ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Ο γάμος στην Μαλεσίνα έστειλε στο θάνατο 19 άτομα. 30 οι νεκροί στο δήμο Λοκρών

Μαύρο πέπλο σκεπάζει τη Μαλεσίνα Φθιώτιδας, καθώς δεκαεννέα άνθρωποι έφυγαν από τη ζωή μετά τον γάμο όπου δεν τηρήθηκαν τα μέτρα κατά του κορονοϊού.
Ένας από τους τελευταίους που κατέληξε από τον θανατηφόρο ιό ήταν ο παππούς της νύφης.

Χθες το πρωί προστίθενται στη μακάβρια λίστα των νεκρών μια γυναίκα 73 και μια γυναίκα 75 ετών.

Έτσι, η Μαλεσίνα μετρά πλέον 19 νεκρούς από κορονοϊό και ο δήμος Λοκρών 30, όταν στα δύο προηγούμενα κύματα της πανδημίας, στην περιοχή είχαν καταγραφεί μόνο δύο θάνατοι.

Τι λέει ο δήμαρχος της περιοχής
«Πριν τις 22 Φεβρουαρίου στο δήμο Λοκρών η επιδημιολογική κατάσταση ήταν εξαιρετική. Είχαμε ελάχιστα κρούσματα. Μετά τις 22 Φεβρουαρίου άρχισε μια αλματώδη αύξηση των κρουσμάτων. Από τις 3 Μαρτίου μέχρι χθες, σε όλο το δήμο, είχαμε 30 θανάτους από κορ0νοϊό» δήλωσε στην «Κοινωνία Ώρα MEGA» ο δήμαρχος Λοκρών, Θανάσης Ζεκεντές.

Μάλιστα, όπως είπε, ο δήμος έφτασε να έχει 241 ενεργά κρούσματα.

«Πλέον δεν υπάρχουν νέα κρούσματα στην περιοχή. Υπάρχει πολύ μεγάλη αποκλιμάκωση. Εδώ και καιρό δεν βγάζουμε νέα θετικά κρούσματα. Όμως πριν ένα μήνα, 64 άνθρωποι από το δήμο μας, νοσηλεύονταν» πρόσθεσε.

Σύμφωνα με τον δήμαρχο, η χαλάρωση στην περιοχή σε ότι αφορά στην τήρηση των μέτρων έναντι του κορονοϊού ήταν ευρύτερη και δεν αφορά μόνο τον γάμο.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Περιοχή Ζαρουχλεϊκων, Σάββατο 13 Απριλίου, απόγευμα. Μία παρέα μικρών παιδιών παίζουν στο δρόμο της γειτονιάς. Πρόκειται για τρία αδελφάκια που φαίνεται πως έχουν βάλει στόχο ένα . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εξαρθρώθηκε από την Υποδιεύθυνση της Ασφάλειας Πειραιά μια συμμορία, τα μέλη της οποίας διέπρατταν κλοπές από κοσμηματοπωλεία σε όλη τη χώρα. Οι Αστυνομικοί του Πειραιά πραγματοπο . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θύμα απίστευτης απάτης έπεσε μια 50χρονη γυναίκα στην Πρέβεζα, η οποία πείστηκε να δώσει χρήματα και κοσμήματα συνολική αξίας 190.000 ευρώ για να της «λύσουν τα μάγια». Για το περ . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε ένας 63χρονος που κατηγορείται για γενετήσιες πράξεις σε βάρος της 7χρονης ανιψιάς του, την οποία φέρεται επιπλέον να φωτογράφιζε. Ο κατηγορούμενος απ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ο Αντιδήμαρχος Διοίκησης και Οικονομικών και αναπληρωτής Δημάρχου, Διονύσης Πλέσσας, υποδέχτηκε, την Τετάρτη 10 Απρίλη, στο νέο Δημαρχείο της Πάτρας, μαθητές του Πειραματικού Λυκείου του Πανεπιστημίου
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με το σύνθημα "Γίνε η αλλαγή που περιμένεις" και όχημα τη συνεργασία η Εθελοντική δράση Let's do it Greece απηύθυνε πανελλαδικά κάλεσμα σε Συλλόγους, Φορείς, Σχολεία και πολίτες για τον καθαρισμό τω
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ο Δήμος Ιερής Πόλης Μεσολογγίου θα πραγματοποιήσει συμβολική διαμαρτυρία με Φιλαρμονικές και συμμετοχή μεγάλου πλήθους δημοτών για τον νέο δικαστικό χάρτη και την υποβάθμιση του Πρωτοδικείου Μεσολ
Image
Image

Search