ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Γλυκά Νερά: Αυτοί είναι οι λόγοι για τους οποίους η ΕΛΑΣ θεωρεί ύποπτο τον 36χρονο Γεωργιανό

Ύποπτος για τη ληστεία και την εν ψυχρώ δολοφονία της 20χρονης Κάρολαϊν την περασμένη Τρίτη στα Γλυκά Νερά θεωρείται ο 36χρονος Γεωργιανός, που συνελήφθη την Παρασκευή στους Κήπους του Έβρου όταν επιχείρησε, ως επιβάτης σε τουριστικό λεωφορείο, να περάσει στην Τουρκία με πλαστό διαβατήριο.

 

Μάλιστα, φαίνεται να υπάρχουν τρεις λόγοι για τους οποίους ο 36χρονος Γεωργιανός θεωρείται ύποπτος από την αστυνομία.

Σύμφωνα με «Το Βήμα» και τις πληροφορίες, που προέκυψαν κυρίως από ανάλυση DNA, ο πρώτος λόγος είναι ότι ο εν λόγω αλλοδαπός ήταν ένας από τους πέντε δράστες της ληστρικής επίθεσης, στις 7 Μαρτίου, σε κατοικία στο Πικέρμι, όπου έδεσαν και χτύπησαν ηλικιωμένο ζευγάρι, αλλά και την οικιακή βοηθό τους, με τα στελέχη της ΕΛΑΣ να έχουν εντοπίσει ομοιότητες μεταξύ των δύο περιστατικών – σε Γλυκά Νερά και Πικέρμι.

Ο δεύτερος λόγος είναι ότι ο Γεωργιανός έσπευσε να διαφύγει τα τελευταία 24ωρα από τη χώρα.

Και ο τρίτος, όπως αναφέρεται σε ρεπορτάζ της ΕΡΤ, είναι ότι ορισμένα από τα χαρακτηριστικά του ταιριάζουν με την περιγραφή που είχε δώσει για έναν από τους δράστες και συγκεκριμένα του αποκαλούμενου «κοντού», ο σύζυγος της Κάρολαϊν.

Οι πληροφορίες λένε ότι κλιμάκιο αστυνομικών μεταβαίνει στον Έβρο για να προσαγάγει τον Γεωργιανό στην Αθήνα, προκειμένου να εξεταστεί ως ύποπτος για τη δολοφονία της 20χρονης.

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

LIFE STYLE

Ο Ανδρέας Φουστάνος έδωσε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής του Alpha «Super Κατερίνα» μετά τη δήλωση του Αντώνη Ρέμου ότι δεν έχει τις καλύτερες σχέσεις με τη Νατάσα Θεοδωρίδο . . .
LIFE STYLE

Η Κατερίνα Γκαγκάκη μίλησε για τη συνεργασία που ενδέχεται να κάνει με τον Ανδρέα Μικρούτσικο και την Ιωάννα Μαλέσκου, στο ριάλιτι που ετοιμάζουν.Μεταξύ άλλων, η Κατερίνα Γκαγκάκη . . .
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ο Γιώργης Χριστοδούλου επιστρέφει στην Πάτρα και στο θέατρο «όροφως», με την αγαπημένη από το κοινό μουσική παράσταση - αφιέρωμα στον Αττίκ Με τρόπο διασκεδαστικό, συγκινητικό και . . .
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

«Τα 39 σκαλοπάτια», ένα ελκυστικό θρίλερ κατασκοπείας με μία γενναία δόση κωμωδίας στο στυλ των Monty Python,  σε σκηνοθεσία Μάκη Παπαδημητρίου, 10-11-12 Μαΐου, στο θέατρο  Πάνθεον . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία η ημερίδα που συνδιοργάνωσε η Περιφερειακή Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία Δυτικής Ελλάδας & Νοτίων Ιονίων Νήσων με την Περιφερειακή Ένωση Δήμων Δυτικής Ελλάδας, το Π
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε ιδιαίτερα ευχάριστο κλίμα, πραγματοποιήθηκε συνάντηση της Αντιπεριφερειάρχη Δημόσιας Υγείας, Άννας Μαστοράκου και του Αντιπεριφερειάρχη Εξυπηρέτησης του Πολίτη και Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Θεόδωρου
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Εργασίες σύνδεσης νέου δικτύου ύδρευσης θα πραγματοποιηθούν στην Εγλυκάδα, σήμερα Παρασκευή 26 Απριλίου. Λόγω των εργασιών, από την ΔΕΥΑΠ, ανακοινώνεται ότι από τις 8 π.μ. έως τις 3 μ.μ. θα υπάρξει π
Image
Image

Search