΣΜΟΣ

Ο Ουκρανός πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι έκανε νέα έκκληση για ενίσχυση της ουκρανικής αντιαεροπορικής άμυνας και επείγουσες παραδόσεις όπλων μετά το τελευταίο ρωσικό πλήγμα σήμερα . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στο πλαίσιο της προετοιμασίας της επικείμενης επίσκεψης του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στην Άγκυρα, οι υπουργοί Εξωτερικών της Ελλάδας Γιώργος Γεραπετρίτης και της Τουρκίας  . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με την αρμόζουσα λαμπρότητα και τον προσήκοντα σεβασμό, στην  Ιερή Πόλη του Μεσολογγίου κορυφώνονται οι εκδηλώσεις σήμερα για τον εορτασμό της 198η Επετείου της Εξόδου των Ελευθέρων Πολιορκημένων, π
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Το Φωτεινό Αστέρι ενόψει Πάσχα, καλεί όλους να στηρίξουν τη προσπάθειασυλλογής τροφίμων, ειδών πρώτης ανάγκης, δωροεπιταγές s/m για τιςοικογένειες που δεν μπορούν να καλύψουν τα στοιχειώδη για τα πα
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Κυριακή στην Πάτρα: "Family Day" Έρχεται η Υπουργός Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας κα  Ζαχαράκη Σοφία "Family Day" Μια εκδήλωση για όλη την οικογένεια!  Ο Ελληνικός Ερυθρός Πάτρας, έχει αναλ
Image
Image

Search