ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Μαλεσίνα : Δύο αδέρφια νεκρά με διαφορά λίγων ωρών

Δύο ηλικιωμένα αδέλφια που είχαν προσβληθεί από κορονοϊό στη συρροή κρουσμάτων στη Μαλεσίνα πέθαναν με διαφορά λίγων ωρών, εξαιτίας επιπλοκών.

Σε σημερινά τεστ που έγιναν σε Μαλεσίνα και Θεολόγο από κλιμάκια του ΕΟΔΥ, έχουν βρεθεί 56 θετικά δείγματα, ενώ η δειγματοληψία συνεχίζεται στη Μαλεσίνα. Πιο συγκεκριμένα διενεργήθηκαν  381 τεστ στη Μαλεσίνα όπου βρέθηκαν 46 θετικά (ποσοστό θετικότητας άνω του 12%!) και σε 180 στο Θεολόγο εντοπίστηκαν άλλα 10 (ποσοστό 5,56%).

Όπως αναφέρει το tvstar το νοσοκομείο της Λαμίας δέχεται μεγάλη πίεση από ασθενείς που νοσηλεύονται σε ΜΕΘ και στην κλινική Covid και στην πλειονότητά τους κατάγονται από τη Μαλεσίνα. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, 65 ασθενείς νοσηλεύονται στις κλίνες Covid του νοσοκομείου και μόνο 8 κρεβάτια παραμένουν κενά, με τη διοίκηση του νοσοκομείου να ετοιμάζεται για το άνοιγμα και νέας κλινικής κοροναϊού.

Παράλληλα η διοίκηση του νοσοκομείου  έκανε γνωστό ότι παραμένουν κενά μόνο οκτώ κρεβάτια ΜΕΘ και πλέον γίνονται ετοιμασίες για να ανοίξει και άλλη κλινική Covid. Μάλιστα στην υπάρχουσα κλινική μόνο χθες Πέμπτη, υπήρξαν 14 νέες εισαγωγές. Στη ΜΕΘ νοσηλεύονται οκτώ άτομα ενώ χθες Πέμπτη εισήχθησαν για διασωλήνωση πέντε άτομα.

Μιλώντας στο Star Κεντρικής Ελλάδας, ο δήμαρχος Λοκρών χαρακτηρίζει τραγική την κατάσταση που επικρατεί στη Μαλεσίνα, απευθύνοντας έκκληση προς όλους να τηρούν τα μέτρα προστασίας για τον κοροναϊό.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε το βράδυ της Πέμπτης (25/4) ο Κυριάκος Μητσοτάκης στον τηλεοπτικό σταθμό του ΣΚΑΪ. Ο πρωθυπουργός έστειλε το δικό του μήνυμα εν όψει των ε . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Το πολιτικό ντόμινο με τις «ορφανές» ψήφους των Σπαρτιατών μετά το «άκυρο» στη συμμετοχή τους στις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου, συνεχίζει να βρίσκεται ψηλά στις αντιπαραθέσεις μετα . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Για κάτι τέτοια βράδια τον πήρε, για κάτι τέτοια βράδια πήρε κι αυτός την απόφαση να περάσει στην απέναντι πλευρά του ποταμού και να φορέσει την πράσινη φανέλα. Ο Κώστας Σλούκας έπ . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ο αγώνας της Ουντινέζε με τη Ρόμα ξεκίνησε στις 14 Απριλίου, ωστόσο διεκόπη στο 71ο λεπτό, καθώς ο Εντικά κατέρρευσε στον αγωνιστικό χώρο και αποφασίστηκε να διακοπεί το ματς. Το σ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συναγερμός σήμανε νωρίτερα για 25χρονη που προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή της. Αστυνομία και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, έσπευσαν άμεσα στο σπίτι της κοπέλας, στην συμβολή των οδών Μαιζώνος και Ιεροθέου,
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

«Η Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου είναι ένα εμβληματικό έργο που αποτελεί, πλέον, σημείο αναφοράς της σύγχρονης Ελλάδας. Της Ελλάδας που μπορεί να φτάσει ψηλότερα, να αναπτύσσεται και να ισχυροποιείται πολύπ
Image
Image

Search