ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Υπόθεση 14χρονης: Στο φως νέα στοιχεία – Τι βρέθηκε στο κινητό του πρώην τρόφιμου της «Κιβωτού»

Στο κινητό του ανθρώπου που έκανε τις καταγγελίες για τον πατέρα Αντώνιο και την Κιβωτό του Κόσμου εντοπίστηκαν τα επτά βίντεο που απεικονίζουν το 14χρονο παιδί να βιάζεται από συγκεκριμένο άνθρωπο ο οποίος καταζητείται.

Ηδη από την ΕΛ.ΑΣ. έχει ζητηθεί άρση τηλεφωνικού απορρήτου, ακόμα και στο κινητό του παιδιού, προκειμένου να διαπιστωθεί πώς έγινε η διαδικτυακή επαφή με τον 29χρονο αλλοδαπό μαστροπό της. 

Παράλληλα καταζητείται ένας αλλοδαπός, Βούλγαρος ή Γεωργιανός, τον οποίο οι υπόλοιποι συλληφθέντες έχουν υποδείξει ως βιαστή του παιδιού και τον έχουν χαρακτηρίσει ως μπράβο σε μαγαζιά στο κέντρο της Αθήνας αλλά και ως συνοδό ασφαλείας σε ανθρώπους με «βαρύ» πορτοφόλι. 

Επίσης ερευνάται το ενδεχόμενο θύματα του συγκεκριμένου κυκλώματος να έχουν πέσει και άλλα ανήλικα ευάλωτα κορίτσια, κυρίως από ιδρύματα, ενώ δεν αποκλείεται ακόμα και ενήλικες γυναίκες να έχουν προωθηθεί στην πορνεία σε οίκους ανοχής στο Μεταξουργείο. 

«Με προσέγγισαν μέσω ιστοσελίδας γνωριμιών»

Την ίδια ώρα, στην κατάθεσή της στις Αρχές η 14χρονη φέρεται να ανέφερε ότι την προσέγγισε ο 29χρονος μέσω μια ιστοσελίδας γνωριμιών. Σύμφωνα με το Star, αρχικά ο νεαρός της πρότεινε να τη φέρει σε επαφή έναντι αμοιβής και με άλλους άνδρες.

«Εγώ μόνο την Κυριακή συνάντησα έναν νεαρό, αλλά δεν πήρα χρήματα», φέρεται να είπε η ανήλικη στους αστυνομικούς. «Μάλλον το έκαναν και σε άλλα κορίτσια», πρόσθεσε σοκαρισμένο το ανήλικο κορίτσι. 

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, η ανήλικη έχει αναγνωρίσει έναν εκ των τριών κατηγορούμενων, ενώ οι Αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο να έχουν πέσει θύματα και άλλα παιδιά.

Ποιοι είναι οι τρεις κατηγορούμενοι

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, ο 29χρονος είναι ο Ταχίρ, ο οποίος είναι παντρεμένος και πατέρας τριών ανήλικων παιδιών. Ο νεαρός άνδρας έμενε στη Νίκαια και τραβούσε βίντεο την ασέλγεια σε βάρος της ανήλικης.

Ο Δ.Κ. ήταν παρών στο σοκαριστικό περιστατικό με το κορίτσι. Είναι 25 ετών και πατέρας δύο παιδιών, ενώ κατοικεί στη Μαγούλα. Ο ίδιος συνηθίζει να φωτογραφίζεται δίπλα σε 50ευρα.

 

Follow Us

OXYGEN FM

© 2021 AchaiaNews. All Rights Reserved.

Search