ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Κύκλωμα μαστροπείας: Οι συμμετοχές του «τατουατζή» σε τηλεοπτικές σειρές και βίντεο κλιπ της Σάττι

Στο προφίλ του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχει μία πλειάδα με φωτογραφίες ηθοποιών από σειρές που έχει συμμετάσχει ως κομπάρσος.

Συμμετοχές ως κομπάρσος και σε τηλεοπτικές σειρές αλλά και σε βιντεοκλίπ είχε ο tattoo artist ο οποίος εμφανίζεται και στα δύο κυκλώματα μαστροπείας ανηλίκων που έχουν εξαρθρωθεί από την ΕΛ.ΑΣ.

Mάλιστα, έχει συμμετάσχει και σε βίντεο κλιπ της Μαρίνας Σάττι, εκπρόσωπο της Ελλάδας στην φετινή Eurovision.

Σύμφωνα με το MEGA, ο 55χρονος τατουατζής από το 2021 και έπειτα φέρεται να είχε πραγματοποιήσει τουλάχιστον τρία ερωτικά ραντεβού με ανήλικη μέσα στο σπίτι που λειτουργούσε ως επαγγελματικός χώρος δερματοστιξίας. Στο ένα από τα ραντεβού το κορίτσι ήταν κάτω των 15 ετών. Φέρεται να είχε κάνει και άλλα δύο ραντεβού με άλλη ανήλικη που εκμεταλλευόταν το κύκλωμα και, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, φέρεται να είχε «πληρώσει» κάνοντάς τους από ένα τατουάζ.
Σύμφωνα με τον ALPHA, ο 55χρονος είναι σεσημασμένος για αρπαγή, μαστροπεία, γενετήσιες πράξεις με ανήλικο έναντι αμοιβής, εκβίαση. Ύστερα από εισαγγελική εντολή, είχαν δοθεί στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες και τα στοιχεία του, καθώς είχε συλληφθεί για το κύκλωμα μαστροπείας που δρούσε στον Κολωνό και εξαρθρώθηκε τον περασμένο Ιανουάριο. Ωστόσο, αφέθηκε ελεύθερος.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στο μήνυμά του για τις Άγιες Ημέρες της Ανάστασης και του Πάσχα, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριος Φαρμάκης, αναφέρει τα εξής: «Μεγάλη Εβδομάδα. Άγιο Πάθος. Επιτάφιος. . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ξεκίνησε από την Μ. Τετάρτη, 1η Μαΐου 2024 η αντιπυρική περίοδος στην Ελλάδα και με την ευκαιρία αυτή, η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας γνωστοποιεί τις περιοχές απαγόρευσης της κυκλοφο . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ο Αναπληρωτής Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας κ. Χαράλαμπος Μπονάνος, αύριο Μ. Παρασκευή, 3 Μαΐου 2024: θα παρευρεθεί στην Λειτουργία και την περιφορά του Επιταφίου, στον Ιερό Ναό . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Μια νέα κακοκαιρία θα μας ταλαιπωρήσει από σήμερα Μεγάλη Πέμπτη (2.5.2024), καθώς χαλάει ο καιρός και αναμένονται βροχές και καταιγίδες μέχρι την Κυριακή του Πάσχα. Σύμφωνα με την . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στο μήνυμά του για τις Άγιες Ημέρες της Ανάστασης και του Πάσχα, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριος Φαρμάκης, αναφέρει τα εξής: «Μεγάλη Εβδομάδα. Άγιο Πάθος. Επιτάφιος. Ανάσταση. Λέξεις,
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ξεκίνησε από την Μ. Τετάρτη, 1η Μαΐου 2024 η αντιπυρική περίοδος στην Ελλάδα και με την ευκαιρία αυτή, η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας γνωστοποιεί τις περιοχές απαγόρευσης της κυκλοφορίας και διαμονής εκ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ο Αναπληρωτής Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας κ. Χαράλαμπος Μπονάνος, αύριο Μ. Παρασκευή, 3 Μαΐου 2024: θα παρευρεθεί στην Λειτουργία και την περιφορά του Επιταφίου, στον Ιερό Ναό των Αγγέλων του Α’ Ν
Image
Image

Search