ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Εξέλιξη – Ετοιμάζουν δικογραφίες για τα κορωνοπάρτι στις πλατείες

Eξελίξεις αναφορικά με τα απανωτά πάρτι του σαββατοκύριακου σε διάφορες πλατείες της Αττικής. Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, από την Διεύθυνση Αστυνομίας Αθηνών έχουν σχηματιστεί ξεχωριστές δικογραφίες για τα κορονοπάρτι στις πλατείες και θα σταλούν στον εισαγγελέα. Στις δικογραφίες αυτές αναφέρεται η συγκέντρωση των ατόμων καθώς και όλα τα υπόλοιπα διαθέσιμα στοιχεία. Από την έρευνα, στόχος είναι να εντοπιστούν άτομα που συμμετείχαν -και κυρίως- που ενδεχομένως διοργάνωσαν τα πάρτι αυτά. Επιπλέον, σε μια από τις δικογραφίες περιλαμβάνεται το όνομα ενός γνωστού DJ και θα διαπιστωθεί από την έρευνα το κατά πόσο ο συγκεκριμένος άνθρωπος είχε δώσει το παρών.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας συμβουλεύει και συνιστά στους πολίτες, οι οποίοι κατά την περίοδο εορτασμού του Πάσχα θα απουσιάζουν από τα σπίτια τους, . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, εκφράζει τη θλίψη του για το θάνατο της νηπιαγωγού Χριστίνας Κοτσίρη, προϊσταμένης του 16ου Νηπιαγωγείου Πατρών, στο οποία και υπηρετούσε τα τ . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κατά πλειοψηφία ψηφίσθηκε από την Ολομέλεια το νομοσχέδιο του υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας «Ρυθμίσεις για την αντιμετώπιση των πολυεπίπεδων επιπτώσεων της κλιματικής αλ . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Ένταλμα σύλληψης εκδόθηκε για τον 62χρονο στη Νίσυρο ο οποίος κατηγορείται για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας, αποπλάνηση παιδιών, απόπειρα βιασμού, πορνογραφία ανηλίκων και γι . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας συμβουλεύει και συνιστά στους πολίτες, οι οποίοι κατά την περίοδο εορτασμού του Πάσχα θα απουσιάζουν από τα σπίτια τους, να είναι ιδιαίτερα π
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, εκφράζει τη θλίψη του για το θάνατο της νηπιαγωγού Χριστίνας Κοτσίρη, προϊσταμένης του 16ου Νηπιαγωγείου Πατρών, στο οποία και υπηρετούσε τα τελευταία χρόνια.Ο Δή
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στις εκδηλώσεις υποδοχής της Ολυμπιακής Φλόγας στην Αιτωλοακαρνανία και την Αχαΐα, συμμετείχαν την Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024, εκπρόσωποι της Περιφερειακής Αρχής, με επικεφαλής τον Περιφερειάρχη Δυτικής
Image
Image

Search