ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες για το άγριο έγκλημα στη Σαντορίνη

Κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις διαπίστωσε οι ιατροδικαστής στο απανθρακωμένο πτώμα του άτυχου ξενοδόχου. Φρικτό τέλος στα χέρια ενός 20χρονου για ένα χρέος 200 ευρώ!

Οι νέες λεπτομέρειες της φρικτής δολοφονίας του 69χρονου ξενοδόχου, Νίκου Χάλαρη στην Οία της Σαντορίνης από έναν 20χρονο σοκάρουν.

Σύμφωνα με νεότερα στοιχεία από την ομολογία του 20χρονου δράστη, φέρεται να είπε στους αστυνομικούς: «Τον χτύπησα με τα χέρια μου και έπεσε κάτω. Βρήκα έναν λοστό στην αυλή και άρχισα να τον χτυπάω στο κεφάλι».

Όπως επίσης φέρεται να ομολόγησε ο 20χρονος οικοδόμος, το κίνητρο ήταν οικονομικό και σκότωσε τον άτυχο ξενοδόχο με άγριο τρόπο μόλις για 200 ευρώ. Υποστηρίζει ότι ο ξενοδόχος του χρωστούσε 200 ευρώ από κάποιες οικοδομικές εργασίες που είχε κάνει στο ξενοδοχείο πέρυσι.

Ο νεαρός είπε ότι τον συνάντησε στο ξενοδοχείο προκειμένου να του ζητήσει τα χρήματα που όπως φέρεται να είπε στους αστυνομικούς είχε απόλυτη ανάγκη. Η κουβέντα άναψε και άρχισαν να τσακώνονται. Μπήκαν μέσα στο ξενοδοχείο και τότε, όπως ισχυρίζεται ο 20χρονος ο 69χρονος ξενοδόχος τον χτύπησε. «Θόλωσα και άρχισα να τον χτυπάω μέχρι που κατέρρευσε», φέρεται να είπε στους αστυνομικούς. «Όταν κατάλαβα ότι είναι νεκρός πήρα κάτι χαρτιά και τα έβαλα πάνω του και βρήκα ένα μπουκάλι βότκα. Τον περιέλουσα και του έβαλα φωτιά».

Για να καλύψει τα ίχνη του ακόμη περισσότερο, πήρε το μπουκάλι μαζί του.
Σαντορίνη: Η ομολογία και η εξιχνίαση

Από την πρώτη στιγμή που ο 69χρονος ξενοδόχος βρέθηκε απανθρακωμένος μπροστά στη ρεσεψιόν του πολυτελούς ξενοδοχείου του, οι αρχές θεώρησαν πως βρίσκονταν μπροστά σε ένα έγκλημα. Συνηγορούσαν σε αυτό οι κηλίδες αίματος που βρέθηκαν κοντά στο πτώμα. Και σε αυτό έριξε φως η κατάθεση – ομολογία του 20χρονου.

Όλα έγιναν την περασμένη Παρασκευή. Τότε ο νεαρός άνδρας αποφάσισε να πάει στο ξενοδοχείο του 69χρονου για να τον αντιμετωπίσει και να του ζητήσει τα λεφτά που του χρωστούσε από πέρυσι, όπως είπε. Βρήκε τον Νίκο Χάλαρη στην αυλή.

Ο 20χρονος κατέθεσε ότι ζήτησε από τον ξενοδόχο τα 200 ευρώ που του χρωστούσε αλλά εκείνος αρνήθηκε να του τα δώσει και τον χτύπησε. Το γεγονός ότι το θύμα τον χτύπησε, είπε, τον έκανε να θολώσει. Και τότε ξεκίνησε το κακό.Ο 20χρονος χτύπησε τον ξενοδόχο στο πρόσωπο με γροθιές. Και συνέχισε να τον χτυπά μέχρι που το θύμα κατέρρευσε. Στη συνέχεια, πήρε τον λοστό από την αυλή και άρχισε να τον χτυπάει στο κεφάλι.

«Τον έσυρα έως τη ρεσεψιόν και από τη μανία μου τον χτύπησα ξανά. Όταν κατάλαβα ότι είχε πεθάνει, του έβαλα χαρτιά για να ενισχύσω τη φωτιά. Το μόνο εύφλεκτο υλικό που βρήκα ήταν ένα μπουκάλι βότκα. Έβαλα τη φωτιά κι έφυγα», έχει πει, σύμφωνα με πληροφορίες, στην ομολογία του.

Στην αυλή του ξενοδοχείου έχουν βρεθεί αποτυπώματά του και οι κηλίδες αίματος δεν αποκλείεται να είναι δικές του.
Πως τον βρήκαν

Από την πρώτη στιγμή, οι αρχές ερευνούσαν το θάνατο του Νίκου Χάλαρη ως ανθρωποκτονία. Δεν άργησαν να καταλήξουν στον ύποπτο, που αποδείχθηκε πως ήταν ο δράστης αφού ομολόγησε.

Το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής, γείτονες κατέθεσαν ότι άκουσαν φωνές από το ξενοδοχείο του Νίκου Χάλαρη. Οι αστυνομικοί ερεύνησαν τις μαρτυρίες και από τις κάμερες ασφαλείας στο σημείο εντόπισαν τον νεαρό άνδρα να φεύγει από το ξενοδοχείο του 69χρονου (σχετικά ήρεμος όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές) 5 με 10 λεπτά πριν γίνει το τηλεφώνημα στην πυροσβεστική για τη φωτιά.

Τα στοιχεία αυτά οδήγησαν τους αστυνομικούς στον 20χρονο. Από το βράδυ της Κυριακής είχαν καταλήξει πως αυτός ήταν ο Νο1 ύποπτος και το πρωί της Δευτέρας έγινε η προσαγωγή του και η ομολογία του δεν άργησε.

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ

Ραγδαίες οι εξελίξεις στην υπόθεση με το απανθρακωμένο πτώμα που βρέθηκε σε ξενοδοχείο στη Σαντορίνη και ανήκει στον ιδιοκτήτη της μονάδας.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε το Open ένας νεαρός συνελήφθη ως ο φερόμενος δολοφόνος του ξενοδόχου στη Σαντορίνη. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο αστυνομικό τμήμα του νησιού αφού αστυνομικοί τον εντόπισαν το βράδυ της Δευτέρας και τον έθεσαν υπό κράτηση.

Σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ του καναλιού ο συλληφθείς είναι περίπου 20 ετών. Θύμα και φερόμενος θύτης φέρεται να είχαν κάποιες διαφορές. Σε βάρος του 20χρονου έχει σχηματιστεί δικογραφία και αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Ο άτυχος επιχειρηματίας, βρέθηκε νεκρός μπροστά από την ρεσεψιόν. Από την αυτοψία των αρχών έχει εξακριβωθεί ότι η εστία της πυρκαγιάς ήταν στο σώμα του 69χρονου. Ωστόσο δεν ήταν εφικτό να διαπιστωθεί πώς τυλίχτηκε στις φλόγες. Το σενάριο ατυχήματος αποκλείστηκε ως πιθανό αίτιο της πυρκαγιάς, σύμφωνα με το Mega.

Στο υπερπολυτελές ξενοδοχείο του 69χρονου επιχειρηματία συνεχίστηκε και χθες η αυτοψία από το κλιμάκιο της αστυνομίας που έφτασε στη Σαντορίνη από την Αθήνα.

Η έρευνα έχει επικεντρωθεί στο να διαπιστωθεί πώς εκδηλώθηκε η φωτιά. Ένα στοιχείο που ενισχύει το σενάριο της εγκληματικής ενέργειας είναι ο βαθμός της απανθράκωσης της σορού.

Για ανάλυση στα εργαστήρια της ΕΛΑΣ έχει σταλεί το αίμα που εντοπίστηκε τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά της ξενοδοχειακής μονάδας για να διαπιστώσουν οι Αρχές εάν προέρχονται από τον 69χρονο.

Η σορός του επιχειρηματία βρίσκεται στην ιατροδικαστική υπηρεσία Πειραιά με την γνωμάτευση να αναμένεται να ρίξει φως στην υπόθεση.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

 Σεισμός 5,7 Ρίχτερ ανοιχτά των Φιλιατρών σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής.Το ακριβές επίκεντρο εντοπίζεται 25 χιλιόμετρα ανατολικά των Στροφάδων. Νωρίτερα, το αυτόματο υπολογιστ . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Στις αρχές του 2020 η Πάτρα ήταν πρωτοπόρος και τοποθέτησε σε πλατείες τις πρώτες ταΐστρες αδέσποτων ζώων, για σκύλους και γάτες, παραδίδοντας μαθήματα φιλοζωίας σε ολόκληρη την χώ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ισχυρή σεισμική δόνηση τώρα στην Πάτρα! Σύμφωνα με τα πρωτα στοιχεια ο σεισμός είχε επίκεντρο τον Πύργου και ήταν μεγέθους 5,8 Ρίχτερ, ενώ είχε μεγάλη διάρκεια.   . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Θεόδωρος Κανελλόπουλος σχολίασε επί της ουσίας την μη αξιοποίηση του λιμανιού της Πάτρας. Η ανάρτησή του«Είναι γνωστό ότι η βιομηχα . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ισχυρή σεισμική δόνηση τώρα στην Πάτρα! Σύμφωνα με τα πρωτα στοιχεια ο σεισμός είχε επίκεντρο τον Πύργου και ήταν μεγέθους 5,8 Ρίχτερ, ενώ είχε μεγάλη διάρκεια.  
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Θεόδωρος Κανελλόπουλος σχολίασε επί της ουσίας την μη αξιοποίηση του λιμανιού της Πάτρας. Η ανάρτησή του«Είναι γνωστό ότι η βιομηχανία της κρουαζιέρας
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σήμερα η οικογένειά της, συγγενέις και φίλοι θα αποχαιρετήσουν την Ντιάνα Καράμπελα - Μαγνησαλή, που έφυγε σε ηλικία 60 ετών. Η εξόδιος ακολουθία θα τελεσθεί στον Ιερό Ναό Αγίου Ανδρέα (νέο) Πατρών σ
Image
Image

Search