ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Καλλιθέα: Νεκρός 65χρονος ποδηλάτης έπειτα από σύγκρουση με φορτηγό

Ένας ποδηλάτης έχασε τη ζωή του το πρωί του Σαββάτου σε τροχαίο δυστύχημα στην Καλλιθέα.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, λίγο πριν τις 8:30 το ποδήλατο που οδηγούσε ένας 65χρονος συγκρούστηκε, κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμή συνθήκες, στη συμβολή των οδών Δημοκρατίας και Αχιλλέως με ένα φορτηγό, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του ποδηλάτη.

Ο 65χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Κρατικό Νικαίας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΑΠΟΨΕΙΣ

Με δήλωσή του ο Μαρίνος Σκανδάμης, Τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη στο ΠΑΣΟΚ καταδικάζει την παράδοση των δημοσίων νοσοκομείων σε ιδιώτες γιατρούς. Ο Αχαιός νομικός δήλωσε: "Η κυ . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Με μια του ανάρτηση στο Facebook, ο άνδρας που πέταξε την καρέκλα στο άκουσμα των ποινών για την τραγωδία στο Μάτι, λέει πως αναλαμβάνει την ευθύνη, αναφέροντας πως βρίσκεται στο . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Εννέα κατηγορούμενοι από τους 32 που απολογήθηκαν χθες για εμπλοκή στη δολοφονία του αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη στου Ρέντη, κρίθηκαν προφυλακιστέοι. Συνολικά τον δρόμο για την . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Υπεγράφη η απόφαση για έκδοση προκήρυξης από το ΑΣΕΠ για την πλήρωση 1.137 θέσεων λοιπού, πλην νοσηλευτικού, προσωπικού, εκ των οποίων οι 538 αφορούν το ΕΚΑΒ και οι 599 τα νοσοκο . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η Δημοτική Αρχή της Πάτρας, με επικεφαλής τον Δήμαρχο Κώστα Πελετίδη, συμμετέχει στην απεργιακή συγκέντρωση την ερχόμενη Τετάρτη ανήμερα της Πρωτομαγιάς, μπροστά στο Εργατικό Κέντρο, στις 10.30 το πρω
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Τροχαίο σημειώθηκε λίγο πριν τις 10.30 το πρωί της Μ. Δευτέρας στην Πατρών Πύργου στο ύψος των Σαγεΐκων. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες υπήρχαν δύο  τραυματίες ενώ στο σημείο έφθασαν ασθενοφόρο κα
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε ανακοίνωσή της η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αχαΐας αναφέρει: Εκφράζουμε τα συγχαρητήριά μας, αρχικά στους Αστυνομικούς του ΤμήματοςΔίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, για την ορ
Image
Image

Search