ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Στάθης Άνθης: Τραγικό τέλος στην αναζήτησή του – Ταυτοποιήθηκε η σορός του στη Βρετανία

Με τραγικό τέλος κλείνει η υπόθεση εξαφάνισης του Στάθη Άνθη, αφού η σορός που είχε βρεθεί πριν κάποιους μήνες στην Αγγλία ταυτοποιήθηκε από τις βρετανικές Αρχές.

 

«Τελικά με την ανακοίνωση από τις αστυνομικές Αρχές και με την ταυτοποίηση του DNA βεβαιώνεται ότι η σορός που έχει βρεθεί ανήκει στον Στάθη Άνθη, τον Έλληνα που κάτω από περίεργες συνθήκες είχε εξαφανιστεί από το ξενοδοχείο όπου έμενε το προσωπικό» είπε ο Σταύρος Γεωργίου, μιλώντας στο MEGA.

Σύμφωνα με τον Σταύρο Γεωργίου, δικηγόρο οικογένειας Άνθη, υπάρχουν κάποια θέματα στα οποία εμμένει η οικογένεια και τα οποία θα πρέπει να απαντηθούν.

 

«Δεν υπήρχε θέμα αυτοκτονίας και θεωρούμε δολοφονία αυτό που έγινε. Έχουμε ζητήσει να μπορέσει να εξασφαλιστεί και στην Ελλάδα η επανάληψη της νεκροψίας νεκροτομής και των τοξικολογικών και ιστολογικών εξετάσεων».

 

Ο κ. Γεωργίου σημείωσε πως υπάρχουν αναπάντητα ερωτήματα, τα οποία οφείλουν αν απαντήσουν οι βρετανικές Αρχές.

 

Υπενθυμίζεται ότι στα τέλη Απριλίου είχε εντοπιστεί πτώμα στη νότια ακτή του Ντέβον της Αγγλίας στο Bigbury Bay. Οι αρχές έφτασαν γρήγορα στο συμπέρασμα ότι ενδέχεται να ανήκει στον αγνοούμενο -τότε- Στάθη Άνθη, κάτι που δυστυχώς επιβεβαιώθηκε.

 

«Οι βρετανικές αρχές μάς είπαν σε email ότι δεν υπάρχει ένας πολύ ισχυρός λόγος για να έρθετε εδώ, διότι ο αδερφός σας πιθανότατα να έχει πέσει στη θάλασσα… Κάτι σενάρια δικά τους. Αυτό ήταν το πρώτο μέιλ. Κάλεσαν τον αδερφό μου να αναγνωρίσει τη σορό αλλά εκείνος για δικούς του ψυχολογικούς λόγους δεν πήγε, έδωσε μόνο DNA» είχε πει τότε ο αδερφός του, Γιώργος Άνθης.

 

 

Τι είχε ενοχλήσει τον Στάθη Άνθη

Μια μέρα πριν την εξαφάνισή του ο αδελφός του Γιώργος επιχείρησε να επικοινωνήσει μαζί  χωρίς όμως, να λάβει απάντηση, αναφέρει ο δικηγόρος του αδερφού του αγνοούμενου, Σταύρος Γεωργίου.

 

Ο Στάθης, το τελευταίο διάστημα παραπονιόταν για την τοποθέτηση μιας κρυφής κάμερας σε χώρο για το προσωπικό στο ξενοδοχείο όπου εργαζόταν.

 

Ακούστε, πως ο ίδιος ο Στάθης Άνθης είχε εκφράσει την ενόχλησή του σε κοντινό του πρόσωπο.

 

«Έχουμε ένα γυμναστήριο – κουζίνα, έξω από το σπίτι που μένουμε κι εκεί πέρα είναι για το προσωπικό μόνο. Και ο (…) αποφάσισε να βάλει μία κάμερα, κρυμμένη και νευρίασα, γιατί αυτό ήταν παραβίαση προσωπικών δεδομένων. Ήμουν κάτω στο γυμναστήριο και γυμναζόμουν και δεν ήθελα κανένας να με βλέπει που γυμνάζομαι, μίλησα στο τηλέφωνο για τον αδελφό μου με έναν φίλο μου, τέλος πάντων και δεν ήθελα κάποιος να το ξέρει. Κι ας μίλαγα στα ελληνικά. Αυτό έχει καταγραφεί… Νιώθω ότι δεν ξέρω τι θα μου ξημερώσει αύριο. Αλήθεια… Σηκώνω τα χέρια ψηλά»

 

Η ανησυχία του ήταν μεγάλη, καθώς αισθανόταν ότι δεν μπορούσε να εμπιστευτεί κανέναν.

 

«Πρέπει να προβώ σε μηνύσεις; Να μιλήσω με την εταιρία; Δεν έχω ιδέα! Τέλος πάντων, μου έχει ανέβει το αίμα στο κεφάλι, τέλος πάντων… και προσπαθούν να με βγάλουν τρελό, ότι… με όσους έχω καταφέρει να μιλήσω εδώ πέρα, προσπαθούν να με βγάλουν τρελό ότι αυτό ήταν απόλυτα φυσιολογικό και ότι εγώ έχω το πρόβλημα. Το θέμα είναι ότι είμαστε 14 άτομα και το ήξεραν όλοι, εκτός από εμένα και άλλα δύο άτομα. Τι τραβάω!… Και αυτό που έλεγα στη μάνατζερ, της λέω «δεν αισθάνομαι ασφαλής! Ποιος μου εγγυάται ότι δεν έχουν μπει στο δωμάτιό μου και δεν έχουν βάλει κάμερα». Δηλαδή, ο Χριστός και η Παναγία! Δηλαδή, έχω φτάσει σε τέτοιο σημείο να… να… να μην ξέρω τι θα μου ξημερώσει αύριο!»

 

Σύμφωνα με την οικογένεια του Στάθη Άνθη, η τελική απάντηση για το εάν η σορός που βρέθηκε ανήκει ή όχι στον 33χρονο Έλληνα αγνοούμενο, αναμένεται ως το τέλος της εβδομάδας.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

"Η ειλικρινής σχέση που θέλουμε να έχουμε με τους συμπολίτες μας, θα είναι ο οδηγός μας και στο τέλος της θητείας μας, θα μας εμπιστευτούν ξανά." Αυτό επεσήμανε στην πρώτη του συνέ . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

523 περιστατικά, τα περισσότερα αφορούσαν µέθη και πτώσεις Σε 523 ανήλθαν τα περιστατικά που κλήθηκαν να διαχειριστούν το τελευταίο τριήµερο του Πατρινού Καρναβαλιού οι ιατροί και . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βαρύ πένθος έχει σκεπάσει την πόλη του Αγίου Νικολάου της Κρήτης αφότου το ξέφρενο γλέντι του καρναβαλιού κατέληξε σε τραγωδία με τον θάνατο του 33χρονου Μανώλη από ναυτική φωτοβολ . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε διαθεσιμότητα τέθηκαν με απόφαση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας οι δύο αστυνομικοί που υπηρετούσαν στη Δίωξη Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας και εμπλέκονται σε υπόθεση μεταφορ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Μικρή ήταν η ποσότητα ναρκωτικών που βρήκαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας στο σπίτι ενός άνδρα σε περιοχή του Αγρινίου, ωστόσο κατέσχεσαν παράνομα όπλα και ερευνούν αν εμπλέκεται σε άλλα αδικήματα. Συ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε ανακοίνωσή της η Δημοτική Παράταξη Πάτρα Ενωμένη και ο επικεφαλής της Κώστας Σβόλης αναφέρουν:   Tο Πατρινό Καρναβάλι ολοκληρώθηκε για μια ακόμη χρονιά, με τη συμμετοχή χιλιάδων Καρναβαλιστών από
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στην Πάτρα θα βρεθεί την ερχόμενη Τετάρτη 20 Μαρτίου, ο Υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης, προκειμένου να επισκεφθεί το Καραμανδάνειο, το μοναδικό παιδιατρικό νοσοκομείο της ΝΔ Ελλάδας, του οποίου
Image
Image

Search