ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Κολωνός: Εκτός φυλακής όλοι οι κατηγορούμενοι για τη 12χρονη πλην Μίχου και «Μιχάλη»

Στη φυλακή θα παραμείνουν ο Ηλίας Μίχος και ο «Μιχάλης» για την υπόθεση του βιασμού και της μαστροπείας της 12χρονης στον Κολωνό.

Αντίθετα εκτός φυλακής θα παραμείνουν 17 καταδικασθέντες για την υπόθεση της 12χρονης από τον Κολωνό. Το δικαστήριο αποφάσισε να τους χορηγήσει αναστέλλουσα δύναμη στην έφεση με περιοριστικούς όρους κατά περίπτωση απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, εμφάνιση σε ΑΤ και σε κάποιους χρηματικές εγγυήσεις. Άμεσα αποφυλακίζεται και η μητέρα της ανήλικης.

Στον Ηλία Μίχο μεταξύ άλλων επιβλήθηκε χρηματική ποινή 4.100 ευρώ, ενώ στον μαστροπό «Μιχάλη» 2.200 ευρώ.

Αναλυτικά οι ποινές

Ποινή ισόβιας κάθειρξης και επιπλέον 27 χρόνια επιβλήθηκε στον Ηλία Μίχο για την υπόθεση της μαστροπείας και του βιασμού της 12χρονης στον Κολωνό.

Σύμφωνα στον 55χρονο Ηλία Μίχο επιβάλλεται ισόβια για τον βιασμό του παιδιού στον Κολωνό και επιπλέον συνολικές ποινές 27 χρόνια εκ των οποίων εκτιτέα τα 20 χρόνια.

Στον συνταξιούχο ναυτικό αποκαλούμενο «Μιχάλη», το δικαστήριο επέβαλε συνολική ποινή 18 χρόνια που αφορά για τη μαστροπεία και για την πορνογραφία.

Η ποινή που αποφάσισε το δικαστήριο για την πλημμεληματική κατηγορία της μητέρας του παιδιού, είναι 20 μήνες και αναμένεται να αποφυλακιστεί.

Για τους 15 κατηγορουμένους που πήγαν σε ραντεβού με το παιδί: Επέβαλε ποινές που ξεκινούν από 13 μήνες και φτάνουν τα 7 έτη.

Η διαδικασία συνεχίζεται για τις συγχωνεύσεις των ποινών και τις αναστολές για όσους κατηγορούμενους τους αφορά.

Νωρίτερα το δικαστήριο ομόφωνα απέρριψε την αναγνώριση ελαφρυντικών στον Ηλία Μίχο, ενώ επίσης δεν αναγνώρισε ελαφρυντικό στη μητέρα με πλειοψηφία 6-1.

Ομόφωνα απέρριψε και την αναγνώριση ελαφρυντικών και στον «Μιχάλη». Στους υπόλοιπους καταδικασθέντες αναγνωρίστηκε «σύννομος βίος».

newsit.gr

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση που διέπραττε απάτες, κλοπές και ληστείες σε βάρος ηλικιωμένων σε περιοχές της Αττικής και της Πελοποννήσου. Έχουν συλληφθεί τέσσερα μέλη, ενώ στη . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Την παρέμβαση της Εισαγγελέως του Αρείου Πάγου Γεωργίας Αδειλίνη προκάλεσαν δημοσιεύματα για την πυρκαγιά που ξέσπασε σε εργοστάσιο στη Λαμία, το οποίο ανήκει σε εταιρεία που συνδέ . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι τρίτεκνοι γίνονται το επόμενο διάστημα πολύτεκνοι. Σύμφωνα με πληροφορίες, το προσεχές διάστημα θα ανακοινωθεί η εξίσωση των τριτέκνων και πολυτέκνων. Την εξίσωση των προνομίων . . .
LIFE STYLE

Η Ζέτα Θεοδωροπούλου επιβεβαίωσε τις φήμες χωρισμού από τον Παναγιώτη Ταχτσίδη.Το πρώην μοντέλο μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» και απάντησε στα όσα ακούγονται για . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με σταθερούς ρυθμούς συνεχίζεται η διενέργεια δειγματοληπτικών ελέγχων προς το ευρύ κοινό  εκ μέρους της 6η ΥΠΕ, σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ.  ΗΛΕΙΑ, ΤΡΙΤΗ 21 Μαΐου• Ανοιχτή Δειγματοληψία στον Πύργο στ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στα πλαίσια του ευρωπαϊκού προγράμματος Health4EUKids και της εφαρμογής και υλοποίησης του Πακέτου Εργασίας 5 - Work Package 5 (W.P. 5) “GRUNAU MOVES” έγινε η δράση “Χάρτης κίνησης” με τους μαθητές κα
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Από τον Δήμο γνωστοποιείται ότι κλείνει οριστικά, με σταθερή κατασκευή, από την Πέμπτη 23 Μαΐου 2024, η είσοδος οχημάτων στο μόλο της Αγίου Νικολάου. "Παρακαλούνται οι οδηγοί να απομακρύνουν τα σταθμ
Image
Image

Search