ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Τραγωδία στο Πέραμα: Ειδικός φρουρός πυροβόλησε και σκότωσε κατά λάθος τον αστυνομικό αδελφό του

Τραγωδία σημειώθηκε χθες βράδυ στο Πέραμα όταν 21χρονος ειδικός φρουρός που περιεργάζονταν το υπηρεσιακό του περίστροφο πυροβόλησε και σκότωσε κατά λάθος τον 25χρονο επίσης αστυνομικό αδερφό του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida.gr όλα εκτυλίχθηκαν λίγο μετά τις 22:00 το βράδυ όταν το όπλο του 21χρονου εκπυρσοκρότησε κάτω από άγνωστη αιτία. Ο άτυχος 25χρονος που χτυπήθηκε στο κεφάλι μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο Αττικόν για τις πρώτες βοήθειες, ωστόσο παρά τις προσπάθειες των γιατρών να τον κρατήσουν στη ζωή υπέκυψε στα τραύματά του.

Ο 21χρονος αδελφός σε κατάσταση σοκ συνελήφθη από τις αστυνομικές αρχές, ενώ έρευνες για το τραγικό περιστατικό διεξάγει η Ασφάλεια Αττικής.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Εφετείου Δωδεκανήσου θα καθίσει την 13η Μαΐου 2024 ένας ψαράς από την Κάλυμνο, που κρίθηκε ερήμην πρωτοδίκως ένοχος αποπλάνησης ανηλίκου και του επιβλ . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Οι "ερυθρόλευκες" κέρδισαν 16-12 την Ματαρό και θα βρουν στον τελικό την κάτοχο του τροπαίου Σαμπαντέλ. Την πρόκριση στον τελικό του Champions League πανηγύρισε, για έκτη φο . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, βρέθηκε στην Καλαμαριά, όπου συζήτησε με τη δήμαρχο Χρύσα Αράπογλου, για την αξιοποίηση του παραλιακού μετώπου της Θεσσ . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την απολογία του στον ανακριτή Πειραιά, ο 47χρονος εργολάβος του κτιρίου στο Πασαλιμάνι, τμήμα του οποίου είχε καταρρεύσει, με αποτέλεσμα να βρει τραγικ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στα τέλη Μαΐου αναμένεται η απολογία του παιδίατρου από την Πάτρα που κατηγορείται ότι ασέλγησε σε βάρος του παιδιού του, όταν αυτό ήταν βρέφος, με την εκδίκαση της υπόθεσης να συνεχίζεται χθες στο Μι
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Για την προσβασιμότητα και την συμπερίληψη μίλησε η Υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών, αρμόδια για τις Μεταφορές, Χριστίνα Αλεξοπούλου στην 6η Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση της Περιφερειακής Ομοσπονδία
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΪΑΣ   Σύλληψη ημεδαπού για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικώνΣυνελήφθη, προχθές το απόγευμα, σε περιοχή της Δυτικής Αχαίας, απόαστυνομικούς της ΟΠΚΕ της Υποδιεύθυνσης Ασ
Image
Image

Search