ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Δερβένι: Βγήκε να βοηθήσει σε τροχαίο και σκοτώθηκε

Μία ασύλληπτη τραγωδία με θύμα έναν 55χρονο εκτυλίχθηκε το πρωί του Σαββάτου στο Δερβένι, λίγο έξω από τη Θεσσαλονίκη.

 

Όλα ξεκίνησαν όταν εν μέσω καταρρακτώδους βροχής, μία νταλίκα δίπλωσε λίγο πριν την έξοδο για Λαγυνά, στο ρεύμα προς Καβάλα. Δευτερόλεπτα μετά, πάνω στο φορτηγό προσέκρουσε ΙΧ όχημα που δεν πρόλαβε να σταματήσει. 

 

Σταμάτησε να βοηθήσει και παρασύρθηκε από άλλο όχημα

Βλέποντας την εικόνα, σύμφωνα με πληροφορίες, ένας 55χρονος οδηγός, υπήκοος Γεωργίας, στάθμευσε το αυτοκίνητό του και κινήθηκε πεζός προς το σημείο ώστε να βοηθήσει τα άτομα που είχαν εμπλακεί στο ατύχημα.

 

Ωστόσο, πιθανώς λόγω της χαμηλής ορατότητας και της έντονης βροχόπτωσης που επικρατούσε στην περιοχή, ο άτυχος άνδρας παρασύρθηκε από επερχόμενο όχημα με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά.

 

Ο 55χρονος διεκομίσθη εσπευσμένα στο νοσοκομείο Παπανικολάου με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ωστόσο λίγο αργότερα κατέληξε.

 

Από το τροχαίο τραυματίστηκε και ένας 62χρονος άνδρας, ο οποίος όμως έφερε ελαφρύτερα τραύματα και νοσηλεύεται στο ίδιο νοσοκομείο.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος ο 45χρονος που κατηγορείται για το θάνατο του 65χρονου Γερμανού στα Φέρμα Ιεράπετρας. Με τη διαδικασία τ . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Γεωργία Αδειλίνη απέστειλε στη διευθύνουσα την Εισαγγελία Εφετών Λάρισας παραγγελία προκειμένου να διενεργηθεί πειθαρχική ευθύνη της Εισαγγελέως Πρωτ . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τον δρόμο προς τη φυλακή έδειξε το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης σε 48χρονο που καταδικάστηκε τελεσίδικα επειδή παρενόχλησε σεξουαλικά και εξύβρισε μία νεαρή γυναίκα, μέ . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τη διερεύνηση αδικημάτων όπως αυτό της ανθρωποκτονίας διά παραλείψεως από τα αστυνομικά όργανα, ζητούν οι συνήγοροι της οικογένειας της Κυριακής Γρίβα που δολοφονήθηκε εν ψυχρώ από . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σήμερα Παρασκευή, 19 Απριλίου, στις 11 το πρωί, θα τελεστεί το ετήσιο μνημόσυνο για τους έξι Πατρινούς που βρήκαν πριν από 33 χρόνια, τραγικό θάνατο από τη φονική έκρηξη βόμβας στην οδό Βότση.   Το
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

 Η Επιτροπή Ειρήνης Πάτρας – Δυτικής Αχαΐας σε ανακοίνωσή της αναφέρει: Η Επιτροπή Ειρήνης Πάτρας και Δυτικής Αχαΐας της Ε.Ε.Δ.Υ.Ε στο πλαίσιο της κλιμάκωσης της πολύμορφης δράσης της, που βρίσκε
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με σταθερούς ρυθμούς συνεχίζεται η διενέργεια δειγματοληπτικών ελέγχων προς το ευρύ κοινό  εκ μέρους της 6η ΥΠΕ, σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ.   Για σήμερα Παρασκευή 19 Απριλίου προγραμματίζονται δειγμ
Image
Image

Search